Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ezgim evine hoşgeldin
umarım biranönce toparlanırsınnn

tutim bende mardinliyle tartıştım, aptal herif

selayhusum bende giremiorumm, sorun varr

maix h.g

ama bende kaçar zombiye dönüşmeden

yarın görüşürüzz herkese çavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ezgim evine hoşgeldin
umarım biranönce toparlanırsınnn

tutim bende mardinliyle tartıştım, aptal herif

selayhusum bende giremiorumm, sorun varr

maix h.g

ama bende kaçar zombiye dönüşmeden

yarın görüşürüzz herkese çavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

bunları ahada böle dövmek lazım :mymeka:
yat uyu balım bende yatacam zaten...allah rahatlık versin...
maix cnm geldinde geç geldin yawrim bende yatıom şekerim sabah erken kalkacam görüşmek üzere cnm iyi geceler.....
opuyorumnanaktan

xzgicigim yetisemedim sana diger tarafa yorum yaparken ...
evine hosgeldin canimm .. iyice yat dinlen annecigin nede güzel bakacaktir sana .. eski günlerde annemde eskiden ben hasta oldugumda bakardi bana hep öyle ...
biran önce iyiles bomba gibi gel..

tuticik ve barbicik cik cik cik noldu kuzularim size yawww bu adamlar aaaaaaaaaaaa
yarin artik detayini ögrenirim sizden.

maix kuzucuk sende hosgeldin senin daha coook calisman gerek sinav var malum biz kafani karistiririz ordan burdan konusupta :)

gunaydın canlarımmm hosbuldukkkkk
bugun sankı dune gore daha ıyıyım kızlar ama dız agrısından cok bel kasık agrısı cekıyorum heryerım hamlamıs:(
dun bızde bızımkıyle kavga ettık amelıyatta ıcıme sort gıydım bıde ben daha gormeden etmeden sortumu yok cok kısadır yok soledır falan kı dızımden amelıyat oluyorum dızımın altında mı sort gıyıcektım kı ayrıca ozel ızın aldım sort gymek ıcın hastaneden yasak ya normalde camasırı bıle cıkarttıran var ne alakaysa neyse canıma okudu zaten canım burnumda bende sınırlendım kapattım telefonu..bıraz sonra aradı sana tapıyorum dedı zaten yanında olamadım kıskanclıgımı bastıramıyorum dedı hemen erıdım barıstım kahretsın cok sewıyorum bu cocugu:))
selayhusum kız senı ruyamda gordum buarada aynı okula gıdıyomusuz unıversıtede selımıde alıp gelıyormussun derslere:)

gunaydın canlarımmm hosbuldukkkkk
bugun sankı dune gore daha ıyıyım kızlar ama dız agrısından cok bel kasık agrısı cekıyorum heryerım hamlamıs:(
dun bızde bızımkıyle kavga ettık amelıyatta ıcıme sort gıydım bıde ben daha gormeden etmeden sortumu yok cok kısadır yok soledır falan kı dızımden amelıyat oluyorum dızımın altında mı sort gıyıcektım kı ayrıca ozel ızın aldım sort gymek ıcın hastaneden yasak ya normalde camasırı bıle cıkarttıran var ne alakaysa neyse canıma okudu zaten canım burnumda bende sınırlendım kapattım telefonu..bıraz sonra aradı sana tapıyorum dedı zaten yanında olamadım kıskanclıgımı bastıramıyorum dedı hemen erıdım barıstım kahretsın cok sewıyorum bu cocugu:))
selayhusum kız senı ruyamda gordum buarada aynı okula gıdıyomusuz unıversıtede selımıde alıp gelıyormussun derslere:)

ayyy bebeğm ya
şu erkekler varya dövecem hepsini :asigim:
daha iyi olmana sevindimm :asigim:

xzgicigim ne cok isterdim orda üniversiteye gitmeyi :) hemde selimide alirdim süpermis heeee

