Bugün Ne Giysem? Show Tv

ay o uzun boylu kıza ne övgü şoktayım halk oylaması cok sacmaydı Allahtan 1. şıktı gercekten 2. ve 3. trajıkomık

Evet ya benim de "yok canım hepsi olur da bu ikisinden bi cacık olmaz" dediklerim 2. ve 3. oldu sinirim bozuldu ve halk oylamasının yerine göre ne kadar adaletsiz birşey olduğunu bir kez daha görmüş olduk.. Ayrıca da evet kızın boyu uzun diye elbiseyi görmezden geldi jüri ve kızı övüp durdular. Sanki Miss World yapıyorlar. Uzunsa, güzelse hoşsa nolmuş yani. Şık mı değil mi? Değildi yani.

sorma ŞAKA GİBİ bir uzun boyu var dıye o kadar abartılır mı .. uzun boylular kızmasın ama zaten bır bayanda okadar boy garip bnce

ayy bence o uzun boylu kiza cokk yazikk. walla ben ilk gorduugmdee sokk olmustum cokda uzuldum.. dusunsene normal boyda bi adama asik oldun adam onun yaninda cocuk gibi dururr birde hic guzel gorunmuyordu kizin boyuuuu 12 dev adam gibi

aynen yaa..koca zor bulur o hadi boyunu geçtim elbisesi 3.olmaya hiç layık değildi bence..

ay evet koca seceneklerı düşer oyle boy olunca:)) kızlar bn kactım uykum gleıd herkese ıyı gcler buarada ıvana sertın kocasıda ordaydı galba sankı gordum onu arkadas kalarak ayrılıcaklar hrlde bide su tolga karelın eşi çok itici gelıyor sırf dudaktan ıbaret

Yani boyu uzun olsun o mesele değil, Allah öyle yaratmış yani onu eleştirmek olmaz tabi. Ama boyu uzun olduğu için kıyafeti bi kenara koyup kızı abarttılar şöyle gösterişlisin böyle uzunsun senin yerin yurtdışı falan. Sanki şıklık yarışması değil de ajans seçmeleri yapılıyormuş gibi saçma oldu yani. Konu güzellikse oradaki kızların hemen hepsi de ortalamanın çok üstünde güzeldi zaten. Ama bu bir şıklık yarışmasıydı sonuçta. Şık olanlar kazanmalıydı. 1.nin doğru kişi olması dışında yarışmanın sonu adaletli olmadı.

Son düzenleme:

evt katılıyorum kesinlikle..2.ve 3.çok yanlıştı.birde anlmadığım birşey sema öztürk ( sunucu ) oylama iiçin son şans variyorum.yarışmacıları kısaca hatırlayalım dedi.yarışmacıların kısa tanıtımları bitti direk sonuç zarfı geldi.nasıl yani ? ...hemen nasılda sonuçlar geldi.

selam kızlarrr..dün gece kara kaşlı kızı beğenmiştim zaten elemelerden de onu beğeniyodum ki o 1. olmuş adaletlı olmuş bence kızın kendısı de çok hoş gıydıklerıde oyleydı elemelerde hakkaten bı tarzı vardı uzun boylu kız hakknda soyledıklerınze katılıyorum aman allahm dev adam gıbıydı okdr övgu şoklara gırdım kıyafetını hıc begenmedm okdr abartldı ki boyu bıde 3. olmuş galba bı boy sayesınde cok enteresaaann 2.yide hıçç begenmedım..yalnzca 1. adaletlı olmuş yanii.

Son düzenleme:
1. olan kız benim de favorimdi. kazanmasına sevindim... kızların çoğu zaten güzel..ama kıyafetlerin bazılarını basit buldum. nur yerlitaşa katlanamıyorum. iyiki tanışmıyoruz!!!
hakan akkayayı bu yarışmayla tanıdım ve sevdim galiba :)) ayrıca ben diyorumki bu yarışmadan sonra dereceye girsin girmesin bir çok finalisti ekranlarda görürseniz şaşırmayın..medyatik oldular işte. bundan sonra şurda burda karşımıza çıkarlar.. mesela bi çıtı pıtı kız vardı. sarışın mavi göz.adı sesil. onu reklamlarda görecez gibi bi his var içimde...

Çok gec basladı izlediğim kadarıyla o kadar ihtişamlı olmadı.
Sema Öztürk cok iyi değildi.
Sarı saçlı bir kız vardı Sesil onun kıyafeti cok basitti. Dereceye girdi mi merak ettim ?
Birde uzun saçlı kız Selin galiba o da cok şık değildi bana göre, saçları bu sefer cok sırıtmıştı o kadar güzel denildigi kadar güzel gelmiyor bana.
Hakan Akkayayla tartışan kızda güzeldi.
Oraya kadar izledim uyumusum tv karsısında 6 da uyandım tv acıktı kacta bitti ki ?

Ben isveçten gelen adı Sezen di galiba dün onu göremedim ne giymiş ama her zaman beğenmiştim kıyafetini. Onun kazanmasını isterdi.

Ayy birde Tolga karelin karısını gösteriyordu ara sıra ne çirkindi öyleee yaa, kıpkırmızı ruj.

Simdi netten izlemek istiyorum ama bulamıyorum kızlar bilen varmı nerden tekrarını izleyebilirim. ?

Son düzenleme:
O uzun boylu kız bana da çok itici geldi,öyle ahım şahım bi güzelliği de yok.sadece boy var diye övüp durdular.Tülin Şahin'in benzetmesi çok iyiydi ama aynı avatar gibi dedi

Bu nee yaa hep Adana Adana.. 1. de 3. de adanadan mı cıktıı yani?

O uzun kız 19 yasındaymıs birde, hiç hoşuma gitmedi güzel gelmedi kıyefeti de cirkinmiş..

1. haketmiş ama 2. Sezen olmalıydı 3. Romanyadan gelen yeşil elbise.

ayy bence o uzun boylu kiza cokk yazikk. walla ben ilk gorduugmdee sokk olmustum cokda uzuldum.. dusunsene normal boyda bi adama asik oldun adam onun yaninda cocuk gibi dururr birde hic guzel gorunmuyordu kizin boyuuuu 12 dev adam gibi

gerçekten o kadar boy bayanda iyi değil.1-60 1-75 yeterli.boyu uzun diye övdüler zaten öyle bi güzelliği yok.kıyafette berbattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…