Bugün Ne Giysem? Show Tv

Çok seksi giyinmiş jüride fırçalıyor ohhhh iyi yapıyorlar sanki defileye çıkıyor şıklık bunun neresinde yahu...

kendini teshir ederse kazanacağını mı düşündü?anlamadım!... o elbiseyi diken de babası mıy mış...vay anasını sayın seyirciler,babaya bakın...

abla bu sexsiliğide geçmiş bnce

birde ağlıyor çocuk gibi yaa
ön önden açık arka arkadan açık

barbaros bile utandı

Cinsellik fışkırıyordu resmen heee vallla ağladı birde ne varsa sanki barbaros iyi fırçaladı kızı aferin ona

kendini teshir ederse kazanacağını mı düşündü?anlamadım!... o elbiseyi diken de babası mıy mış...vay anasını sayın seyirciler,babaya bakın...

Manevi babasıymış öyle dedi

Ben sadece haftasonları bakabiliyorum, calıştığım için.

İvana nasıl seksi bir kadın yaa, her giydiği yakışıyor

şuan sahnedeki kız aslında nekadar güzel
bir fiziğe sahip ama
giydiği kıyafet çok basit geldi bana.
ama güzel konuşuyor.

Firsat oldukca seyrediyorum. Ve sunu cok merak ediyorum, bu insanlar nasir bir elbiseye 400, 800, hatta 1,900 TL gibi paralar verebiliyorlar? Bakiyorum da ogrencisi, issizi, herkes harcamakta sinir tanimiyor. Hayretle seyrediyorum. :)

Dikkatinizi çekiyor mu yahu herrrr yerde her dükkanda aynı elbiseler, aynı çizgiler, aynı renkler var tüm fason firmalar mantar gibi aynı modelleri üretiyor kimse farketmiyor mu bunu yaa?? Hani örnek vermek istiyorum, şu lacivert-kırmızı-beyaz renklerdeki denizci modeli elbiselerden hepimize ööööö gelmedi mi??? Ya da renk renk enine çizgili elbiselerden?? Ya da rugan platform topuklulardan ve clutch'lardan???? Ya da iki yazdır tüm semt pazarlarını donatan nar çiçeği renginden????? Millet hala bunları temcit pilavı gibi giyip çıkarıp yarışmada çok iddialıyım heee diyor.. Hiç yaratıcılık yok, hiç haddini bilir ölçülü zarif bir şıklık sergileyim derdi yok.. Piyasada en bol ne varsa o modadır, moda olan şey de zaten güzeldir mantığıyla herkes aynı şeylere yapışıyor. Sinirleniyorum yarışmayı izlerken baya baya :)))) kimisi gidiyor dünya para bayılıyor, kimisi de beş para etmez bir çaputla gerine gerine ben çok iddialıyım zevkime güvenirim diye yarışmaya katılıyor. Bu ne özgüven yahu bu nasıl aptalca bir özgüüüüveeeennn?? Öyle gereksiz bir özgüven var ki insanlar da kendilerini nasıl rezil ettiklerini akıllarına bile getiremiyorlar.. Sanıyorlar ki 1500 liralık elbise illa ki şık gösterir... Ya da sanıyorlar ki dekolteyi açınca 20 liralık basma entariyi şıklık diye yutturabilir.. yazık çok yazık. Sonra İvana'dan öğreniriz işte giyinmeyi.. Helal olsun kadına, 40 milyon küsür Türk kadınını karşısına dizip o öyle olmaz bu böyle olur diyor. Gıcık oluyorum.

Firsat oldukca seyrediyorum. Ve sunu cok merak ediyorum, bu insanlar nasir bir elbiseye 400, 800, hatta 1,900 TL gibi paralar verebiliyorlar? Bakiyorum da ogrencisi, issizi, herkes harcamakta sinir tanimiyor. Hayretle seyrediyorum. :)

Hahaha simdi anlasildi. Kredi ceken mi dersin, kocasindan bosanma pahasina evinin esyasini satan mi dersin... Daha da niceleri vardir. Yazik, vallahi aciyorum boyle insanlara. Ekranda 5 dakika gosteri yapacaklar diye su dustukleri duruma bak. Allah akil fikir versin.

Barbaros nerde ya kaç bölümdür yok... bi kızı ağlatana kadar eleştirmişti ya hani kovuldu mu ki acaba :76:

Son düzenleme:
Bunun haberi cikti. Hatta Barbaros kendi de ayrilma sebebini soykledi. Sebep su; Barbaros'a ait olan bazi esyalar, Barbaros'tan habersiz reklam cekimi mi ne, bir tur cekimde kullanilmis. Bu da iznini almadilar diye cok kizmis. Belki hatirlarsiniz, Barbaros'ta eskiye ait antika esyalar vardi, ara sira cikarip gosteriyordu, o tur esyalar sanirim.

Ya bu Yerda midir Verda midir, adi her neyse, ne sevimsiz birsey yaa. Milletin moralini bozup gonderiyor, ustune baska yarismacilari da kiskirtir gibi bir hali var. Ugurkan hic oyle degildi, kizlarla birlikte guler, moraller verir, gule oynaya gonderirdi. Bu kadina sinir oldum.

şimdi kızlar süslenmiş püslenmiş çıkıyolar podyuma
kendilerinede o kadar güveniyolar ki
taki yorumlar başlayana kadar

o memelerinin hali ne, biri anyada biri konyada denilince
ağlayıp dönüyolar

dua etsinler jüri nin, saçlarını başlarını yolmadıklarına
jüri jüri değil, ali kıran baş kesen adeta
kızların ümüklerine basıp yolluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…