ahh keşke bende özledim üniversite yıllarımı,o zamanlar ayrı bir güzel hayat:)
ama çok ilginç öyle bir şey görmem seninle beraber gidiyoruz üstelik minnoşda bizimle beraber derslere giriyor heheheh:)

ah bu erkekler körolmayasıcalar bende bugün fırça çektim kapadım teli daha yeni açtım açar açmaz baktım arıyor krize girdim gülüyorum...ona hissettirmedim dio deli oldum burda nerdesin o tel niye kapalı diyor dedim canım öle istedi...başladı alttan almaya dedim işim var sonra konuşuruz diyo aşkım beni sevdiğini söyle ne olur dedim ben çok sık kullanmam o kelimeyi sende biliyorsun ewet ama ihtiyacım var ne olur söyle dedi dedim olmaz morali bozuldu sesi gitti...kapadım teli sürünsün eccük...

xzgim enişte alemmiş şort giymen lazım zaten malum ameliyat oldun dizinden uzun paçalı giyemezdin ki...iyi olmana sevindim balım hep iyi ol...

kızdırsalarda,üzselerde böye sevdiğimiz sürece vazgeçmemiz çok zor kızlar..
yok tutımm amelıyat sırasında gıydım o ıstıyor dıye sortu ıc camasırının ustune bıde sort gıydım ama neymıs cok kısaymıs daha gormeden kı cok da uzun gıyemem amelıyat oluyorum ustumde onluk var birde,şimdi askerde ya nerden sarıcagı bellı olmuyor 4aydan fazla ıdare etıım bır ay daha ederım artık gelınce gorur ama o:)
barbim senin ki naptı bu kadar kızdırdı senı?

kızdırsalarda,üzselerde böye sevdiğimiz sürece vazgeçmemiz çok zor kızlar..
yok tutımm amelıyat sırasında gıydım o ıstıyor dıye sortu ıc camasırının ustune bıde sort gıydım ama neymıs cok kısaymıs daha gormeden kı cok da uzun gıyemem amelıyat oluyorum ustumde onluk var birde,şimdi askerde ya nerden sarıcagı bellı olmuyor 4aydan fazla ıdare etıım bır ay daha ederım artık gelınce gorur ama o:)
barbim senin ki naptı bu kadar kızdırdı senı?

haklısın cnm ya ne yapsa etse vazgeçemiyorum bende ama çok yüz vermiyorum tepeme binmesin diye eskiden çok tepeme bindilerdi akıllandım dahada asla...
cnm biraz daha idare et asker adam ne yapsın paylaşamıyor seni yanında olamıyor o yüzden sinirlenio sana çatıyor yazık adama gelsin o zaman burnundan getirirsin bebem heheheheh (şaka)

ezgimm tutimm evet çok kızdım
babasının hastalığı onu başka bi insan yaptı
babası kanser doktor 1-2 sene ömür verdi en fazla
babasının hastalığından beri çok sinirli ve tahammülsüz br insan oldu
demeyin şimdi bana idare et diye, inanın ediyorum
gerçekten
ama bazen öyle bir duruma geliyoki olmuyo
sende insansın kaldıramıyosun yaşananları :umursamaz:

ezgimm tutimm evet çok kızdım
babasının hastalığı onu başka bi insan yaptı
babası kanser doktor 1-2 sene ömür verdi en fazla
babasının hastalığından beri çok sinirli ve tahammülsüz br insan oldu
demeyin şimdi bana idare et diye, inanın ediyorum
gerçekten
ama bazen öyle bir duruma geliyoki olmuyo
sende insansın kaldıramıyosun yaşananları :umursamaz:

ay çok geçmiş olsun cnm ...
hayatım bence bir süre daha idare et seviyorsan eğer oda seni seviyorsa inan gerçek sevgileri bulmak çok zor artık ...sakın yanlış anlama sana akıl vermiyorum ve senide inan çok iyi anlıyorum benimkide bir ara babam babam diye tutturmuştu bende kendi haline bırakmıştım tabi destek olmuştum sonra kendi geldi seni çok ihmal ettim kusura bakma diye...
büyüklük sende kalsın güzelim yarın öbür gün barıştığınzda yüzüne vurmasın babam hastayken beni terkettin yanımda olmadın diye maalesefki erkekler böyle sen ne olursa olsun yine yanında olmaya çalış alttan al bir süre daha oda anlayacak zaten zamanla daha çok seni yanıdna isteyecek demedi deme...

