Aynen bole oluyo valla:) tatlida yiyorum cok yiyorum yemegi..Sahur yapmadığın için tabiki ve akşam dozunu kaçırıyorsun tatlı yiyorsan yemeğin üstüne suyu bol içmezsen her halükarda alırsın
Yapıyorum bu gece bir ince dilim karpuz yedim canim bisey istemedi bir bardak çay içtim dün gece bir kase çorba ve karpuz yemiştim ama suyu çok içiyorum ve gün içinde oturmuyorum genel olarak aktifim ve uyku düzenim kalmadı bu ara erken uyaniyorum gec yatıyorum birde sahura kalkincaSahur yapiyomusun peki? Benim canim hic bisey istemiyor.. gerci ben hayvan gibi daliyorum aksam yemeklere
Ben istesem şuan herşeyi yiyerek 3 ay sabit kalabilirim o yüzden şimdi bitiricem diyeti az sabit takılıp bir depar daha yapicam 5 kilo daha verip diyet defterini kapatılan hayirlisiylaAynen bole oluyo valla:) tatlida yiyorum cok yiyorum yemegi..
Ben ramazan basladigindab beri 3 kg aldim:)
Kac kiloydun ne kadar verdin ne kadar surede:) ee bosuna bas davsan olmamissin yani:))Ben istesem şuan herşeyi yiyerek 3 ay sabit kalabilirim o yüzden şimdi bitiricem diyeti az sabit takılıp bir depar daha yapicam 5 kilo daha verip diyet defterini kapatılan hayirlisiyla
Baslasam 3 gun bile farkeder bence.. ama baslayabilmk lzm.. bide cok yoruluyorum cocuklarla vs. Enerji olsun diye cikolata dondurma herseyi lop lop goturuyom:)Bende her sene alırdım
3 gündür başladım
Daha bakalım nolcak
Çok yiyorum iftarda ve sonrasında
Mesela bu menu cok fazla normal zaman olsa.. corba manti yeter belki bide salata yogurt.. yani cesit cok yapinca cokta yeniyo benceDünkü menümüz;
Tavuk çorbası
Kıymalı taze fasulye
Mantı yoğurtlama
Kuru patlıcan dolma
Çoban salata
☺
Baslasam 3 gun bile farkeder bence.. ama baslayabilmk lzm.. bide cok yoruluyorum cocuklarla vs. Enerji olsun diye cikolata dondurma herseyi lop lop goturuyom:)
Mesela bu menu cok fazla normal zaman olsa.. corba manti yeter belki bide salata yogurt.. yani cesit cok yapinca cokta yeniyo bence
83 kiloydum kış başından beri diyetteyim biraz zor verdim ben kendimle alakalı tamamen bir tansiyon düşüklüğü problemim var benim o da etkiledi çok 68 oldum şuan 65 olucam sonra 60 senin çok değil bence kilon 52 ideal bir kiloKac kiloydun ne kadar verdin ne kadar surede:) ee bosuna bas davsan olmamissin yani:))
Ben gebelikte bise yiyemedim sonrada 49 kiloya dustum gebelikten sonra..simdi 52 olmusum iste Ramazanda..
Maşallah ne güzel vermişsiniz83 kiloydum kış başından beri diyetteyim biraz zor verdim ben kendimle alakalı tamamen bir tansiyon düşüklüğü problemim var benim o da etkiledi çok 68 oldum şuan 65 olucam sonra 60 senin çok değil bence kilon 52 ideal bir kilo
Takımlar sagolsun valla 4. Takımdayım önce bir 4 kilo vermiştim takımda da 10 kilo verdimMaşallah ne güzel vermişsiniz
Ben şiştim gittim yaaaa
Ben anca almayı bilirimTakımlar sagolsun valla 4. Takımdayım önce bir 4 kilo vermiştim takımda da 10 kilo verdim
Kaç kilosunBen anca almayı bilirim
Hangisi 83 müSenin verdiğin kilo
Hangisi 83 mü
Ay hemen herşeye az da olsa kimyon koyuyorum hoşuma gidiyor tadı:)Afiyet olsun kimyon u köfte ve etli yemekler hariç kullanmam ben ama deneyyeum bakayim bende :)
O zaman dur demek vakti gelmiş sana canım benim olmaz böyle yaz geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?