Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

o sırada annem cagırdı yukarı cıktım sılmeyı unuttum ne yazıkkı mısafırlerın gelmesınden ve ewımı gormesınden cok rahatsız oldum tesekkur ederım ayrıca begendıgınız ıcın
askıtom msnden yenı gordum yazdıgını cevrımdısı olmussun cevap yazamadım sagol bıtanem

xzgim modlara haber ver silerler
geceyelim çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
selamlar bn geldim gözüm gönlüm açıldı valla süpersiniz:16::16:ezgicim evini ben çok beğendm zaten. çok değişik eşyaların var çok modern duruyo. aşkitom da gelmiş göbülşlerinizi gördükçe kıskanıyorum:60:
bmcimm abiyeni göstersen bizeeeee
hayhaycım yastığın çok şirinmiş yaaaa:nazar:
kontes ne zaman gelcek yaa:43:
tutim de yok burda. selaycımm merhaba canım nasılsın?
hayhay çok kalmış bu sefer ,gözlerim yaşardı valla:60:
handecimmm:16:ayburcumm:16:
barbim de beklenen teli almış çok sevindim. ahh ahh ey aşkkk:69::69::69:

Gecekusum sagol iyiyim canim 3 saat alisveris maratonundan sonra birsuru cici ile dondum eve uzandim bakiyorum :92:

burası geyik bölümü okuyp napıyor şu alltaki şahıslar anlamıyorum, bilgi yok birşey yok burda. eğer ki amaçları geyik yapmaksa buyursunlar sohbete katılsınlar, yok değilse casus gibi okuyup kaçmasınlar lütfen.. çok sıkıldık artık ya :47::47:

bm hayalinde varsa yaptır içinde kalmasın
şimdiki evinden farklı olacağı kesin
ben beyazdan çok mor koltuk düşünürsn sanmıştım
aksesuarlarını mor alcan heralde

:69:yatak odam mor :21: başka yere kullanmam oniii :27:
Her odayı farklı planlıyoruz
her odaya giriğine farklı bi hava olsun diye
hatta priizleri bile odanın rengine göre değiştirmeyi düşünüyoruz :27:

selamlar bn geldim gözüm gönlüm açıldı valla süpersiniz:16::16:ezgicim evini ben çok beğendm zaten. çok değişik eşyaların var çok modern duruyo. aşkitom da gelmiş göbülşlerinizi gördükçe kıskanıyorum:60:
bmcimm abiyeni göstersen bizeeeee
hayhaycım yastığın çok şirinmiş yaaaa:nazar:
kontes ne zaman gelcek yaa:43:
tutim de yok burda. selaycımm merhaba canım nasılsın?
hayhay çok kalmış bu sefer ,gözlerim yaşardı valla:60:
handecimmm:16:ayburcumm:16:
barbim de beklenen teli almış çok sevindim. ahh ahh ey aşkkk:69::69::69:

bitsin eklerim tatlışımmm :23:

Merhaba hanımlar.. ben Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 yıllık evliyim ve İstanbul' da oturuyorum. Muhabbetleriniz çok hoş gerçekten ve ben de katılmayı diliyorum.. :97:

Kizlar selim ayfonumu istiyor ver bise bakacam diyor :60: :60: :60: :60:

kurban olurum ona ya minik yaramazımmm :52::52::52:

Merhaba hanımlar.. ben Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 yıllık evliyim ve İstanbul' da oturuyorum. Muhabbetleriniz çok hoş gerçekten ve ben de katılmayı diliyorum.. :97:

merhaba ceyda hoşgeldin.. :71: kendinide tanıtmış , çok şeker ya :1:

