Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Hic degerlendirme huyum yoktur gule gule giyin canim
Bende zarada gordum 200 tlye dusmus bej rengi cok hosdu
Bershka dada gormustum ezgim senin karpuz kolun bej rengiydi ama bedenim kalmamis malesef

çok pahalılar yaa
ne bileyim kıyamıyorum ben o kadar vermeye:26:
teşekkür ederimm

evet ama senin için ayrı bi özel olacak :86:

evet kesinlikle,saygım var bi kere kendisine,malum benden büyük

yuppiiii o zamann :78:
düşünsene xzgim metrobüs avrupa yakasında ilk duraktan binicek son durakta inicek
aynen öyle
sağolasın güzel annem
bayan e yide çağırdıkbide sen gelsen
ayburum güle güle kullanın bebişimm

ben de şimdi dışardan geldim,yüz felci oldum sanırsam
çok sağol canım
kaşe kabanına bayıldım modeli çok güzel iyi günlerde kullan
xzgim şimdilik son durakta indikten sonra 15 dakikalık otobüs faslı var avcılarda iniliyo
yakında metrobüste gelcek inş

çok sağol bm
anacım sen bu işlere hangi ara yetişiyon
yusuf dikiş blog ve dore bravo
ben iki topiği idare edemiyom
selayım tvnin için çok üzüldüm inş kapatabilrsin leke yerlerini

speddyy geçmişi okurken gördüm
yatak odanı almışsın çok şık hayırlı uğurlu olsun
açık renk almakla çok iyi etmişsin
ben vengeden neler çekiyom

bu işlerle meşkul olmazsam kafayı sıyırırım aybur
evde durmak istemiyorum
durduğumda da boş durmak istemiyorum
eee sabahın 8 de kalkarsam bolca vaktim oluyo , hatta gece 1-2 gibi yatıyorum , yine yatana kadar bişeyelrle meşkulüm :86:
birde övünmek gibi olmasın planlı ve dakiğimdir :26: bu huyum çok işime yarıyo
yapıcağım her işi saati saatine planlarım :44:

sırada yün bir etek var
bugün trendde gördüm dizden az aşağıda yüksek belli etekler vardı
anama gösterdim
aa bunlardan var bende dedi,bi etek getirdi
ufak değişimlerle elden geçircez onu da:94:

Kontescigim yengemde bana bir sapka ve kaskol ormus gormen gerek kesin cok imreneceksin canim :)))

Ohhh fas tatili cok guzel yerdir fas... Atlas daglari colu (tutim seni andim simdi , sende sehirlerin ozelliklerinden bahsediyorsun yaa)

Ayburum acik renk bencede en iyiso toz falan belli etmiyor 2 gun silmesen no problem ...

Handem nerelerdesin sen ???? Bir ara altta gormustum ama gitmisin sonra ...

Gecekusumda ugranamis moraller nadil canim ???

Tutim bakimami aldin kendini ?? O sac rengi ne oldu boyatacakmisin??

kk nın benim enlerimi ayarlıyorum
bi kaç tanesine bulamıdım yaww :44:

Ay inşlh o seviyeye geliriim de bi ülke gezisi yaaprım kocikle
çok sevdiğim bi dostumla eşide olucak oda üye zaten
çocukları da annaneler alır

Son düzenleme:
ohh afıyet olsun ınsallah olur canım fas tatılı
Hic degerlendirme huyum yoktur gule gule giyin canim
Bende zarada gordum 200 tlye dusmus bej rengi cok hosdu
Bershka dada gormustum ezgim senin karpuz kolun bej rengiydi ama bedenim kalmamis malesef

bende bershkadan almıstım bebegım o kabanı belkı gelır yada baska magazadan alırsın cok guzeller fıyatı orda ne kadardı?

bende boreklerımı sardım
bı kac denemeden sonra ınsan yıyecek boyuta getırdıgım boreklerım
[/url][/IMG]

