O zaman dur demek vakti gelmiş sana canım benim olmaz böyle yaz geldi
Bugun de kendi sevdiğini yap canım mesela ben taze fasulye yapcam kv ye gitcem gerisine karışmam :))Ne yapsam ki yemek
Eşimin en sevdiği yemekleri yapıyorum hep
Bugun de kendi sevdiğini yap canım mesela ben taze fasulye yapcam kv ye gitcem gerisine karışmam :))
4 takım come on beybi
Bence gayet iyi bide yoğurt oh mis:)Bende
mercimek çorbası
Taze fasulye
Makarna
İyi mi basit
O zaman müsait olunca görüşelim rahatsızlık mı var hayırdırŞuan diyet yapamam
Bence gayet iyi bide yoğurt oh mis:)
O zaman müsait olunca görüşelim rahatsızlık mı var hayırdır
Ya geçmiş olsun sakıncası yoksa ne tedavisi söylemek istemezsen önemli degilTedavi görüyorum evet canım
Yaaaaa Rabbim nasip etsin inşallah tabi o süreçte diyet çok önerilmiyor ama sağlıklı beslen sebze ağırlıklı protein ağırlıklı kızarmış şeylerden hamurisinden uzak dur inşallah Rabbim nasip ederTüp bebek
Yaaaaa Rabbim nasip etsin inşallah tabi o süreçte diyet çok önerilmiyor ama sağlıklı beslen sebze ağırlıklı protein ağırlıklı kızarmış şeylerden hamurisinden uzak dur inşallah Rabbim nasip eder
Tabi ki ilk bir şişkinlik oluyor zaten. Direkt insan hissediyor. Hemen bir hafifledim. Yarın da ise başlıyorum hayatıma daha çok hareket girecek daha çok veririm.Ama senin odem gitti artik sonra giden yavas ama kalici kilodur zaten yagdan gider
Ya hadi hayırlı olsun başarılar dilerim inşallah verirsinTabi ki ilk bir şişkinlik oluyor zaten. Direkt insan hissediyor. Hemen bir hafifledim. Yarın da ise başlıyorum hayatıma daha çok hareket girecek daha çok veririm.
Sağolasın. Zaten ye iç yat beni sisirdi. Çalışırken öyle gobegim falan yoktu. Sütte. Kesince danami istahim açıldı bir de üstüne.Ya hadi hayırlı olsun başarılar dilerim inşallah verirsin
Ne iş yapıyorsun canımSağolasın. Zaten ye iç yat beni sisirdi. Çalışırken öyle gobegim falan yoktu. Sütte. Kesince danami istahim açıldı bir de üstüne.
Cok degil zaten ben istemeden o kiloya dusmustum. Ama bi kac kilo alinca insa sisik hissediyo83 kiloydum kış başından beri diyetteyim biraz zor verdim ben kendimle alakalı tamamen bir tansiyon düşüklüğü problemim var benim o da etkiledi çok 68 oldum şuan 65 olucam sonra 60 senin çok değil bence kilon 52 ideal bir kilo
Maalesef ayni canim..5 aydir spora baslayamadim bi mesela.. sıkı fit zayıf kulaga guzel geliyo.. ama saglik sorunlarim cikti benimde o yuzden baslayamadimdaBen daha nasıl alayım
Patlamak üzereyim zaten
Birde sağlık sorunları ile uğraşıyorum
Tatlı dondurma dolma sarma götürüyorum
Ve ramazan diye evden çıkmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?