Bu tarz tatlilara bayiliyorum ya:))
Valla çaresi olan bana da desin. Ben egzema oldum ya. Kaşı kaşı öldüm. Sık sık kremledim. Sıvı sabun kullanmıyorum. Düzeldi simdiKizlarcsahi sorayim diodum size ellerinize ozel uyguladiginiz birsey var mi nem orani icin ve yumusaklik icin? Tum gun eller suda pek hayir etmiyo nubsira: ( eldiven kullaniyorum bulasikta filan ama genede..
Sivi sabun var bizdede haci sakire geceyim bakalim nolcak. Ya birde alt degistir tenek yap yemek yedir .. surekli su isi yapiyorum bende..ellerime duzenli kremler surerim vs. Ama bi sure bise yapmamam lazimki kendine gelsinValla çaresi olan bana da desin. Ben egzema oldum ya. Kaşı kaşı öldüm. Sık sık kremledim. Sıvı sabun kullanmıyorum. Düzeldi simdi
Nemlendiricili sabunlar var onlardan da kullanabilirsin. Ben keçi sütlü almıştım. Kokusu beni mahvetti iyi kaldırıp atmadım. Şimdi dove kullanıyorum. Sıvı sabundan iyidir. Gerçi katı sabunun pisliği de hiç çekilmiyor. Lavaboyu çok kirletiyor.Sivi sabun var bizdede haci sakire geceyim bakalim nolcak. Ya birde alt degistir tenek yap yemek yedir .. surekli su isi yapiyorum bende..ellerime duzenli kremler surerim vs. Ama bi sure bise yapmamam lazimki kendine gelsin
Biliyorum dove seviyorum bende.. cocuklar cok minciklar diye koymamistim lavaboya aslindaNemlendiricili sabunlar var onlardan da kullanabilirsin. Ben keçi sütlü almıştım. Kokusu beni mahvetti iyi kaldırıp atmadım. Şimdi dove kullanıyorum. Sıvı sabundan iyidir. Gerçi katı sabunun pisliği de hiç çekilmiyor. Lavaboyu çok kirletiyor.
Benimki mincikliyor. Ama olsun elini yıkıyor böylece şikayetçi değilim. Minciklayacak bir şey yoksa elini yikatmiyor pasaklıBiliyorum dove seviyorum bende.. cocuklar cok minciklar diye koymamistim lavaboya aslinda
Şefkatli cefakar ana... Bezelye de tam yaz yemeği ama. Ben yarın ne pisirecegimi bilmiyorum ya. Tavuk ciğeri bulgur pilavı salata ve cupcake yaptım bugün. Yarın için fikir verirsen makbule geçer.Anam valla ölmüş burasi : (
Ben dun bezelye yemegi pilav yapmistim yenmedi pek. Aksamda kuru fasulye getrmisti konsum.. bugun pilavla kuruyu iki buyuge yedrdim sukur. Bezelye yemeginden dun yemisti kizimda.. puresini yapmstm.. sicaktan yemekte yenmiyo..bezelye hala var yarin onu ben yerim artik : ( malum anne kaderidir artan yemegi yemek :)
Yarina ne yapcaksiniz bakim:)
Bende olsa vercemde : )) hic bi fikrim yokki : ( senin hic yemek artmiyo mu? Biraz fasulyede var sahi benim.. ohff gene pilav yapmak istemiyom : ( benim kucuk oglan tam pilav canavari o yuzden cokca yapiyorum. Belki pilav yaparim gene.. ustunede kuru yesinler bide cacik.. gerci kiz icin mecburen bi corba bise yapmam gerekiyo.. mercimek corbasi mi yapsam? Ya da hamurisi? Hele bi kahvaltiyi dusuneyimde aksamida sonra dusunuruz. Gerci yumusamis domatesler vardi menemende olur sanirim.. tavuklu biseyde olur : ( kafa oldu corba : (Şefkatli cefakar ana... Bezelye de tam yaz yemeği ama. Ben yarın ne pisirecegimi bilmiyorum ya. Tavuk ciğeri bulgur pilavı salata ve cupcake yaptım bugün. Yarın için fikir verirsen makbule geçer.