çelammmmmmmmmmmmmm:80:
bugün komşu mercimekli köfte yapmış onları yemekle meşguldüm...
birde dr a gittim ...
saçlardan konuşulmuş yineeee benimki sarışın kal dedi bu yüzden aşkımın hevesi kırılmasın diye bir süre daha sarışın kalıcam acaba kahkül kestirsemmi diyorum:26:

bu arada ayburum facedede yorum yaptım burdada söleyeyim mmobilyan ve umut bebeğin eşyaları çok güzel canım maaşallah iyi günlerde giysin...
aşkım ktm de kalmıcakk buna çok sevdindimmmmm komutanı ile konuşmuş ktm ye katılmak istemiyorum karakolda kalsam isterseniz geç çıkarın ama ktm ye yollamayın beni demiş komutanıda sen nasıl istersen demiş bu yüzden gelmesi biraz geç olucak ama sonuçta gelicek...

teşekkürederim ezgim
inşlh

ya ben bu topik yüzünden feci iştahlandım yaaa
ezgi çok kibar olmuş büreklerin

tutım gelmıs bebegımm cok az kaldı heyecan durumları nasıll
dırek buraya mı gelıcek enıste

xzgimmmm böreklerin harika gözüküyorr ellerine sağlık cnmm...
evet tatlım benimki direk istanbula gelicek direk adanaya uçak yokmuş zaten canım onunda düşüncesi beni alıp istanbuldan bir kaç günlüğüne adana'ya götürmek tabiiki daha babama söylemedm pek izin vereceğini sanmıyorum ama benimki diyorki artık yavaştan başlamak lazım dedi ben seni adanaya götürmek istiyorsam yaşayacağımzı şehire yavaş yavaş alışman için götürmek istiyorum dedi zaten işleri yolun akoyup bir söz keseriz dedi ....heyecan var tatlım tabiiki en çokta deli gibi özlem var...

teşekkürederim ezgim
inşlh

ya ben bu topik yüzünden feci iştahlandım yaaa
ezgi çok kibar olmuş büreklerin
sagol bebegım ozellıklede sagdakı tabak dımı
ben hıc yemek yapmasını bılmeden ewlendım kız 2 ayda bence kendımı asıyorum yemek konusunda

gel tutım yıyelım bencede cok heyecanlı cok guzel muradına erdın bebegım yedın askerlıgı cok sukur ınsallah ızın verır bı kac gunlugunuede olsa gıdersın ıst geldıgınde babanla tanısıcak mı

ohhh ohh xzgim afiyet seker olsun canim lüp lüp yutun börekleri bay s ile

tutim ben sana percem yakisir diye düsünüyorum sende benim gibi uzun yüzlüsün , ben uzun yüzlülere genel anlamda yakistiririm ama bakalim bana gidecekmi o ayri mesele

bugun doktora gidecektim güya bende ama doktorum tatilde imis malesef noel tatilinde cok uzun 10.ocakta gelecekmis tekrardan belki o tarihe kadar bir kbb doktoruna giderim oda bakar...

ktm ne oluyorki güzelim ben bilmiyorum ktm nedir ??

xzgim 69 eur idi sanirim fiyati oda 140 milyon yapiyor canim sen ne kadara almistin ??ß
malesef burda baska bershka yok ((( öylece kalacak artik belki benzerini bulabilirim

inşallah bir gün gelir yerim o böreciklerinden canım...canım annem benimki geldiğinde bir pazar günü kahvaltıya çağıralım seninkini hem babanla tanışmış olur dedi bende olabilir dedim bakalım cnm kısmet herşey...sanırım mükafatımı en güzel şekilde alıyorum xzgim beklememe beklediğime inşallah değer ki ben buna inanıyorum zaten ona güvenmesem beklemezdim...

selayımm foto ekler misin çok merak etttimmmm
ayy saw 7 çok berbat, bunu 3 boyutlu nasıl izledin barbim tebrik ederim seni wallahi

ya kızlar bu boreklerın harcında sadece bır yumurta ve 500 gr beyaz peynır var sadece maydanoz koymadım olur dımı? ah annem yaparken keske baksaydım bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…