- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.601
çeyize alsanamodellerine ve kendilerine bayıldım :80::80::80:
ben de eskiden öyle izlerdim ama sıkıldım aynı tarzlardanBenimki boyle sakin filmleri hic indirmiyor ... Ona kanli bicakli birde mistik filmler gerek ...
Tuhaf korkunc filmlerdede en iyi son donemde japonlar yapiyorlar ... Daha yuzlerini gorunce tirsiyorum :18: :18:
çeyize alsana
tutim saol canım
oh hayat sana güzel hee kaplıca filan
benim de canım çekti
ben de kayıt işimi halledip bi aşk tatili yapayım diyorum
gecmisiniziii okumadim
küfür gibi oldu birazcik idare edin
doktor teyzeme gittim
daha öncede anlatmistim yaa kendisi 8 sene plastik cerrahla calismis
doktoruna cok selam söyle ve kendisini böyle güzel bir burun yaptigi icin tesekkür ettigimi söylersin dedi ayyyy cok sevindim
inceledi ve dediki bunlar sinirlerden , kaslardan kan dolasimindan dolayi olan seylerdir ve hepsi gececektir merak etme dedi, burun ucun hala sis ve bunun inmesi doktorununda dedigi gibi uzun sürer dedi..... ve burnun dahada incelecek merak etme dedi ...
iste son durum bu ben cok sevindirik oldum
cantami degistirmedim baska birtane uyan canta vardi ama onun kola takma yerinde altin zincir gibi seyler vardi tam cingene altini ama o yüzden bunda karar kildim kadin biraz cildirdi cünkü tam üzerine ödemeyi yaparken geri vazgectim :
bunuda böylede takarim yazinda takarim kisinda takarim uysada takarim uymasada takarim
ay çok sevindim kuşummmm yehuwww ne mutlu sanaaa:118::118::118::118:gecmisiniziii okumadim
küfür gibi oldu birazcik idare edin
doktor teyzeme gittim
daha öncede anlatmistim yaa kendisi 8 sene plastik cerrahla calismis
doktoruna cok selam söyle ve kendisini böyle güzel bir burun yaptigi icin tesekkür ettigimi söylersin dedi ayyyy cok sevindim
inceledi ve dediki bunlar sinirlerden , kaslardan kan dolasimindan dolayi olan seylerdir ve hepsi gececektir merak etme dedi, burun ucun hala sis ve bunun inmesi doktorununda dedigi gibi uzun sürer dedi..... ve burnun dahada incelecek merak etme dedi ...
iste son durum bu ben cok sevindirik oldum
lem Allannn barbisi
ne bilim işe mi gittin gezmeye mi gittin delü:86:
ayrıca elbise gibi giyilmez o,giyilirse elbise denilmes ona göre
anladın sen onu
(ne giydin şeysine cevaben yazılmıştır)
olum ben çalışan bağyan deilmiyemm, haftaiçisi gündüzün körüsü nereye gidebilerem
tımam kontess apla kızma ben zaten elbise gibin giymedimmm :18::18:
elbise gibin giydiğimde söylerim sana yeni bir isim bulursun ona
kızmadım ayol
başka şey ima ettim ama anlamadın mı tüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?