Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

off ınternet yuzunden butun yazdıklarım sılındı cok sınırlendım

sinirlenme bebegim .. seni burda görmek cok güzel
sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam tek basima yalniz kalamam , senin kokunu özledim senin sesini özledimm bu kadarini duymusum nerden duyduysam artik

ne mama yaptin bakiim
enistemin gönlünü aldinmi balim kaymagim dedinmi :86::86:

kiz sen secme yapmayipta adaymi gösterdin yoksa
ilk basta liste vardi ordan sececektin bebegim

mesela en ilginc nickte barcman abla varmiydi yavvv
veya en kendini övende robot ben niye görmedim kesin bende onu secerdim görseydim

aaaaa ben öyle olduğunu bilmiyordum
ama niye yaa ben kendi istediğimi yazmak sitiyroum
neden öyleki:44:

selam kıslaar haftasonu gayınvaldemlerlen gezdik tozduk giremedim pazar akşamı gittiler onlarda
özledim sizii

kontesim barbim aşkolsun kuuu beğenmezmiyim hiç ben sizi yerim bile
geçmişi okurken benim toca başıma dikildi gıcıklık olsun diye ne yazmışlar ne yazmışlar diyip okumaya çalışıyo yaz yaz sen de diyo ben de sinir olup kapattım sonra yazarım diye bazen böyle yapar bizimkisi okuyup cevap yazmadığımı görürseniz kesin öyledir hatta

kontesim başınız sağolsun ya içim parçalandı benim de izlerken birinin karısını annesini gösterdi daha yeni evlenmiş yaa offff

barbim plan gördüm bi yerde ne planı bana da söyle bana daa

ezgim seni çok iyi anlıyorum ben o kadar uyku sevmem ama evde durunca o uyuşukluk oluyo malesef insanın yattıkça yatası geliyor dün bi oyuna takılıp geç yattım ben de hemen tavır yaptı bizimki de beraber uyumak istiyolar onlar biz gibi düşünmüyo. çok sorun oluyosa sabah işe yolladıktan sonra bence tekrar yatma başta zorlnırsın ama sonra alışırsın bence

Son düzenleme:
noldu bu kk ya cevapla putonu yok sımdıde
handem neden gelıosun bıse yazmadan gıdıyosun
yok barbım gtmedım taksıme ırem cok gec uyandı yarın emınonune gıdcemm

hosgeldin canim özlettin kendini
benim husda öyle yapiyor dün 2 dakka istedim laptopu resim ekliyeyim pembe dolaba diye
eklerken falan bakti , ne oldu simdi basin göge erdimi mutlu oldunmu
öyle mutlu oldumki sana bunu anlatamam dedim

oy yerım senı mınık bebegım benım sarkınıda senıde cok severım
ewet aldım tabıkıde dunden pılavım vardı kavurmada vardı bıde tereyaglı fırında patates yaptım cacık ve corba pılavımın resmını cektım sakladım bıle

ben yazana kadar sne yazmıssın bıle bebegım benım ınternet sureklı kopuyor
yok ya 6bucukta kalktıp napıyım butun gun ohh bay s ıs yerıne gıdınce ordada uyuyor bırazcık benım gunahım nee

merhaba canlarım...
selayım burnun için çok sevindim burnun zaten kendini belli ediyor cnm şişlikler indiğinde müthiş olucaksın eminim maaşallah diyelim...
barbişim sorma banada çok iyi geldi yanlız odalar çok sıcak baygınlık geçiriyorum cam açık oturuyorum sıcağa gelemiyorum ben fazla ...
xzgim enişte kızmış sanırım sana birazcık benimkide eve internet almam şimdiden söyliyim diyor bana, dedim bende wınn alırım yaparsın bilirim dedi herşeye bir çözümün var diyor

hoşbulduk selayım amaan anlamaz onlar işte
burnunu çok beğenmiş demek doktor teyze ama güzel olmuş hakkaten inmiş halini çok merak ediyorum yaa
geçen husla bişey oldu demiştin isteyene özelden yazarım demiştin onu sorcaktım sana kayınvaldemler varken soramadım

onu önceden gönderecektin bir hafta boyunca sordular kim aday belirtecek diye eyy saskin

gönderdim zaten şaşkın
daha önce ece ö.m. attım ben zaten adaylarımı
ama benim adyaalrımın bazıalrı kategorilerde yok
bi hata var sanırım
neysee aman

xzgim enisteme selam söyle senin uyuyup büyümen lazim daha cok minnacik bebegimsin sen..
deki birde kavun karpuzda yata yata büyüyorlar

xzgim enisteme selam söyle senin uyuyup büyümen lazim daha cok minnacik bebegimsin sen..
deki birde kavun karpuzda yata yata büyüyorlar

ya derse 22 senedır yatıyor bu karpuz kelek cıktı cope atarsa benı
gelıp kurtarıcakmısın benı
ama sen benım mınnacık bebegımsın ya
senınle yasadıgım askı bay s le bıle yasamıyorum :76:

selayım ve barbitom inş hasta olmazsınız valla
barbitom bizim amfiler de buz olurdu, yazın çok zorlanırdık.dışarda yanar derslerde donardık:18:
handecim yi bizi amin canım cidden çok zor, abimler gidip haber vermişler bir de şehitin eşine...off fena Allah düşman başına vermesin öyle acı.
barbito planı ben de bilmiyorum hala, aşk olsun küserim
tutim ben de seninki gibiyim,eve net istemiyorum.benimki lazım olur illa ki diyor ama hiç oralı değilim valla
bi de yatak odasına tv istemiyorum
böyle acayip arzularım var hadi hayırlısı:86:

ask kavusursan askliktan cikarmis
biz kavusup birbirimizin olamiyoruz yaa ömürlük sürecek

fiyonklu boyunluğum bitti
benimki ilham aldığım fotodakinden daha iyi oldu bence
şuan çok gözlerim ağrıyo,üşeniyorum
yarın eklicem

yarın eklicem
ekleseydin güzelim merak ettim ... ellerine saglik

neyse ...
size iyi mubbetler iiyi gecelr kızlar.

iyi giceler biemcik yoruldun gezmekten yat tabi ..

tutiskom kaplicaya girdinmi bebegim ...

ask kavusursan askliktan cikarmis
biz kavusup birbirimizin olamiyoruz yaa ömürlük sürecek
ya kavusalım yıne bıtmez bızımkısı
yarın eklicem
yaa sımdı ekle merak edıyorummm
neyse ...
size iyi mubbetler iiyi gecelr kızlar.

ıyı geceler canımm

kontesim boyunluğunu göster bize
evde internet değil ama yatak odasında tv olmaması bence de iyi ben başta istemiştim ama şimdi memnunum

ezgim hakkaten senin koca erken gidiyomuş benimkisi 8.30 da çıkıyo 9 da işbaşı yapıyo kendime göre düşünüp söyledim

ben kaçtım kızlar hadi öptüm herkesleri iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…