Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aynen bebegim mecbur oldu artik
ayricada sevincime ortak oldugun icin tesekkürler ediyorum bebisim
emre bey yüzde 30 % - 40 % incelecek burun ucun dedi bende sabirla bekliyecegim
cok begendim seni öyle bir üst giymesemde nasil yakistirildigini gördüm ..
cok güzel giyiniyorsun cok begeniyorum senin tarzini
ay çok sevindim kuşummmm yehuwww ne mutlu sanaaa:118::118::118::118:

bebisim cok sagol yaa gercekten mutlu oldum bende :92::92::92:

selayımm mutlu olmana cok sevındımmmmmmm
barbıtomm plan noldu ne ettı sımdı nerdesınn
kontesım bu sefer geldıgınde goruselım

en muhalefet listesinde olan biri enler topiğinde muhalefetlik yapıyor
of ne biçim cümle oldu kurarken sıkıldım walla

ay eglenmek icin yapilan bir olayi bile tartismaya dönüstürebiliyorlar yaa
hayati ne kadar ciddiye aliyorlar yaa

xxzgim napion sen bebeem yaa, nasil oldu moralin düzeldimi iyimisin eniste ile konustunmu tekrardan

ay ise baslasam kiskanclik baslar demisin yaa
benimki baslatti allah razi olsun hic gecikmeden
ayy bugun disariya cikarken yeni kabani giyindim birazcik ince giymisim altima dondum dondum bogazim agriyor yaa

yeni çanta arayışına bir hışımla gir o zaman güzel bebekkk , o canııımmm çizmeler çantasız kalmasın :86: senin sevincin benim sevincimmmm , o kadar emek verdik o burnuş içinn :86::86:
bende beklicem ama sabırla değil sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim , sabır benim genimde yok zaar :86::86: her işim aceler olsun istiorum, aklıma geleni hemen yapiyim istiorumm :18::18:

en muhalefet listesinde olan biri enler topiğinde muhalefetlik yapıyor
of ne biçim cümle oldu kurarken sıkıldım walla

:82:
ay napalım ayol, önerselermiş aday o zaman farklı topiklerden ..

kuzucum ireme taksime gidelim demişsin, gittinizmii kii :26::26: neler aldın neler aldınnnn
plan için 1 eksiğim var . aşkitom bu akşam arasaydı eğer öğrenecektim onu bekliyorum meleim ama uygulucam.. ben annenlerin ordayım kuzum hala :86::86: biliosun bi süre burada olacam , sıkıyorda accukkk diğer tarafa gitmesi

bende aldığım pembiş kabanının siftahını yaptım geçen ve tatatatammmmm dondum ince geldi kış için. e bahardada kaban giyilmez e ben bunu ne zaman giyicem o zaman :26::44:

handecim okuyup okuyup kaçıyorsun
artık bizi beğenmiyor musun

öyle oluo accuk heralde

Barbitom kistan bahara gecerkeen giyineceksin demekki ben öyle yapacagim bizim burda bahar gec gelir maluuum...

veya icine kalin birsey giyinirsin öyle giyersin..
ben yarin giderim belkide canta bakmaya bana belli olmaz ama alirsam saklarim bu sefer cantayi :))))

kıştan bahara geçerken giyicem yani trençkot mevsimindemi seloşumm :26::26: pff elimde patladı bu kaban bence

heheh bencede saklasan ii edersini şahsen ben anamın hışmından saklıorum çoğu şeyimi eve sokarken , bulduğunda küçük çaplı bir şok geçirriyor tabi o ayrı

barbitom kaşe değil miydi o kaban?
kalın görünüyordu sankimm
böle incecik elbiseler giyersen donarsın tabeee, kazak giyemeyenlerden misin yoksam sen de?

tutimmi ugramisti napiyorsun tutiskommm nasil gidiyor tatilin ???

ayy evet barbicim icine kalin birseyle giyinmen gerek , sahsen bugun bende sadece badi vardi ve titredim titredim

barbitom kaşe değil miydi o kaban?
kalın görünüyordu sankimm
böle incecik elbiseler giyersen donarsın tabeee, kazak giyemeyenlerden misin yoksam sen de?

bilmem kaşe galiba, ama ince :26:
kuzum işyerinde sıcaktan kurdeşen döküoruz , hep böyle tiril tiriliz cam çerçeve açıp oturuyoruz öğlen bi işimiz olsa akşam bi işimiz olsa dışarı çıktımmı donuyorum :18:
kazağıda sevmem ayrıca, hiçte yok gibidir dolabımda kazağım :44:

tutimmi ugramisti napiyorsun tutiskommm nasil gidiyor tatilin ???

ayy evet barbicim icine kalin birseyle giyinmen gerek , sahsen bugun bende sadece badi vardi ve titredim titredim

bende öyle yapmıştım aşkmcm. ama benimkinin düğmeleride ayrık epey fermuarda yok.. efil efil rüzgar girio içime :18:

badi üzerine kaban giyip o buzuyla meşhur ülkede dışarıya mı çıktın yani sen
bebitom üzerinde bir kazak vardi kazakta denmez aslinda kollari olmayan bir triko pomponlu bisey kol bölgemden aldim sogugu

hepinize iyi geceler canlar çok öpüyorruummm
hosgeldin bes gittin

bendede fermuar yokta dugme altlarinda citcitlar var kuzum üst üste geliyor yani kaban allahtan ...

slm kızlar
napıyosunuz bakem
ben geziyorum tozuyorum

enlere baktımda şimdi
benim aday gösteriliklerim

En becerikli kk örgücüsü?(Ören Bayan)
En yardımsever kk üyesi?
En muhalefet kk üyesi?
En her konuya vakıf,yazmadan duramayan kk üyesi?
En ısınamadığınız kk üyesi?
En kendini beğenmiş,övüngeç kk üyesi?

bende adayalrımı yazdım enlere

kiz sen secme yapmayipta adaymi gösterdin yoksa
ilk basta liste vardi ordan sececektin bebegim

mesela en ilginc nickte barcman abla varmiydi yavvv
veya en kendini övende robot ben niye görmedim kesin bende onu secerdim görseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…