- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.361
kontescim sonuçlarda bişey yok sadece bana evlilik düşünüyormusun dedi dedim yakında olma ihtimali var dedim ama belli olmaz dedim tamam dedi evlenmeye yakın yine gel dedi :44: doğum kontrol hapı verecek miş ay çok utandım annemin yanında renkten renge girdim
kontescim sonuçlarda bişey yok sadece bana evlilik düşünüyormusun dedi dedim yakında olma ihtimali var dedim ama belli olmaz dedim tamam dedi evlenmeye yakın yine gel dedi :44: doğum kontrol hapı verecek miş ay çok utandım annemin yanında renkten renge girdim
ilk basladıgında hastalıgın ılk gunu ıcıyosun sonra bı hafta ara verıyosun sonra hastalıgın ortasına denk gelırse yada bıtmıs olursa farketmıomu bı hafta sonrasında devam edıosun dımı
ezgim o neymiş öyle yavv matematik problemi gibi :86:
onu mu takip edecem işime (!) mi bakacam
ayrıca hepiniz mi kullanıyorsunuz bu hapıneden top erkek kısmında deil diyerekten feminist bir akım başlatmak istiyorum şuan
ezgim o neymiş öyle yavv matematik problemi gibi :86:
onu mu takip edecem işime (!) mi bakacam
ayrıca hepiniz mi kullanıyorsunuz bu hapıneden top erkek kısmında deil diyerekten feminist bir akım başlatmak istiyorum şuan
Cok uykusuzum demistim selimi uyuturken bende uyumusum .. Geri yataga gidecegim sanirim ayilamadim cunku
ben yeni başladım canım
topun erkekte olmaması için değilde hamile kalmamayı garantiye almak için başladım
zira etrafımda kazara kalan kişi çoğaldı
ah handem sormaa o grafik bölümünü okuyacağım diye odamı grafik atölyesine dönüştürdüğü
mü hatırlıyorum ışıklı masa,şovale,etrafta boyalar guaj boya en çok kullandığımız boyaydı sonra rapido kalemleri bizim bölüm çok masraflı cağaoğlundan toptan resim kağıtları alıyordum hep dedemle talens marka boyalar zevkli ama aşırı masraflıydı her hafta 1 gün fotoğraf dersimiz oluyordu fotoğraf basıyorduk falanda filan ama iş hayatı bu kadar kolay değil aksine çok uğraştırıcı cen ajans da çalışmıştım sonra tr nin en büyük reklam firması var markom leo burnett orda çalıştım ordan çıktım dayımın ajansında çalıştım ordan çıktım başka ajanslara girdim en son işi bıraktım
cnm çok mersi cnm hep beraber inşallah...
canlar ben çok pis regl oldum bu ay yataktan kalkamıyorum size bakmak için geldim...
bu arada logo'cum bende açıköğretim halkla ilişkiler yada insan kaynakları okumak istiyorum dışardan...benim bölümdeyani grafikerlikte çok para var ama evlendiğimde o işi yapamam gibi geliyor sabaha kadar tasarım yap tasarım bitti haydi reklam çekimi falan filan kocama yada evime vakit ayıramam bu yüzden açıköğretim okumak seçtiğim alanda çalışmak istiyorum ama bu sene geç kaldım galiba başvuru için...
barbim bugün eniştenin yemin töreni vardı sanırım artık yeminde ettiler daha rahat olurlar bundan sonra şafaklarınız daha hızlı atacak cnm
selayım güle güle kullan cicilerini...
Selayhuscum aldiklarin hayirli olsun canim, güle güle kullan
Cok güzel seyler almissin; yalniz t-shirt`ün kedi kafalarindan dolayi
malum bölgeni bayagi bir ortaya cikaracak gibiBenim de bu tarz
bir t-shirt`üm var, giyip misafirlige gittigimde "birdaha giyme, tam dikkati
oraya cekiyor" demisti bi hatun espiri karisik
Xzgicim saclarin ve ayakkabiliginiz hayirli olsun canim
Tuticim yildönümünüz kutlu olsun canim; daha nice askdolu yillara
Tekrar gecmis olsun tatlim; umarim daha iyisindir. Bana doktorunun aciklamasi
acikcasi tuhaf geldi :26: Endometriyozis olabilir gibi geldi bana cünkü :26:
Kkontesscim tebrik ederim canim; cok sevindim senin adina, hadi hayirli olsun
Papiler icin de üzülme; kismetin degilmis demekki...
Barbiecim yemin töreni olduguna göre artik daha rahat görüsebilirsiniz insaallah canim
B&M`cim ellerine saglik; ne güzel seyler dikiyorsunGecenki siparis elbiseyi
cok begenmistim; yakasi haric
Mümkün oldugunca dogumkontrol haplarindan uzak durun derim; en garantisi
o gibi geldigi icin pek iyi olmadiklarini bildigim halde kullandim bir süre ve su an
tüm regl düzenim altüst olmus durumda! Daha dogrusu yaklasik 6 aydan beri
regl olmuyorumAyin 18 inde kan sonuclarini alicam ins.; insaallah ciddi
birsey yoktur :26: Insan regl olamayinca siser degil mi???
top erkekte olsun dan kastım buydu zaten ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?