- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.221
tatlım ben baska bı skeılde yapmaya karar verdım patates havuc koydumbulgur toplar onu cnm ama zaten sekil alacak kıvama geldiyse olmustur o koydugun bulgurla
corbayı yaptınmı canım
yaptıgın zaman haber bekliyorum senden nasıl oldu yazarsın cnm
Heeeeee anladim barbitom ....
Ezgim cok hamaratsin yaa masallah cok hevesli goruyorum seni
tatlım ben baska bı skeılde yapmaya karar verdım patates havuc koydum
unla tereyagını karıstırdım onuda ekledım bu sekılde yaptım
tesekkur ederım bıtanem yardımların ıcın
oyleyım benhep oyleydım dogustan
kereviz elma salatamı yaptım corbamda hazır
fırında besamel soslu makarnamıda yapıcam bıde cıger patates
tamam kuzum denıcem onu da cok basıt yapımı makarnayı haslıosun ama cok haslama bırazcık dırı kalsın sonra soguk su tut makarnalara suzgecteyken.besamel sos hazırla makarna ve besamel sosu karıstır ıstersen ıcınede kasar rendele sonra bu karısımı borcama koy uzerınıde de bol bol kasar rendele ve fırına at ustu kızarana kadar pıssınafiyet olsun canım ama bi ara bu tarifde uygula derim
şimdi işerin vardı bi ara müsait zamanında sende bana makarnanın tarifin verirmisin
Ezgim ayni ben gibisin sende hic bi dakka yerinde duramiyorsun , yedirip iciresin var hep guzel kalplim benim
tamam kuzum denıcem onu da cok basıt yapımı makarnayı haslıosun ama cok haslama bırazcık dırı kalsın sonra soguk su tut makarnalara suzgecteyken.besamel sos hazırla makarna ve besamel sosu karıstır ıstersen ıcınede kasar rendele sonra bu karısımı borcama koy uzerınıde de bol bol kasar rendele ve fırına at ustu kızarana kadar pıssın
aynen ınsanlar yesın ıcsın mutlu olsun ıstıyorum sen benden de guzel kalplısın guzel melegım benım
daha orjinal bi isim koysana be selayım
orjinal derken ???
ben elif ismini oldum olasi cok severim
birde ezgi diyede düsünüyorum :)) ama z harfi burda t ile s nin arasinda karisik bir harf gibi söyleniyor...
aslinda naz fazlalik
sadece elif .. :)
yok yok merak etme :))
bazi isimler vardir hic eskimezler diye düsünüyorum elifte bunlardan birisi...
kimsede olmasin diyede uyduruk bir isim düsünmüyorum
ama elif ismide sadece bir fikir su an icin ortada cocuk yok isimde kesin degil
ben hiç tanışmadım ama çok hoş bir isim ya :78:kontesim ben de kız için bade ismini düşünüyorum geçen bade adında biriyle tanışmıştım isim çok hoşuma gitmişti
selayım ben de ayşe ve zeynep isimlerini çok severim eskimeyen isimlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?