- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.261
tutim 1. yılınız mı amaan taze aşıklar ne güzel nice yıllara canım
kontesim izle korku değil ama astral falan diyince
uzaylıların varlığıyla ilgili çok ilginç ama
cok iyi anladim seni güzelim :)) ee sende haklisin canim.benden söz ediyorsun di mi di miiii
başarılmıycak bi şey yok aslında bebişim
aynada kendini beğenmeyince, kotlar sıkılıklarından dolayı seni rahatsız edince (ayakkabı bağlarken filan çok sinir oluyordum ben)
özellikle ve özellikleeeeeeee indirimlerde tek kalan upucuz ürünlerin içine giremeyinceee(batikteki uzun elbise halaaa içimde uhdedir :97: )
el mahkum g*t gardiyan diye bi laf vardır bilir misin
ahanda işte o hesap
hoşbulduk selayım...
kkontescim pirinç salatası pirinçten yapılıyor soğuk pilav düşün ama içine mısır,kırmızı biber,yeşil soğan,turşu vs konuluyor öğğğ hiç sevmem ben bilmem belki senin damak tadına uyar canım...
baldan isminde benim ana okulu arkadaşım vardı bal gibi kızdı o zamanlar şimdi harbi bal gibi kız olmuştur kesin hatta soyadıda petekti baldan petek
handem holaaaaaaaaaa
gece 12 den sonra aşkımla 1 ci yıldönümümüz
cok iyi anladim seni güzelim :)) ee sende haklisin canim.
kutlu mutlu olsun bebegim yildönümünüz ... bizim tanisma yildönümümüzde onuncu aydaydi heralde
tutim 1. yılınız mı amaan taze aşıklar ne güzel nice yıllara canım
kontesim izle korku değil ama astral falan diyince
uzaylıların varlığıyla ilgili çok ilginç ama
cok iyi anladim seni güzelim :)) ee sende haklisin canim.
kutlu mutlu olsun bebegim yildönümünüz ... bizim tanisma yildönümümüzde onuncu aydaydi heralde
24'ümde böyleysem, evlenip doğum yapınca nasıl olurum diye düşündüm bi de
ayy tutim kutlu olsun demeyi unuttum ben galibaa:26: nice yıllara inş kuşumm
Xzgiim yemeklerin nasil olmus begendilermi :) mrrak ettimm, birde cicek ekmegi yaptinmi askim
herkes cok begendı sansım yaver gıdıyor yemek konusunda yok askım yapmadım vakıt kalmadı bos bı zamanımda yapıcam
ben bu sene acık ogretımden bır unıversıte daha okumak ıstıyorum azıcık arastırayım dedım oss dıye bısey kalmamıs yabenım zamanımda ben dıl cıkıslıyım bı oss bıde yds vardı ıkısının puanıyla bı yere gırıyodum sozelden bolum sectım dıye puanım dusmustu smdı galıba dıl sınavına gırmeme gerek yok sızın bılgınız varmı kıtaplar alayımda calısayım ben eskı oss ye
günaydınn herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?