Bugün ne pişirsem?

Sahur yapiyomusun peki? Benim canim hic bisey istemiyor.. gerci ben hayvan gibi daliyorum aksam yemeklere
Yapıyorum bu gece bir ince dilim karpuz yedim canim bisey istemedi bir bardak çay içtim dün gece bir kase çorba ve karpuz yemiştim ama suyu çok içiyorum ve gün içinde oturmuyorum genel olarak aktifim ve uyku düzenim kalmadı bu ara erken uyaniyorum gec yatıyorum birde sahura kalkinca

Aynen bole oluyo valla:) tatlida yiyorum cok yiyorum yemegi..
Ben istesem şuan herşeyi yiyerek 3 ay sabit kalabilirim o yüzden şimdi bitiricem diyeti az sabit takılıp bir depar daha yapicam 5 kilo daha verip diyet defterini kapatılan hayirlisiyla

Ben istesem şuan herşeyi yiyerek 3 ay sabit kalabilirim o yüzden şimdi bitiricem diyeti az sabit takılıp bir depar daha yapicam 5 kilo daha verip diyet defterini kapatılan hayirlisiyla
Kac kiloydun ne kadar verdin ne kadar surede:) ee bosuna bas davsan olmamissin yani:))

Ben gebelikte bise yiyemedim sonrada 49 kiloya dustum gebelikten sonra..simdi 52 olmusum iste Ramazanda..

Baslasam 3 gun bile farkeder bence.. ama baslayabilmk lzm.. bide cok yoruluyorum cocuklarla vs. Enerji olsun diye cikolata dondurma herseyi lop lop goturuyom:)

Ben daha nasıl alayım
Patlamak üzereyim zaten
Birde sağlık sorunları ile uğraşıyorum
Tatlı dondurma dolma sarma götürüyorum
Ve ramazan diye evden çıkmıyorumm

Kac kiloydun ne kadar verdin ne kadar surede:) ee bosuna bas davsan olmamissin yani:))

Ben gebelikte bise yiyemedim sonrada 49 kiloya dustum gebelikten sonra..simdi 52 olmusum iste Ramazanda..
83 kiloydum kış başından beri diyetteyim biraz zor verdim ben kendimle alakalı tamamen bir tansiyon düşüklüğü problemim var benim o da etkiledi çok 68 oldum şuan 65 olucam sonra 60 senin çok değil bence kilon 52 ideal bir kilo

Maşallah ne güzel vermişsiniz
Ben şiştim gittim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…