Ben çok az yaparım yemeği pek artmaz. Artarsa öğlen ufaklikla yiyoruz. Bir de eşime öğlen yesin diye yemek veriyorum öyle akşamki bitiyor. Yarın usenmez de alırsam kuru dolma yaparım. Olmazsa belki fırında patatesli tavuk olabilir. Ya da markette iyi patlıcan bulursam belki patlıcanlı şeyler. Aslında köz patlıcan salatası ve kanat ızgara da fena fikir değil. Hatta lavaş yapmıştım çok lezzetli olmuştu köz patlicanla çok güzel gider. Of ben de iyi karıştım şimdi iyi mi.Bende olsa vercemde : )) hic bi fikrim yokki : ( senin hic yemek artmiyo mu? Biraz fasulyede var sahi benim.. ohff gene pilav yapmak istemiyom : ( benim kucuk oglan tam pilav canavari o yuzden cokca yapiyorum. Belki pilav yaparim gene.. ustunede kuru yesinler bide cacik.. gerci kiz icin mecburen bi corba bise yapmam gerekiyo.. mercimek corbasi mi yapsam? Ya da hamurisi? Hele bi kahvaltiyi dusuneyimde aksamida sonra dusunuruz. Gerci yumusamis domatesler vardi menemende olur sanirim.. tavuklu biseyde olur : ( kafa oldu corba : (
Anam valla ölmüş burasi : (
Ben dun bezelye yemegi pilav yapmistim yenmedi pek. Aksamda kuru fasulye getrmisti konsum.. bugun pilavla kuruyu iki buyuge yedrdim sukur. Bezelye yemeginden dun yemisti kizimda.. puresini yapmstm.. sicaktan yemekte yenmiyo..bezelye hala var yarin onu ben yerim artik : ( malum anne kaderidir artan yemegi yemek :)
Yarina ne yapcaksiniz bakim:)
Ooo şahane bütün bir hafta düşünülmüş... Ben pazara giymedigim için bütün haftayı belirleyemiyorum. Bakacagiz.Benim yarınki menüm karışık kızartma , şehriye çorbası. Çarşamba nohut pilav yoğurt çorbası. Perşembe sosyete mantısı , mercimek çorbası.cuma yoğurtlu kebab domates çorbası. Cumartesi güveç . Pazar makarna ton balığı .
Ben bugün markete gittim tüm hafta eksiklerimi aldım artık markete gitmeye gerek yok rahatça menüyü yapabilirim . Böyle yapınca inanılmaz rahat ediyorumOoo şahane bütün bir hafta düşünülmüş... Ben pazara giymedigim için bütün haftayı belirleyemiyorum. Bakacagiz.
Biz oğlanla dışarı çıktıkça ufak tefek alışveriş yapıyoruz. Toplu alışveriş yapamadık bu hafta öyle gelişti..Ben bugün markete gittim tüm hafta eksiklerimi aldım artık markete gitmeye gerek yok rahatça menüyü yapabilirim . Böyle yapınca inanılmaz rahat ediyorum
Kuru dolma super fikir bence:)) bizimkiler icini yiyo kaliyo nu gene bana dolmalarin sadece disi : (Ben çok az yaparım yemeği pek artmaz. Artarsa öğlen ufaklikla yiyoruz. Bir de eşime öğlen yesin diye yemek veriyorum öyle akşamki bitiyor. Yarın usenmez de alırsam kuru dolma yaparım. Olmazsa belki fırında patatesli tavuk olabilir. Ya da markette iyi patlıcan bulursam belki patlıcanlı şeyler. Aslında köz patlıcan salatası ve kanat ızgara da fena fikir değil. Hatta lavaş yapmıştım çok lezzetli olmuştu köz patlicanla çok güzel gider. Of ben de iyi karıştım şimdi iyi mi.
Tavuk izgara super guzelse oluyo :) onu yaparim bak.. sebzeli pirinci 3 gun once yapmstm hatta bu bezelyede ondan kalmisti:))Bezelyeyi sebzeli pirince çevirip yanına tavuk ızgara yapabilirsiniz
Hahaha bizde çocukken aynen öyle yapardık içini yer dışını bırakır. Annem hep derdi ki eee ne anlamı var pilav yapayım o zamanKuru dolma super fikir bence:)) bizimkiler icini yiyo kaliyo nu gene bana dolmalarin sadece disi : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?