Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

abi kardeş tezgahı ne ayol
neler dönüor orda

bak kuzum ben yazın arkadaşımın düğünü içün ordan abiye papi aldım.. 1 gece giydim sonra ayaklarımı vurdu geri götürdüm.. 90 lira alacaklıdır diye bana kart yazdılar. neyse kışşş geldii ben gittim çizme aldım.. aldım ama üstünde duramıyorum çizmelerin yinede 3 kere falan giydim ama dışarlarda gezmedim pek. arabadan indim cafeye girdim falan mesafeleri..
neyseee ama nasıl olduysa o kadar az kullanıma rağmen silikon olan taban taş girmiş hafif oyulmuş, altı pislenmiş falan.. ama bende üstünde duramıyorum çizmenin.
aşkitoma dedimki neolur bunu deiştirelim birlikte benim yüzüm yok artık götürmeye. fekat paramada acıorum didim
birlikte gittik , içeri gireden ayak üstü plan yaptık o abim ben kardeşim diye..
içeri girdi işte abi benim bu çatlak kardeşim alıo alıo deişiyo farkındayız ama benden sn kez rica etti deişelim abi diye.. bizde getirdik.. üstünde duramıo yardımcı olabilirmisiniz falan didi.
neyse adamlar onun sayesinde aldılar papimi 180 lralık kart yazdılar şimdide

ahahah süpermiş
bize de öğret bu işleri kız
ben hiç anlamam walla

:102:aşkımı arayıp gelicem...

anlaşıldı tımammmm :82:

ahahah süpermiş
bize de öğret bu işleri kız
ben hiç anlamam walla

şeyy bide bu ayakkabıcının yanında birde elbiseci var.. orayada elbise verdim 25 liralık kartım var
o sokağın esnafı illallah edicek benden yakında, sokağa girişimi yasaklıcaklar.. kesin birşey değiştirmeye geliyor diye

ahahhahah sıradan dizmiş alayını hatun yaaa

ayni ben hala canta almaya gidecegim
geldim ama aşkımla konuşamadık komutanlığa gitmiş :44:
Neden yokmuymus canim ??

Ugun menum sade benimde
Kremali domates corbasi
Patates yemegi ve salata ... Insan olana yeterli

Ugun menum sade benimde
Kremali domates corbasi

benim herif yok haftalık toplantısında

ben tek yedim
ıscak ıscak
domates çorbasına ama kremasızına 1 diş sarımsak rendele
offff misss şahane oluyo

ahahhahah sıradan dizmiş alayını hatun yaaa

hiç sorma esnaf arasında adım çıkacak diye korkmaya başladım

sıcacık domates çorbası isteyen varmii

hatuna bak hem yimek demeyin dio, hemide kendi yimek haberi verio

Neden yokmuymus canim ??

diğerr meşaşı okudunmu kuzum bak, orda ne anlattım o günkü çizmemle ilgili

Ugun menum sade benimde
Kremali domates corbasi

babam bu sofrada pilav yada makarna yok diye mızıklanırdı, babam bu durumda ne oluyor acepaa :86::86:

tutim senin eniştenin görevi ne orda?? jandarma harici . içerdeyse çalışıyorsa

cnm benimki komutanının muhafızlığını yapıyor orda 5 kısa dönem asker varmış karakolda komutanının korumalığını yapıyorlar birde olay çıktığında olay yerine gidiyor bazende trafikte kimlik araması yapıyor ruhsat kontrol falan cnm...

Neden yokmuymus canim ??

bilmemki selayım komutanlığa gitti dedi bir asker sanırım komutanının koruması olarak il jandarma komutanlığına gitti yine yada geliş için bilet işlemleri için gitmişte olabilir....

kızlar bizdede yayla çorbası,tavuk sote,pilav,zeytinağlı barbunya ve kabak tatlısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…