Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Heeeeee anladim barbitom ....
Ezgim cok hamaratsin yaa masallah cok hevesli goruyorum seni

bulgur toplar onu cnm ama zaten sekil alacak kıvama geldiyse olmustur o koydugun bulgurla
corbayı yaptınmı canım
yaptıgın zaman haber bekliyorum senden nasıl oldu yazarsın cnm
tatlım ben baska bı skeılde yapmaya karar verdım patates havuc koydum
unla tereyagını karıstırdım onuda ekledım bu sekılde yaptım
tesekkur ederım bıtanem yardımların ıcın

Heeeeee anladim barbitom ....
Ezgim cok hamaratsin yaa masallah cok hevesli goruyorum seni

oyleyım ben hep oyleydım dogustan
kereviz elma salatamı yaptım corbamda hazır
fırında besamel soslu makarnamıda yapıcam bıde cıger patates

afiyet olsun canım ama bi ara bu tarifde uygula derim
şimdi işlerin vardır bi ara müsait zamanında sende bana makarnanın tarifin verirmisin

Son düzenleme:
Ezgim ayni ben gibisin sende hic bi dakka yerinde duramiyorsun , yedirip iciresin var hep guzel kalplim benim

afiyet olsun canım ama bi ara bu tarifde uygula derim
şimdi işerin vardı bi ara müsait zamanında sende bana makarnanın tarifin verirmisin
tamam kuzum denıcem onu da cok basıt yapımı makarnayı haslıosun ama cok haslama bırazcık dırı kalsın sonra soguk su tut makarnalara suzgecteyken.besamel sos hazırla makarna ve besamel sosu karıstır ıstersen ıcınede kasar rendele sonra bu karısımı borcama koy uzerınıde de bol bol kasar rendele ve fırına at ustu kızarana kadar pıssın
Ezgim ayni ben gibisin sende hic bi dakka yerinde duramiyorsun , yedirip iciresin var hep guzel kalplim benim

aynen ınsanlar yesın ıcsın mutlu olsun ıstıyorum sen benden de guzel kalplısın guzel melegım benım

sağol canım yarın bende hemen bunu deniycem

ben geldimmm...ooow yemekler konuşulmuş bugünde ben poğoça yaptım anında bitti deneme amaçlı yaptım şu ekler pastanın tarifini aldım bende yapacağım en kısa zamanda ...herşeyi yerim ama pirinç salatasını yemem hiç sevmiyorum çok ağır geliyor bana...

selam tutim hosgeldin..

kizim olursa elif olsun istiyorum ismi elifnaz veyada hehehehehe

daha orjinal bi isim koysana be selayım

orjinal derken ???
ben elif ismini oldum olasi cok severim

birde ezgi diyede düsünüyorum :)) ama z harfi burda t ile s nin arasinda karisik bir harf gibi söyleniyor...

aslinda naz fazlalik
sadece elif .. :)

orjinal derken ???
ben elif ismini oldum olasi cok severim

birde ezgi diyede düsünüyorum :)) ama z harfi burda t ile s nin arasinda karisik bir harf gibi söyleniyor...

aslinda naz fazlalik
sadece elif .. :)

yani değişik
çok kişide rastlanmayan daha orjinal bir isim
ben herkeste olan isimleri beğenmiyorum da
naz isminden nefret ediyorum
umarım aramızda naz yoktur

yok yok merak etme :))
bazi isimler vardir hic eskimezler diye düsünüyorum elifte bunlardan birisi...

kimsede olmasin diyede uyduruk bir isim düsünmüyorum

ama elif ismide sadece bir fikir su an icin ortada cocuk yok isimde kesin degil

peki
baldan ismi hoşuma gidiyor mesela benim

benim kızçem ise bade olucikk inşallahh aminnnnnnnnnnnnn

kızlar nabeer
kayınvalidemler geldi yarın geliceklerdi fikir değiştirdiler sabah hızlı bi temizlik yaptım
börek yaptım kuru dolma ve sarma yaptım hepsi bitti o kadar uğraşıyosun beş dakkada bitiyo

kontesim ben de kız için bade ismini düşünüyorum geçen bade adında biriyle tanışmıştım isim çok hoşuma gitmişti
selayım ben de ayşe ve zeynep isimlerini çok severim eskimeyen isimlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…