Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

anlasamıyosa ve arkadasının gelıcegını bıldıgı halde gelıyosa ne uzuluyosun bırak kendı halıne hıc bolunmene gerek yok oturursunuz yanınızda durmaz gıderse kendı bılır hıc canını sıkma canım
sabah sabah ta kendimi tatlıya vurdum akşam yapıcam
mutlaka herkes baksın cok güzel gözükyüor
ezgicim özellkile sen bak yeni gelin olarak cok kolat tarifi
tam bizlikk

Kedi Dili Ekler Pasta Tarifi
en yakın zamanda denerım bunu canım hanı sen oncede bı corba var cok kolay lezzetlı demıstın mercımek corbasıydı galıba o nasıldı
Arkidisler gunaydinn gunaydinn ..
Xzgim enisteyide kendine benzettin

Logocugum cok sinir bozucu gercekten ..

onun ıcınde var herzaman yemek bugun yıne bı bucukta kalktım bana kustu

süzme mercimek corbası canım cookk kolay yapılıyor ve bir o kadarda harika oluyor
biz 2 kişi oldugumuz için 1 bardaktan yapıyorum ama o bile cok fazla geliyor
önce 1 bardak mercimeği yıkıyorum canım bi 15 20 dk suda bekletiyorum (bekletmezsende oluyor ama sanki böyle yapalı daha güzel oldu gibi)
sonraaa tencereye az margarin az zeytinyağı koyuyorum soğan dogruyorum soğanı 7 ye 8 e bölüyorum öyle yemeklik ufak ufak dogramıyorum (robottan geçirceğmiz için sogandan eser kalmıyor )
sonra 1 yemek kasıgı salça biraz pulbiber koyuyorum az suyla onları kavuruyorum (1 caybardağı kadar suyla)sonra mercimeği koyuyorum onuda yaklasık 1 bardak suyla kavuruyorum sonrada üstüne suyunu koyuyorum altını kısıyorum yarım saate pişiyor piştikten sonrada robatla karsıtırıyorum 2 dk sürüyor bu arada tavuk bulyon varsa ondanda koyuyorum
(suları ketılda ısıtıp öyle koyuyorum cnm)
ablamda istemişti bu tarifi o biraz daha ugrasak yapıyormus bende yiyince cok bğenmişti
mutlaka dene canım malzemesi az gibi ama herkes bayılıyor bu corbaya
bu arada tuz da koy onu demeyi unuttum

arkadaşıma söyledim o geliyorsa ben haftaya gelirim dedi senin için kendimi tutyorum
yoksa şimdiye coktan onunla kavga ederdik dedi
bu arad kızla anlasamıyor ama
kardeşiylede analaşamıyor eşimle yani
onunla aynı odada bile oturmuyolar dedim

arkadaşının gelecğinden görümcenin nasıl hbri oluyor?

Mercimek corbasini bende öyle yaparim cokta lezzetli ve kolay olur ben düdüklü tencerede 15-20 dakika pisiriyorum cabucak pisiyor icine birtanede patates dogruyorum soganin yanina yani güzel oluyor muhakkak dene ezxgim

Mercimek corbasini bende öyle yaparim cokta lezzetli ve kolay olur ben düdüklü tencerede 15-20 dakika pisiriyorum cabucak pisiyor icine birtanede patates dogruyorum soganin yanina yani güzel oluyor muhakkak dene ezxgim

ben düdüklü kullanmaya cok korkuyorum yaa bi patates haşlaıycam normal tencerede haşlıyom valla
yarım saat srüyor en az otomatikmiş düdüklüm annem öyle dedi ama işte korkuyom
bidakine bende patates koyarak denim.

tarıfler ıcın cok tesekkurler fıstıklarım bu aksam yapıcam kayınvalıdem yok aksam gelıcek yemek yapmaya vaktı olmaz dıye ben yapıcam bugun yemekleri ben normalde hazır corba kullanıyorum ama onlar sevmıyorlar.

elektrıklıler var smdı o kadar rahatkı herseyı kendısı yapıyo tuslara basıyosun sadece baklagıllerı 9 dakıkada sebzelerı 5 dakıkada pısırıyor,pılav falanda et herseyı yapıyor

ya bısey daha sorucam bu mercımek koftesıne bıber salcası konuluyor ya benım bıber salcam yok domates salcası koysam olurmu

onu ilk defa duydum bakim biraz alayım herseyi onda yaparım o zaman :)
benimkini hisardan almısım tek tuşa basıyormussun ama genede yanımda
annem olmada denemim onu
cnm senin nikah sarıyerdemi kıyıldı
şimdi benim nikahın videosunu izliyodum aklıma geldi
nikah memuruz baya komik bi kadındıda

hayır canım sıslı ewlendırme daıresınde kıyıldı sonra holıday ınn de dugun yaptım
bız hala nıkah vıdeosunu ve fotograflarını almadık

oluyor canım 1 hafta önce yaptım bende biber salcam yoktu domates salcası koydum hiç
fark yok

sagol bıtanem ıcım rahatladı

hayır canım sıslı ewlendırme daıresınde kıyıldı sonra holıday ınn de dugun yaptım
bız hala nıkah vıdeosunu ve fotograflarını almadık

sagol bıtanem ıcım rahatladı

bende şişli nikah dairesi istedim cok güzel orası
ama kendimi sarıyer nikah dairesinde gün alırken buldum
holisay inn lede annemin evi yürüyrk 10 dk flan
bize anında verdiler canım nikah kıyldı 10 dk sonra aldık valla

mercimek köftesi manyagıyım ben canım hatta benim resimlerimde
yemekli olan fotolara dikkat et hep mercimek köftesi vardır
cips gii yiyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…