Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayımm foto ekler misin çok merak etttimmmm
ayy saw 7 çok berbat, bunu 3 boyutlu nasıl izledin barbim tebrik ederim seni wallahi
ekliyecegim canim feyse ordan bakarsin veya sonra senin icin sirf onlari ceker eklerim buraya..

ya kızlar bu boreklerın harcında sadece bır yumurta ve 500 gr beyaz peynır var sadece maydanoz koymadım olur dımı? ah annem yaparken keske baksaydım bı

canim ici icin diyorsun degilmi ben yumurta koymam icine hic.. disini kapadigim yerleri islatir kapatirim eger kizartacaksam, oda acilmasin diye ...

bebegım bay s ve bayan e olarak senı anarak yıcez
hem o doktora gıt hemde geldıgınde kendı doktoruna gıt askım ıcın rahat eder hem
bende o cıvarlarda almıstım tam hatırlamıyorum ama 160 olması gerekıyor
benzerını bulursun bebegım baska rengındede mı hıc beden yokmus?

hakedıyosunda bebegım umarım gelır kahvaltıya tanısırlar cok guzel olur
selayımm foto ekler misin çok merak etttimmmm
ayy saw 7 çok berbat, bunu 3 boyutlu nasıl izledin barbim tebrik ederim seni wallahi

bende ızledım hemde gece yarısı 3 boyutlu gozlukle bı ıkı sahneye bakamadım kan fıskırıyodu sankı yuzume kafamı yana cevırdım

selayım haklısın perçemde var aklımda ama ne bilim bir an kahküle sardım...
selayım ktm doğuda askerlik yapan askerlerin toplandıkları yer yani terhis olan askerler erzurumda ktm de toplanıyorlar bir kaç gün kalıp toplu halde ya otobüsle yada uçakla geliyormuş benimkide ktm ye gitmek istemediğinden bir kaç gün daha karakolda kalayım ağrıda havaalanı varmış ordan atlar giderim demiş komutanıda nasıl istersen demiş...benimki çok titiz olduğu için kalabalığa sıkıntıya gelemiyor 6 kişilik koğuşta 3 kişi yatıyorlar düşün komutanı ilk gittiği gün 100 kişilik koğuşa vermiş bnimki yapamamış orda komutan almış üsteğmenlerin yattığı koğuşa vermiş komutan.. ben bu adamın evini her gün temizleyecem şart oldu kapının önüne koyar beni bilemedin aras kargo ile anneme postalar

ezgim birdahakne sigara böredgiğini
peynir ve az sucuk rendesi karışımıyla dene
şahane oluyo
öğrenirsin zamanla sıkma canını :)

Son düzenleme:
tutim allah sana kolaylik versin kuzum yaaa cok titiz adamla cok zor valla
titizlik güzeldir ama umarim asiriya kacmaz..

beni an ezgim beni an

ay titiz insan cidden zor (yani bana göre)
Allah sabır versin kuşum

xzgimmmmmmmmmmm amin canım muju...

selayım bershka indirime girdi burda ama orda girdimi bilmemki :26: belkim daha ucuza gelir manto bir bak istersen cnm
millet poşet poşet alışveriş yapıyor ben sadece bakmakla yetiniyorum beğenemiyorum hep abuk subuk ürünler kalmış ve büyük bedenler...

xzgi kuzum sağdaki tabağı bize poşetlede, geldiğimizde kızartırsın olarmı
selayım tohtor emiceni bekleme idareten başka bir kbbye git bence kesinlikle
konteskoo sırada tün etek var demişin ya geberdim :86::86:
kabanınıda güle güle giyyy :89:
tutimm sarımı kalıyorsun , yok anacım sen bu renkten dönemezsin kolay kolay söyliyim
dimek enişte kaffaltıya geliyoooo

hemen güseller uçuyor di mi tutim
ben de siyah uzun çizme istiyorum,burda bi papici %50 indirim olmş
ama anında bitmiş
içersi ana baba günüydü
kalanlar da pahalılardı
bi de evelsi gün sorduğum 200 tl lik bot bgn 100 tl idi
ne acayip ,geçen hafta o botu alan biri olsam,daıtırdım o dükkanı

selayım,kkontesim walla ben temizliğimi yaparım beğenmezse alsın bezi kendi silsin süpürsün
bana diyorki aşkım yemekleri beraber yaparız dedim kusura bakma ben her gün balık,et,tavuk falan yemem sebze yemem lazım dedim oda etli sebze yemeği yaparız dedi ıyy dedimm kalsın...

xzgimmmmmm sana bu sabah yaptığım bişeyin tarifini vercem cnm...
belki bilirsin sosileri doğra kızart,kızarttıktan sonra tabağa al sosisleri üstüne rendelenmiş kaşarı dök en üstede ketçap ımhhh pratik ama çok güzel oluyor...sigara böreği nin yanınada yapabilirsin bence...

saol kuşum eheheh nabiyim işe yarasınlar işte böyle , çeşit çeşit giyerük

hadi bakalım hayırlısı diyelim o zaman tutim:90:

aynen kkontesim aynen valla o kadar dolandım inan 1 tane bişey bulamadım üstüme 1 tnemi beden kalmaz yaaa:44: yarın allah izin verirse burda optimum diye bir alışveriş merkezi var outlet mağazalar var hep son olarak şansımı orada deneyeceğim...bakalım inşallah bulurum bişeyler..

ayy outlet
çok severim

tahtakurusu misali ananın dolabını kuruttun kızım naftalin kosun belki giymek istemezsin

bu arada saw 7 izlemek çok keyifliydi kanlı kanlıııı :86:

de get psiko hatun
keyifliymiş :18:

walla bu kış öyle oldu
her bi şeyciğini aldım ahahaha:86:
aman o zamanında çok giymiş bunları,şimdi girmiyor zaten

ben hani bir çizmelerim vardı ya giymiştim , selayhusum burdayken xzgimde oturuyordukta ben b.köye gitmiştim aşkitomla o çizmeleri değiştirme olayına girişicektik nitekimde abi-kardeş olma tezgahımızla giyilmiş çizmeleri verip 180 tllik kart almıştım :86:
neysee ben her bçköye gittiğimde bunların mağazalara bakıorum yeni model gelmişmi diye, ama vitrinden bakıyorum içeri girersem tanırlar diye birde 2 mağaza var ben üsttekinden almıştım alttakine bakıyordum..
dün yolum düştüü üsttekinin tarafına, dur dedim aşağıya kadar inmiyim üsttekine bakıyim ama beni farketmesinler diye şapkamı kapadım casus gibi vitrine bakıorum falan eğer beğendiğim bir model olursa önce içeri ümranı sokucam fiyatını öğrenicem sonra bir 10 dk sonra falan kendim gidip o çizmeyi alıcam diye düşündüm. direkt ben girersem fiyatı fazla söylerler bedavam var diye beni kazıklamasınlar diye akıl ettim :86::86:
anammm ben gizli gizli bakarken bir baktımm vitrine kapatıyoruz yazmışlarrr
tabi ben bir panik olsum bedavm gitcek diye
içeri nasıl daldıysam artık tıklık tıklım müşteri dolu, tezgahtara kaptıyomusunuz nereye taşınıyosunuz ne zaman kapatırsınız aşşaki mağaza duracakmı birsürü soru sordummm
az kalsın yüreğime iniyordu

abi kardeş tezgahı ne ayol
neler dönüor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…