Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

afiyet olsun xzgim
barbim babamı görsen trakyalılara benzetirsn yada karadeniz annemde öyle
erzurum şivesi yok ne yazikki annemde babamda hiç bilmez:9::9:
yıllardır gurbet hayatından olsa gerek:9::9::9:
ortaköyde bizm bi tanıdık var hatun tam erzurumlu herşeyiyle
seni ona götürürüm :10::9:

hadi ben kaçıyom kuaföre:10:

hadi ya trakyalımı :52::52: ayy çok merak ettim yinede annenle babanı, tanışmak kısmet olur inşallah.. biraz onların dilinden erzurumu dinlerim :1::1: heee bu arada beylikdüzünde kalıcağım aile dostlarımızda erzurumlu , hani komşu babannem varya erzurumlu o da orda :1::1: vuşşş torpah başa diyen :1::1: tmm o hatunada gidelim :1:
hadi kolay gelsin bitanem , hayırlı olsun yeni saçların :87::87:

barbim hamuru annem kesip kurutuyor hem öyle makarna gibi pisirmelik hemde corbalik iste
yufkami falanda annem bazen veriyor tursumu kuruyor :60: :60:
bende ev hanimiyim diye hava basiyorum ne olsun isteee

ayykizlar baska seylerde yazacaktim unuttum

iregiz saat 3-4 gibi gelecek cano -1 saati ile

barbim hamuru annem kesip kurutuyor hem öyle makarna gibi pisirmelik hemde corbalik iste
yufkami falanda annem bazen veriyor tursumu kuruyor :60: :60:
bende ev hanimiyim diye hava basiyorum ne olsun isteee

ayykizlar baska seylerde yazacaktim unuttum

iregiz saat 3-4 gibi gelecek cano -1 saati ile

muhtemelen bende öyle bir ev hanımı olazayimmm :1::1:

barbim bekliyom seni :69::69:
ayağımın tozuylan geri geldim
aybik saçımı kestirmeme şiddetle karşı çıktı ve beni yoldan geri çevirdi:69::69:
bende kankamın sözünü dinleyen uslu smille geri geldim:70:
mecburiyetten kestiricektim artık bi kaç aydaha dayanıcam
aşağıda tutimi görüyom:3::3:
iregize slmlar selayım:71:

barbim bekliyom seni :69::69:
ayağımın tozuylan geri geldim
aybik saçımı kestirmeme şiddetle karşı çıktı ve beni yoldan geri çevirdi:69::69:
bende kankamın sözünü dinleyen uslu smille geri geldim:70:
mecburiyetten kestiricektim artık bi kaç aydaha dayanıcam
aşağıda tutimi görüyom:3::3:
iregize slmlar selayım:71:

isini garantiye al kestirme bende hurafelere inanmam ama yinede kestirmedim garanti olsun diye :9:

doğru görmüşsün aybuşum geçmişi okuyordum bencede iyiki kestirmemişsin tatlım saçlarını...
bu arada videona bakacağım şimdi...

bu arada xzgim banada geçen biri mesaj atmış msn mi istemiş baktığımda mesaj sayısı azdı şaşırdım birde direk arkadaşlık talebi yollamış amaçları ne acaba...

selam çotanaklarım dün 12 saat uyuduğum için gelemedim hiç:60:hemen kısa kısa alıntı yapayım...
barbimmm ben de havvanın geliniğini hiç sevmedim.çok güzel geliodu o kız ama 2 bölümdürr gıcık kapmaya başladım valla:60::60:bu ara barbicim kontur bitmiştir ya da askerlik psikolojisi tavan yapmıştır üzme hemen kendini. daha önününzde uzun bi dönem var şimdiden böyle parçalarsan kendini, askerlik boyunca üzülen sen olursun. annesiyle de kendini kıyasalama evet o anne çünkü...ben olsm ben de kızardım ama kendini de düşünbiraz olur mu çiçeğim?:16:

kontescim boleyn kızını ve serisini bir çırpıda okudum ben ve hala her şeyi aklımdadır. çok çok beğendim muhakkak okumlısın.ben kitabını okuyup sonra filmini izliyorum daha güzel oluyor. net,in,özellikle de kk nın kitap okumaya çok engeli oluyo ne yazıkki:43:

gece yeli cnm benim saçlarım siyahtı (boya)senin istediğin tonu istiyordum ve hata ettim açtırdım saçımı,çok yıprandı. saçın açılmadan o rengi tuturamazsın bir de o renkten daha koyu olmasını istiyomuşssun ya. saçını mecburen açtırcaksın sonra bi daha boyatacağında palettenin altın parıltılı çikolata var o rengi deneyebilirsin şu an ben onu kullanıyorum ve de memnnnumu.

ayburcum saçarını kestirmediğine sevindimm ben:69:

335cimmm canıımmmmm:69:hoşgeldinnn:69:seni burda görmek ne güzel:16:ama kuş kadar kafana taş düşmesin emii:60::60::60:her şeyime gülüomuş hey allam yaa şebek miyim ben:60::60:

tutimmmmm:60::60::60:ay çok güldüm yaa güvercin olayınaa:60::60::60:regl zmanım senle aynı cnm sen olunca bana haber et ben de bekliyim:

sipidicim ben de o günleri görecek miyim acaba yaa çeyiz zor işmiş valla eksik bitmiyo hiççç:52::52:

ezgicimmmm yeşil mercimek yemeğini ben çok severim ama yapmasını bilmiyorum:60:o sapığa sakın cvp vermee:47:

selaycım ojelerini çok sevdim ykışmış.ben de ilk bakınca kontes sandım:60:bu arada fincanlardn da hatunlusunu beğendim:60:

kontezişko nerde trend bence bunu müdüre seçti:60:
bm cimm hadi hayırlı olsun inş komşularınla hep iyi geçinirsin.

