- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.641
off ınternet yuzunden butun yazdıklarım sılındı cok sınırlendım
kiz sen secme yapmayipta adaymi gösterdin yoksa
ilk basta liste vardi ordan sececektin bebegim
mesela en ilginc nickte barcman abla varmiydi yavvv
veya en kendini övende robot ben niye görmedim kesin bende onu secerdim görseydim
aaaaa ben öyle olduğunu bilmiyordum
ama niye yaa ben kendi istediğimi yazmak sitiyroum
neden öyleki:44:
selam kıslaar haftasonu gayınvaldemlerlen gezdik tozduk giremedim pazar akşamı gittiler onlar
özledim sizii
kontesim barbim aşkolsun kuuu beğenmezmiyim hiç ben sizi yerim bile
geçmişi okurken benim toca başıma dikildi gıcıklık olsun diye ne yazmışlar ne yazmışlar diyip okumaya çalışıyoyaz yaz sen de diyo ben de sinir olup kapattım sonra yazarım diyo bazen böyle yapar bizimkisi okuyup cevap yazmadığımı görürseniz kesin öyledir hatta
kontesim başınız sağolsun ya içim parçalandı benim de izlerken birinin karısını annesini gösterdi daha yeni evlenmiş yaa offff
barbim plan gördüm bi yerde ne planı bana da söyle bana daa
ezgim seni çok iyi anlıyorum ben o kadar uyku sevmem ama evde durunca o uyuşukluk oluyo malesef insanın yattıkça yatası geliyor dün bi oyuna takılıp geç yattım ben de hemen tavır yaptı bizimki de beraber uyumak istiyolar onlar biz gibi düşünmüyo. çok sorun oluyosa sabah işe yolladıktan sonra bence tekrar yatma başta zorlnırsın ama sonra alışırsın bence
oy yerım senı mınık bebegım benım sarkınıda senıde cok severım
sinirlenme bebegim .. seni burda görmek cok güzel
sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam tek basima yalniz kalamam , senin kokunu özledim senin sesini özledimmbu kadarini duymusum nerden duyduysam artik
ne mama yaptin bakiim
enistemin gönlünü aldinmibalim kaymagim dedinmi :86::86:
selam kıslaar haftasonu gayınvaldemlerlen gezdik tozduk giremedim pazar akşamı gittiler onlarda
özledim sizii
kontesim barbim aşkolsun kuuu beğenmezmiyim hiç ben sizi yerim bile
geçmişi okurken benim toca başıma dikildi gıcıklık olsun diye ne yazmışlar ne yazmışlar diyip okumaya çalışıyoyaz yaz sen de diyo ben de sinir olup kapattım sonra yazarım diye bazen böyle yapar bizimkisi okuyup cevap yazmadığımı görürseniz kesin öyledir hatta
kontesim başınız sağolsun ya içim parçalandı benim de izlerken birinin karısını annesini gösterdi daha yeni evlenmiş yaa offff
barbim plan gördüm bi yerde ne planı bana da söyle bana daa
ezgim seni çok iyi anlıyorum ben o kadar uyku sevmem ama evde durunca o uyuşukluk oluyo malesef insanın yattıkça yatası geliyor dün bi oyuna takılıp geç yattım ben de hemen tavır yaptı bizimki de beraber uyumak istiyolar onlar biz gibi düşünmüyo. çok sorun oluyosa sabah işe yolladıktan sonra bence tekrar yatma başta zorlnırsın ama sonra alışırsın bence
onu önceden gönderecektin bir hafta boyunca sordular kim aday belirtecek diyeeyy saskin
xzgim enisteme selam söyle senin uyuyup büyümen lazim daha cok minnacik bebegimsin sen..
deki birde kavun karpuzda yata yata büyüyorlar
ya derse 22 senedır yatıyor bu karpuz kelek cıktı cope atarsa benı
gelıp kurtarıcakmısın benı
ama sen benım mınnacık bebegımsın ya
senınle yasadıgım askı bay s le bıle yasamıyorum :76:
ekleseydin güzelim merak ettim ... ellerine saglikfiyonklu boyunluğum bitti
benimki ilham aldığım fotodakinden daha iyi oldu bence
şuan çok gözlerim ağrıyo,üşeniyorum
yarın eklicem
neyse ...
size iyi mubbetler iiyi gecelr kızlar.
ya kavusalım yıne bıtmez bızımkısıask kavusursan askliktan cikarmis
biz kavusup birbirimizin olamiyoruz yaa ömürlük sürecek
yaa sımdı ekle merak edıyorummmfiyonklu boyunluğum bitti
benimki ilham aldığım fotodakinden daha iyi oldu bence
şuan çok gözlerim ağrıyo,üşeniyorum
yarın eklicem
neyse ...
size iyi mubbetler iiyi gecelr kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?