Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Kontescigim olabilirmi yaa böyle birsey :))) bu kadarda olmaz pes pes pes diyorum

biem gezdiniz demek oh ne ala memleket... pasaciginada masallah kocaman olmus

ben tv izlerken koltukta uyumusum 10-20 dakka hus ve selimde salondalardi huzur vermediler iki dakka

gecekusum bizimle paylas canim ördügün seyi bende heves ettim aslinda bu örgü isine ama burda ipler pahali yerine direk sapkayi sali alsam daha ucuza gelir

xzgim enisteye cok cok gecmis olsun biran önce iyilesir insallah..
gecenki yaptigin piramitlerimi yapacaksin ???

tesekkurler kızlar ewet selayım ondan yaptım cok basıt bısey zaten
ay ben orgu ormesını beceremıyorum :78:

umarım dogru degıldır

görüşmek üzere demiş bi de ya
of gülsem mi ağlasam mı bilemedim

kızz biem makkaj ekledim 2tane
uç bak , yorum isterem
gezenti hatun seniiiiiiiii

xzgim çok çok geçmiş olsun enişte rahatsızlanmış sanırım
kkontescim facede paylaşmıssın okudum yuh dedim yani birde başbakanlık yaptı bir zamanlar ...
bu arada kkontescim geçen sen bir boyunluk paylaştın ya bulamadım onu elimde beyaz bir ip var deneyeyim bakayım nasıl bişey çıkıcak ortaya
biemcim valla zaman çok çabuk geçiyor zaman rabim uzun ömürler versin oğluşuna ve size...

Son düzenleme:

bi daha ekleyeyim mi kuşum?

son zamanlarda çok dinlediğim şarkıyı paylaşacağım size...
[video=youtube;S19-LxFE5cw]http://www.youtube.com/watch?v=S19-LxFE5cw[/video]

kontescim eklersen eğer yarın alırım ben burdan cnm şimdi ben yatayım cnm aırı başım ağrıyor...
iyi geceler hepinize canlarım...

ebet selayım ben çok beğendim helede o binaların üstündeki pencere kenarlarındaki insan figürleri ve dar sokakları çok hoşuma gitti ah ahhhhhhhhhhhhh çok dinlendirici huzurlu bir yermiş kara hele diyecek lafım yok müthiş...açıkcası hasret kaldım kara...

kkontesim acele etme ben yarın msn yi açarım ordanda alabilirim cnm uğraşma istersen şimdi resim yüklemekle cnm...

kara hasret mi kaldın tutim aa ben hiç aramam kar, pek sevmem... bana hep bahar olsun
benimki ise bayılıyor
karda yürüsün filan
illa bi şey yağacaksa o yağmur olmalı bence :82:
şemsiye altında romantik romantik :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…