Bugün Ne Giysem? Show Tv

söylediklerine harfi harfine katılıyorum tamda bunları söylemek için girmiştim bende.hiç kendi tarzını oluşturan biri yok.heryerde aynı şeyler satılıyor ve herkes onları giyip çıkıyorlar.kaç kişide birebir aynı ayakkabıyı gördüm.alışveriş vtr lerinde birçok insan tıpatıp aynı kıayfetleri deniyorlar...bende mini ve dapdar elbise görmekten kuscam artık.bence onun şıklık tarafı falan kalmadı.genç kızlarda hatlarımı belli edersem şık olurum anlaşımı vardır nedir hepsi mini daracık elbise giyip çıkıyor.

off Bu Hakanla Uğurkan'ın giydiği renkli pantolonlarına sinir oluyorum , özellikle Hakan'ın

tüylü mikrofonu tutan kadınmı erkekmıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

erkek ben de çok dikkat ettim,anlamlandırmaya çalışıyordum kadın mı erkek mi diye.ama bazen o podyuma çıkmadan önce yarışmacılarla konuşan iki kız var ya,onlardan biri de tutuyor mikrofonu.ama o ojeli

ayrıca ben Uğurkan Erez'e ba-yı-lı-yo-rum nedense.Barbaros Şansal gitmeseydi çok iyiydi kendisinin resmen fanıyımdır ama Uğurkan Erez de çok güzel oldu oraya

ayy ben cok seviyorumm bu programiii
hergunde bakiyorum ve buyuk finalede sabirsizlikla bekliyorumm..

gece gece bu elbisse için pc yi açtım:26: az önce günün tekrarını izledim anne-kız katılmıştı . kızın giydiği siyah bol kesim önden arkadan v yaka kolları manşetli yaka kısmın kolunda ve belinde altın ışıltıları vardı kızın adı çiğdem çevik yaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmmm o elbiseyi istiyorum nasıl bulcam kız 170 tl ye almış mesaj sayımı doldursaydım resminide eklerdim tvden çektimde :26:

ya nie kimse bişi yazmıyo neyse ben zaten faceten fan sayfasına girp öğrendim nereden aldığını hıh

13 ziyaretçi var

İvanayla -Nur Yerlitaşın arasında gerilim hattı var .
Nur laf attı , İvananın suratı değişti

1. yi zaten hepimiz tahmin etmişizdir. Ama 2. ve 3.ünün elbiselerinde zerre kadar iş yoktu. Halk oylaması olması manasız olmuş. Sonuçta çevresi, yakını çok olan kapıyor oyu. 2. ve 3. seçilen hatunlardan daha başarılıları vardı orada. Hele 2. olan örtülü hatunun kıyafeti hemen her düğünde görebileceğiniz dümdüz bir kıyafetti. Kötüydü demiyorum kesinlikle, elbetteki hoştu ama Türkiye'nin 2. en şık kadını olmaktan da uzaktı yani. Sıradandı, yılbaşı ağacı gibi yeşil-kırmızı falan.. 3.nün ki zaten facia, oradan parça buradan şal, iki bacak birden açık falan çok fazlaydı. Demode görünüyordu. Bence.. Neyseki 1. olan kız, doğru kızdı. Elbisenin üzerine giydiği siyah kaftan dehşet güzeldi. Kıyafeti tam bir bütündü, içiyle dışıyla. Hayrını görsün 100 bin liranın. Hoş para =) vay anasını.

2.nin ve 3.nün elbisesini hiç ama hiç beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…