Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgim hani sen kirli olmu oluyorsun yaa hasta olunca o yüzden vucudunu kirli terketmis oluyor ama onlarida yikarsan sorun olmaz heralde :))

kontesim ben mor giyerim hatta mora appalarim bile var kombin yapmistim sen görmemisin canim..

ama gri en sevdigim renkler arasinda ben napiiim :)

tutim senin neyin var regl mi oldun bebegim

evet kiz aynen öyle olmus cok kati cevaplar olmus ...

ayy cizmenin yan kisimlari dar gibi duruyor insallah biraz esner giyince

ay kontes haberlerde zonguldaktaki tren kazalarini gösteriyor trenler tam sehrin göbeginden geciyor insanlar cok dikkatsiz davraniyor neden oralara koruma gibi bisi yapmamislar ayy cok tuhafima gitti bunlar benim yaa

kkontescim hayırlı olsun cnm sorular çokmu kolaydı benim çoğu arkadaşım kazanmış alesi :44:
selayım sorma bir regl olmuşum ki sorma fena fenaaaaaa ağladım duvarları tekmeledim sabahta akşama kadar ahana aynen böyle
:84:

tutim geçmiş olsun bebişimm
saolun kızlarr
walla ben bu kdr beklemiyordum,sınırda bi şey alırım diyordum ama şaşırdım
2-3 haftalık çalışma için çok iyi geldi
tutim matematiğin bi kısmı çok zordu,kalem bile oynatamamıştım
ama mat 1 ve türkçeden iyi bastırmışım
yanlış sayım az

evet kiz aynen öyle olmus cok kati cevaplar olmus ...

ayy cizmenin yan kisimlari dar gibi duruyor insallah biraz esner giyince

ayakkabıcılar kalıba koyuyorlar cizmeleri,genişlesinler diye
orda öyle bir şey varsa kalıba koydur kuşum?

ay kontes haberlerde zonguldaktaki tren kazalarini gösteriyor trenler tam sehrin göbeginden geciyor insanlar cok dikkatsiz davraniyor neden oralara koruma gibi bisi yapmamislar ayy cok tuhafima gitti bunlar benim yaa

burası Türkiye :90:
2 adım ötesinde üst / alt geçit olduğu halde ana yoldan geçip ölen insanları bile gördük...

canım benım cok mutlu oldum kazanmana ama ales ne onu bılmıyorum
bende dayanmadım boyadım saclarımı off cok zormus kendı sacını boyamak ınsallah guzel olr

saol kuşumm
yüksek mühendis olmak için 2sene daha okuycam
ales onun sınavıydı
saçların hayırlı olsunn

handem sırada ingilizce sınavı var 18 ocakta
19 ocakta da mülakat var

selamlarrr ben geldiimmm
kontescim tebrik ederim canım çoookk sevindimm
pembe dolaba baktım e güzel şeyler almışssınız kontesim ve selayım
yarın öğretmen arkadaşlarım bize gelicek d günü kutlucaz çok eğlenceli olcak.
şi,mdiden telaş sardı beni yaa:18:

gece kuşum ve tutim saolun kızlarrr
gece kuşum doum günüsün mü?
tutim eed yaa hani doktor test mest yapmıştı
ne oldu sonuç?

selayım biliyorsun ben dr a gitmiştim ya o zaman jinekoloğum bu tarz ağrıların bazı bayanlarda olabileceğini hatta evlendikten sonrada devam edebilceğini söyledi sağlıklı bayanlarda adet sancısı maalesef şiddetli olurmuş...ayakları sıcak tutmak gerekiyormuş çorapsız yatan ben çorapla yatar oldum 4 aydır...

slm kıslarr geldimmm
şincik şöyle biz bugüne kadar hiç türk filmine sinemaya gitmedik:26:
Film gayet güzel ve bol kahalıydı, recep ivedikten daha güzel geldi bana
ivedikte argo çok küfür çok ve biraz iğrençlik var , bunda şivesi güldürüyo insanı :)
nese bu kadar yeter izleyin görün :)

kontesim tebrik ederim canım

kontescim sonuçlarda bişey yok sadece bana evlilik düşünüyormusun dedi dedim yakında olma ihtimali var dedim ama belli olmaz dedim tamam dedi evlenmeye yakın yine gel dedi :44: doğum kontrol hapı verecek miş ay çok utandım annemin yanında renkten renge girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…