çelammmmmmmmmmm:79:
xzgim dekroasyonun çok güzel olmuş canım çok beğendim...
b&m cim farklı bir dekor olucak alışılmışın dışında bir tarz olduğu için nedense hoşuma gitti güle güle otur cnm yeni evinde mobilyalarınla içinde kalmasından iyidir...o sandalye masa takımını sanırım zebrano da gördüm ben modokoda ananemlere mobilya bakarken görmüştüm...
selayım yeni cicilerin hayırlı olsun cnmm...
barbim misafir konusunda sana katılıyorum cnm sinek gibi üşüşüyorlar resim görünce...
aşkitom bebiş büyüyor maaşallah sende mobilya değiştirme kervanına katılmışsın kolay gelsin cnm hayırlı olsun ayrıca...
kkonescanın bugün banı biter inşallah
kuşkam tertibim benim aslında moralim çok bozuk :59:benimkinin gelişi uzadı...
handem en son facebooktaydı :9:
aybuşum umut kerem ismi bence çok güzel eşinin koymak istediği isimde güzel hem onun hem senin istediği ismi koyarsanız 2 isimli o zaman anlaşırsınız eşinle sanırım...benim oğlum olursa bende 2 isim koyucam inşallah benimkinin ismini koyup yanına toprak ismini eklicem yada mehmet toprak çünkü erkek kardeşiminde 2 ismi var göbek adı mehmet benimkininde göbek adı mehmet istiyorumki hem babasının hem dayısının göbek adını alsın daha çok var benimde hayallerim işte naparsın:37:
gece yeli,benimadım yar,logopia,gnydn selammmmmmmm sizede...

ceyda hoşgeldin :71:

tutuim teşekkürederim..
hımm ben bu fotoları netten buldum
kayınvaldemim koltuklarını kaplatıcam o yüzden resim topluyorum oradan buradan :27:
konsol yada vitrin istemiyorum
kocamannn bir masa yeter :52:
mobilyaya boğmak isytemiyorum

Annem: "neyin var?" diyerek böldü sessizliğimi.
Ben de gittiğini ve kaybettiğim...i söyledim seni.
O da saçlarımı okşayıp:
"Üzülme evladım! cana geleceğine mal'a gelsin." dedi.. :))

hahahahha bomba yaaaaaaaa :60::60::60:

kızlar napıyosunuz yemek öncesi bakıp kaçayım dedim
yaa ben giremiyorum bu ara siz ne çok konuşuyosunuz :15:

ezgim aksesuarların çok hoş olmuş güle güle kullan hepsini orkide ve mumlar çok güzel renk vermiş çok beğendim
söylesen silmezler mi acaba resimleri

aşkito ay baya büyümüş senin göbüş yaa çok tatlı :69:

hayhaycım nerelerdeydin sen diş ağrın var diye okudum galiba bi yerde ne yapılması gerekiyomuş ki gittin dimi doktora

selayım ay selimi yerim ben yaa bişey bakıcam diyo ha :60: yandın sen valla :1:

barbişim kız çok çekirdek yeme sivilce olcak hep

tutim ayburum gece kuşum benim adım yarcım :16: iyisiniz dimi kuşlarım

kontesim gelir inşallah akşam

selayım Turkcelin yeni Nar reklamını gördünmü , serdar şarkı söylüo bayılıyorum o reklama ya.. :1::1:
bide geçen feyse eklediğim ziynetin klibinin bir bölümünde jimmy jible zynet resmen aşk yaşıo, orayı litfen izleyin ben gözümü alamıom hatta gözlerim böyle oluyoo :53::53::53:

ceyda hoşgeldin :71:

tutuim teşekkürederim..
hımm ben bu fotoları netten buldum
kayınvaldemim koltuklarını kaplatıcam o yüzden resim topluyorum oradan buradan :27:
konsol yada vitrin istemiyorum
kocamannn bir masa yeter :52:
mobilyaya boğmak isytemiyorum

teşekkür ederim B&M hoşbuldumm :93:

Annem: "neyin var?" diyerek böldü sessizliğimi.
Ben de gittiğini ve kaybettiğim...i söyledim seni.
O da saçlarımı okşayıp:
"Üzülme evladım! cana geleceğine mal'a gelsin." dedi.. :))

hahahahha bomba yaaaaaaaa :60::60::60:

süpermiş bu yaaa :9:

e tabi ilk tanışmada bunlarr yazılır, benimde niye komiğime gittiyse :1::1:

olsun canım.. yenilerin mesajları biraz komik oluya zaten katılıyorum sana :9: umarım kısa zamanda ben de tanıyabiliirm sizleri. Sen evli misin BarbieveKen :61:

Back
X