ay o uzun boylu kıza ne övgü şoktayımhalk oylaması cok sacmaydı Allahtan 1. şıktı gercekten 2. ve 3. trajıkomık
birde 3.oldu yaa.inanılır gibi değil.
sorma ŞAKA GİBİ bir uzun boyu var dıye o kadar abartılır mı .. uzun boylular kızmasın ama zaten bır bayanda okadar boy garip bnce
sorma ŞAKA GİBİ bir uzun boyu var dıye o kadar abartılır mı .. uzun boylular kızmasın ama zaten bır bayanda okadar boy garip bnce
aynen yaa..koca zor bulur ohadi boyunu geçtim elbisesi 3.olmaya hiç layık değildi bence..
ayy bence o uzun boylu kiza cokk yazikk. walla ben ilk gorduugmdee sokk olmustum cokda uzuldum.. dusunsene normal boyda bi adama asik oldun adam onun yaninda cocuk gibi dururrbirde hic guzel gorunmuyordu kizin boyuuuu 12 dev adam gibi
Yani boyu uzun olsun o mesele değil, Allah öyle yaratmış yani onu eleştirmek olmaz tabi. Ama boyu uzun olduğu için kıyafeti bi kenara koyup kızı abarttılar şöyle gösterişlisin böyle uzunsun senin yerin yurtdışı falan. Sanki şıklık yarılması değil de ajans seçmeleri yapılıyormuş gibi saçma oldu yani. Konu güzellikse oradaki kızların hemen hepsi de ortalamanın çok üstünde güzeldi zaten. Ama bu bir şıklık yarışmasıydı sonuçta. Şık olanlar kazanmalıydı. 1.nin doğru kişi olması dışında yarışmanın sonu adaletli olmadı.
Yani boyu uzun olsun o mesele değil, Allah öyle yaratmış yani onu eleştirmek olmaz tabi. Ama boyu uzun olduğu için kıyafeti bi kenara koyup kızı abarttılar şöyle gösterişlisin böyle uzunsun senin yerin yurtdışı falan. Sanki şıklık yarışması değil de ajans seçmeleri yapılıyormuş gibi saçma oldu yani. Konu güzellikse oradaki kızların hemen hepsi de ortalamanın çok üstünde güzeldi zaten. Ama bu bir şıklık yarışmasıydı sonuçta. Şık olanlar kazanmalıydı. 1.nin doğru kişi olması dışında yarışmanın sonu adaletli olmadı.
ayy bence o uzun boylu kiza cokk yazikk. walla ben ilk gorduugmdee sokk olmustum cokda uzuldum.. dusunsene normal boyda bi adama asik oldun adam onun yaninda cocuk gibi dururrbirde hic guzel gorunmuyordu kizin boyuuuu 12 dev adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?