- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.301
seyyy aksamlarida girmiyorsun yaa
bide feyste ne benim nede selimin fotolarini onyuzbinkere begenmedin yaa hissettim iste((
ben hıc akıllanmam galıba sıyahtan donmeye calısıyordum
gıttım marketten sıyah sac boyası aldım lorealın aldım ınsalah guzeldır
hastayken sac boyamayın derler neden bılen varmı
Ayburum feysimi costuruyorsun sagol bebegim sagol
bm canım ne güzel ya kdikiş dikmen ben de istiyorum küçük bi makine
ben de bir iki kere elbise kalıbı çıkartıp kesip teyelleyip anneme vermiştim diksin diye
bu rada sende macırlık var mı benim baba tarafım der hep avşam diye ondan soruyorum
selayım cicilerine bakıyorum hemen
ben de bir iki kere elbise kalıbı çıkartıp kesip teyelleyip anneme vermiştim diksin diye
bu rada sende macırlık var mı benim baba tarafım der hep avşam diye ondan soruyorum
haha bay s de oyle yapıo bır suru montu var saklıyodu annesındenbencede bebegim annen boyasin..
ayy cok yoruldum dolanmaktan
bende evi toplamaliyim
pantalonlarin ikitanesini sakliyayim baricaktirmadan caktirmadan cikartirim
bak bahsettigim kaban bu ama burda cok bicimsiz cikmis canim hemde rengi bu degil bej renkti vee hatlari daha belli eden bele falan oturan sekildeyid ama dügmeleri böyle
bendeeeeeeee off :84:ben siziii coook özledim yaa
:84::84::84:
ayburum selam melegımmmmmmmslm canlar
aklım sizde ama bu aralar yazamıyorum
Aynen canım gıdadan kesmeyiz
lüxten keseriz , eşimde bende boğazına düşkünüz
Canım gusül abdesti açısından adetliyken boyanması sakıncalı diye biliyorum.
Hem adetliyken vücut her deliğinden kendini temizliyo , o yüzden boyada iyi tutmaya bilir yada bilmediğimiz başka bi kötü yanıda olabilir .
En iyisi sen bittikten sonra boya için rahat etsin
Siyahı bende çok sveiyorum yaaa
selam kızlaar
kayınvaldemle nişantaşı pazarına gittik hiç kıyafet almadık hep yiyecek aldık
ezgim sana katılıyorum canım biz de öyle yiyecekten hiç kısmıyoruz yaa bi de içkidenbuzdolabı dolu olunca mutlu oluyorum nedense
bi de ben evlendikten sonra kıyafetten çok ev eşyası bakmaya başlamıştım bu aralar o bitti neyse ki
bu arada reglken saç boyası tutumuyor diye biliyorum ben de hormonal bir durum olsa gerek
mahsus dediğini anladım da bunu kullanan görmemiştim bildiğin için macırlık olabileceğini düşündüm ondan sormuştum canım bak varmış bilmişimsağol handecim
sanrıım var macırlık
ama ben her telden şiveli konuşmayı seviyorum
normalde realde şiveli konuşmam aslında espirisinede olsa
ama kk da şive yapasım geliyo
olsun olsun hepsi kullanacağın şeyler gereksiz olmamış yani
ayy cok aldim canim galiba vicdan yaptim
evet evet bende kontrol ederim boşalmak üzere olan kavanozları falanoff cok boyatmak ıstemıstım ya ıcımde kaldıyınede boya dıyorum :95:
aynen bende buzdolabı ve kılerım tıklım tıkıs olunca ıcım rahat edıyor unum az kalmıstı ama dayanamadım hemen aldım yedekledım bısey bıtıcek dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?