tutim haklısın ama yoruldumm ya
ben daha önceki ilişkimde bunları yaşadım, acılar çektim bunları biliyor
hiçbirini yaşatmıcam sana demişti, ama şimdi teker teker yaşıyorum nerdeyse
o zmn ben o zmnlar köpek gibi sevdiğim adamdan niye ayrıldım, neden yeni bir hayat kurmak için herşeyi ardımda bıraktım ki??
aynı suda iki kez yıkanıcaksam neden yıkaniyim yani , bi anlamı varmı
tek istediğim şey huzur, ama bnm için çok şey sanırım bu istek
bilmiyorum ama çok yoruldum ben

çok geçmiş olsun canım barbim..
tuti bence güzel söylemiş,seni de anlıyorum ama bazı dönemler huzursuz olabilirsiniz,acı çekebilirsiniz..siniz yazdım çünkü siz bir çiftsiniz..suan mantıklı dusunmuyor olabılır acısı daha yenıdır yada henuz kabullenememıstır..ınan senı yadırgamıyorum askım cok ıyı anlıyorum hatta bır benzerınıde ben yasıyorum kac aydır askerde dıye daha alttan alıyorum ben sercan askere gttnden berı dısarı bıle cıkmıyorum sırf aklı kalmasın vs dıye ama bu bır donem,gercekten sevıyorum onu onunla mutluyum ve bu donem gecınce eskısı gıbı olucak hersey..sende oyle dusun normalde mutluysan,huzurluysan sabret..yenı bastan sevmek,alısmak olmaz demıyorum ama cok zor dahada yorucu belkıde yanlıs bır ınsan olacak..bırde soyle dusun Allah korusun,Allah yazdıysa bozsun ya senin basına gelseydi seninde ister istemez psikolojin bozulmıcakmıydı? siz ayrı bireyler değilsiniz ki askım sizsiniz,gercekten sevıyorsan sen guclu ol,sen ona yardımcı ol

tutim haklısın ama yoruldumm ya
ben daha önceki ilişkimde bunları yaşadım, acılar çektim bunları biliyor
hiçbirini yaşatmıcam sana demişti, ama şimdi teker teker yaşıyorum nerdeyse
o zmn ben o zmnlar köpek gibi sevdiğim adamdan niye ayrıldım, neden yeni bir hayat kurmak için herşeyi ardımda bıraktım ki??
aynı suda iki kez yıkanıcaksam neden yıkaniyim yani , bi anlamı varmı
tek istediğim şey huzur, ama bnm için çok şey sanırım bu istek
bilmiyorum ama çok yoruldum ben

warya seni bu son yazdığın şeyden dolayı çok iyi anlıyorum canım o zaman haklısın bende önceki ilişkimde çok acı çektim 15 ay askerliğini bekledim v.s v.s ama huzur vermedi bana ve ayrıldık şimdiki ile ilişkiye başlamadan önce bana huzur verceksen benimle ol yoksa ben ilişki istemiyorum dedim bende artık huzurum istiyorum kolumu kaldıracak gücüm yok bir erkek için doğru kararı en iyi sen verirsin cnm huzur yoksa o zaman boşver canım ya daha yaşın çok genç kimler gelir kimler geçer...hayırlısı olsun balım...

ezgim dediklerinin hepsi doğru
hep buna inanarak yaşadım yaşıyorum
aylardır böyleyim
ama saygı yitiriliyorsa günden güne her tartışmada
devam etmek mantıklımı sence?
yada hala savaş vermelimiyim
yaşanan onca şeyden sonra yutruklarımdan sonra yine ben ben olarak kalabilirmiyim ki?

Back
X