- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.841
Hic degerlendirme huyum yoktur gule gule giyin canim
Bende zarada gordum 200 tlye dusmus bej rengi cok hosdu
Bershka dada gormustum ezgim senin karpuz kolun bej rengiydi ama bedenim kalmamis malesef
evet ama senin için ayrı bi özel olacak :86:
aynen öyleyuppiiii o zamann :78:
düşünsene xzgim metrobüs avrupa yakasında ilk duraktan binicek son durakta inicek
sağolasın güzel annemBARBItom baliklama atla gecmisime ama cikma garantin yok güzelimgiren cikabiliyormu bilmiyorum
ayburum hepsini iyi günlerde kullanin iyi günlerde eskisinler güzel annem benim ...
bulusun bulusun banada resim gönderin heee
bayan e de gelsin
nesrin topkapibelini kivirsin totoyu sallasin eglence olur sizede :92:
çok sağol canımayburum güle güle kullanın bebişimm
ben de şimdi dışardan geldim,yüz felci oldum sanırsam
xzgim şimdilik son durakta indikten sonra 15 dakikalık otobüs faslı var avcılarda iniliyoayburum burdan da soyleyeyım ıyı gunlerde kullan bebegım cok guzeller
yemek yapmama gerek kalmadı bay s aksam gec gelıcek gumrukden mallar cıktı onları yerlestırıcekler
ayburumm gelmek cok ısterım yolu dusunuyorum dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorummetrobus son durakta ındıkden sonra tekrar bı vasıtaya bınıcekmıyız
bı kendıme gelsem boreklerı sarmaya baslıcam hazır bulunsun hemde canım ıstedıgınde cıkartır kızartırım maydanoz sevmedıgım ıcın koymıcam zavallı s benım sevmedıgım seylerın cogunu yıyemıyor
slm kısçeler geldimm
toplantı çok keyifliydipasta yedik
bazı hedefler belirledim , çok çok yakın bir dostumla birlikte yürütücez bu işi
Ve Allah nasip ederde o seviyeye gelirsek
seneye FAS a 1 haftalık tatile gönderilicez , eşlerle birlikte
aybur takımını çok beğendim ferah ve temiz durmuş , koltukalrınla da iyi uyum sağlamış
kontesim çok tatlı kabanın
speddyy geçmişi okurken gördüm
yatak odanı almışsın çok şık hayırlı uğurlu olsun
açık renk almakla çok iyi etmişsin
ben vengeden neler çekiyom
ohh afıyet olsun ınsallah olur canım fas tatılıslm kısçeler geldimm
toplantı çok keyifliydipasta yedik
bazı hedefler belirledim , çok çok yakın bir dostumla birlikte yürütücez bu işi
Ve Allah nasip ederde o seviyeye gelirsek
seneye FAS a 1 haftalık tatile gönderilicez , eşlerle birlikte
aybur takımını çok beğendim ferah ve temiz durmuş , koltukalrınla da iyi uyum sağlamış
kontesim çok tatlı kabanın
Hic degerlendirme huyum yoktur gule gule giyin canim
Bende zarada gordum 200 tlye dusmus bej rengi cok hosdu
Bershka dada gormustum ezgim senin karpuz kolun bej rengiydi ama bedenim kalmamis malesef
tutım gelmıs bebegımm cok az kaldı heyecan durumları nasıll
dırek buraya mı gelıcek enıste
sagol bebegım ozellıklede sagdakı tabak dımıteşekkürederim ezgim
inşlh
ya ben bu topik yüzünden feci iştahlandım yaaa
ezgi çok kibar olmuş büreklerin
xzgimmmm böreklerin harika gözüküyorr ellerine sağlık cnmm...
evet tatlım benimki direk istanbula gelicek direk adanaya uçak yokmuş zaten canım onunda düşüncesi beni alıp istanbuldan bir kaç günlüğüne adana'ya götürmek tabiiki daha babama söylemedm pek izin vereceğini sanmıyorum ama benimki diyorki artık yavaştan başlamak lazım dedi ben seni adanaya götürmek istiyorsam yaşayacağımzı şehire yavaş yavaş alışman için götürmek istiyorum dedi zaten işleri yolun akoyup bir söz keseriz dedi ....heyecan var tatlım tabiiki en çokta deli gibi özlem var...
sagol bebegım ozellıklede sagdakı tabak dımı
ben hıc yemek yapmasını bılmeden ewlendım kız 2 ayda bence kendımı asıyorum yemek konusunda
gel tutım yıyelımbencede cok heyecanlı cok guzel muradına erdın bebegım yedın askerlıgı cok sukur ınsallah ızın verır bı kac gunlugunuede olsa gıdersın ıst geldıgınde babanla tanısıcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?