handecim hala tablosuya uğraşıyo sanırım.:16:

herkese selaammlarrrrrr60:

günaydinlar sohbetin en dibisine vurmusunuz sabah sabah
ceyizdi, sözdü, nisandi ,evlilikti
minibüstü dolmustu
gözlemeydi balik ekmekti oooo masallah masallah

bende bugun mobilyaciya gittim geldim ama o hosuma giden seyi göremedim masayi daha dogrusu
bu salondaki kapilar yüzünden dogru düzgün bisey koyamiyorum cok kötü bbisey bu yaa

neyse... nescafe fincani almayi düsünüyorum
aslinda ilk begendiklerim üzerinde kahve deseni olanlar onlar hosuma gitti
birde acik sütlü kahve renginde olanlar var onlarda fena degil
aaa birde ne göreyim tam cicekli biseyler barbim aklima geldi (ayrica cok kibarlar )
birde o pembe kalpli ve buslü olan var
bakin bakalim siz hangini begeneceksiniz
img0704tilecs26ug3z.jpg

ben büslü olana bittimmmm:27::52:
diğer çiçeklinin yeşil-kahvesini anneme almıştım
o yüzden ona tok gözüm :1:

heheh benim biraz karışık durumlar var askerden gelince hemen söz olmayabilir , uzun bi süre beklememiz gerekebilir yada biranda sözlenebilirimde hatta başka bi ihtimal tamamen bitebilirde :37: hiç belli olmaz yani :1::1: o yüzden bazı şeyler belli olmadan çöp dahi almam , sonra napcam o çeyizleri çöpe atarım parayı :1::1:

selayım gelinlik kızımız var burda çeyiz düzüyor, onun ilgi alanı o , onunla o muhabbet yapılıyor .. tuti gelince askerlik .. ezgi gelince yemek çamaşır bulaşı.. senle aybur gelince çoluk çocuk falan herkesin ilgi alanı ayrı , mıhabbetde ona göre oluyor :27::27:
aşkitommmmmm o cüllü bardaklar varya anam almış onlardan ama şeyy daha bi değişikini hani böyle kabarık etekli ingiliz kontesslerinin çay saatinde kullandıkları şeyler varya :1::1: onlardan, çook güzel :69: dolayısıyla senin çiçeklileride çok beğendim bide o hatunlu olanıda :69::69:
coffe yazanlar biraz basit geldi gözüme :37:
bide şey ben ezgide varya büyük kupa kaşıklı olanlar starbucks gloria jeans tarzı kupalar onlarıda çok beğendim onlardanda bakabilirsin :26:
alındım :60::60:

bu 90lılardan sarkı barbım benden sana gelsın

Bize neler neler öğrettiler sevdalar üztüne
Aldatıldık aldatıldık sevda böyle değil
Ne masallar ninniler söylediler dünya üstüne
Aldatıldık aldatıldık dünya böyle değil

Ufalana ufalana kaç kuşak
Eridik bu yollarda
Kimimiz yerle yelsan
Kimimiz zorla ayakta

Kolu kanadı kırık kuşlar gibiyiz
Ayrı diyarlarda
Bize saadet nasip şimdi
Uçuk rüyalarda

renginnnnnnnnnnnnnn:52:

kuşkam hoşgeldin:69::69:
mayıs anneleri bölümüne göbişimi ekledim burayada ekleyeyim
[URL=http://img704.imageshack.us/i/catstmj.jpg/][/URL]

ay maaşallah maaşallah 41 kere maaşallahhhhh :nazar: göbeğe bak oyyyyy allahım sen büyüksün süper bir duygudur eminimki...aybuşum maaşallah çok yakıştı sana hamilelik ama lütfen bi yerine nazar boncuğu falan tak ne olur....birde kendine oku hep ben çok inanıyorum nazara :50: hemen nazar değer bana :59: o yüzden hep kendime okurum her gece...maaşallah ya minicik annesi dimi ooo:49::emir_bebek:

bu şarkıyı bilirim çokta severim ezgim teşekkür ederim pıtırcığım bu da benden sana 90lardan

Her gencin basina mutlak gelirmis boyle guzel seyler
Sakayla karisik baslarmis boyle boyle guzel seyler
Askin bu oyunu
Damba da dumba da
Hos bir oyundur oysa
Bazense ayrilik uzermis yazik,
yazik boyle seyler
Nazar mi goz mu inan sen acik,
olursun saf bir asik
Anlarsin sonunda
hanyayi konyayi
Ates de bacayi sardi
Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin
Sen isini bilirsin, bilirsin, bilirsin
Deli dolu birisin, birisin, birisin
Herseyinle her an sensin,
muah sevgilimsin
Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin
Soyle bana kiminsin,
inmisin cinmisin
Deli carpmis gibisin, inmisin cinmisin
Receteni istermisin,
muah istermisin :86::86::86:
bu da tayfun muydu :60:

çok severim 90 ları
80 lerii:52:

hey gidi 80 ler 90 lar:93:

bu arada selayım kkontese bugün ne giydin topiğinde barış manço gibi ne kadar yüzük varsa taktınmı yazmışsın hala gülüyorum ne bilim çok alemsin ya hahaha:52:
kkontescim kızma bana selayımın o yazısı komiğime gitti nedense yüzüklerin komik olduğundan değil cnm sadece selayımın benzetmelerine çok gülüyorum :1:hey allahım ya güleceğim tuttu akşam akşam...

Back
X