Dikkatinizi çekiyor mu yahu herrrr yerde her dükkanda aynı elbiseler, aynı çizgiler, aynı renkler var tüm fason firmalar mantar gibi aynı modelleri üretiyor kimse farketmiyor mu bunu yaa?? Hani örnek vermek istiyorum, şu lacivert-kırmızı-beyaz renklerdeki denizci modeli elbiselerden hepimize ööööö gelmedi mi??? Ya da renk renk enine çizgili elbiselerden?? Ya da rugan platform topuklulardan ve clutch'lardan???? Ya da iki yazdır tüm semt pazarlarını donatan nar çiçeği renginden????? Millet hala bunları temcit pilavı gibi giyip çıkarıp yarışmada çok iddialıyım heee diyor.. Hiç yaratıcılık yok, hiç haddini bilir ölçülü zarif bir şıklık sergileyim derdi yok.. Piyasada en bol ne varsa o modadır, moda olan şey de zaten güzeldir mantığıyla herkes aynı şeylere yapışıyor. Sinirleniyorum yarışmayı izlerken baya baya :)))) kimisi gidiyor dünya para bayılıyor, kimisi de beş para etmez bir çaputla gerine gerine ben çok iddialıyım zevkime güvenirim diye yarışmaya katılıyor. Bu ne özgüven yahu bu nasıl aptalca bir özgüüüüveeeennn?? Öyle gereksiz bir özgüven var ki insanlar da kendilerini nasıl rezil ettiklerini akıllarına bile getiremiyorlar.. Sanıyorlar ki 1500 liralık elbise illa ki şık gösterir... Ya da sanıyorlar ki dekolteyi açınca 20 liralık basma entariyi şıklık diye yutturabilir.. yazık çok yazık. Sonra İvana'dan öğreniriz işte giyinmeyi.. Helal olsun kadına, 40 milyon küsür Türk kadınını karşısına dizip o öyle olmaz bu böyle olur diyor. Gıcık oluyorum.
tüylü mikrofonu tutan kadınmı erkekmıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
off Bu Hakanla Uğurkan'ın giydiği renkli pantolonlarına sinir oluyorum , özellikle Hakan'ın
tüylü mikrofonu tutan kadınmı erkekmıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saçma bnce
bn hiç beğenmedim...........
2011'in En şık bayanı Yasemin Meler
Kızlaar uykum geldı yatayım dedım ama hangısı oldu su yesıl sıyah dantel gıyen hatunmu tarıf etsenız mucuuuk
1. yi zaten hepimiz tahmin etmişizdir. Ama 2. ve 3.ünün elbiselerinde zerre kadar iş yoktu. Halk oylaması olması manasız olmuş. Sonuçta çevresi, yakını çok olan kapıyor oyu. 2. ve 3. seçilen hatunlardan daha başarılıları vardı orada. Hele 2. olan örtülü hatunun kıyafeti hemen her düğünde görebileceğiniz dümdüz bir kıyafetti. Kötüydü demiyorum kesinlikle, elbetteki hoştu ama Türkiye'nin 2. en şık kadını olmaktan da uzaktı yani. Sıradandı, yılbaşı ağacı gibi yeşil-kırmızı falan.. 3.nün ki zaten facia, oradan parça buradan şal, iki bacak birden açık falan çok fazlaydı. Demode görünüyordu. Bence.. Neyseki 1. olan kız, doğru kızdı. Elbisenin üzerine giydiği siyah kaftan dehşet güzeldi. Kıyafeti tam bir bütündü, içiyle dışıyla. Hayrını görsün 100 bin liranın. Hoş para =) vay anasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?