Kuru dolmayi benim dana pek sever. Eline alıp alıp yer. Ama normal biber dolmasının dışını yemiyor. Eline alamıyor çünkü. Kendim yedirirsem biter de o yiyorsa kalır. Ben hala bulamadım büyük markete gidersem alır yaparım.Kuru dolma super fikir bence:)) bizimkiler icini yiyo kaliyo nu gene bana dolmalarin sadece disi : (
Dolma ici genede farkli oluyo tat olarak :) pilavi ayni istahla yemiyo buyuk tosun:))Hahaha bizde çocukken aynen öyle yapardık içini yer dışını bırakır. Annem hep derdi ki eee ne anlamı var pilav yapayım o zaman
Kuru dolma oyle cerez gibi gidiyo cocuk hakli yani:)Kuru dolmayi benim dana pek sever. Eline alıp alıp yer. Ama normal biber dolmasının dışını yemiyor. Eline alamıyor çünkü. Kendim yedirirsem biter de o yiyorsa kalır. Ben hala bulamadım büyük markete gidersem alır yaparım.
Eee tabi dolmanın içi bol baharatlı ya ondanDolma ici genede farkli oluyo tat olarak :) pilavi ayni istahla yemiyo buyuk tosun:))
Aslinda findikli fistikli bademli pilav oluyo ya onuda cok seviyorum ben:) ama onuda yemiyolar:)) hahahaEee tabi dolmanın içi bol baharatlı ya ondan
E dolmanın tadını ne kadar yemeseler de içine konduğu sebze veriyor.. of canım çekti be...Aslinda findikli fistikli bademli pilav oluyo ya onuda cok seviyorum ben:) ama onuda yemiyolar:)) hahaha
Bende sevmem onuAslinda findikli fistikli bademli pilav oluyo ya onuda cok seviyorum ben:) ama onuda yemiyolar:)) hahaha
Genelde azeriler filan yapiyo:) icine erik uzum bile katiyolar tatlimsi oluyo onu bende sevmiyorum:)) zaten pek yapamiyorum.. yapmasi sorun degil bunlara yedirmesi sorun.. basim agriyo bugun ya bulasik makinasinida calistirmayi unutmusum aksam : (Bende sevmem onu
Evet aynen cnm yesinlerde yeterki:)) senin oglus neler yiyo fikir olur banada belkiE dolmanın tadını ne kadar yemeseler de içine konduğu sebze veriyor.. of canım çekti be...
Bugün arkadaşımla buluşup yürüyüş yapıcaz. Sonra eve gelir siler süpürürüm öğleden sonrA yemek yaparım birkaç planım daha varGenelde azeriler filan yapiyo:) icine erik uzum bile katiyolar tatlimsi oluyo onu bende sevmiyorum:)) zaten pek yapamiyorum.. yapmasi sorun degil bunlara yedirmesi sorun.. basim agriyo bugun ya bulasik makinasinida calistirmayi unutmusum aksam : (
Oh ne guzel:)) esin evdemi canim? Artik gitmicek dimi?Bugün arkadaşımla buluşup yürüyüş yapıcaz. Sonra eve gelir siler süpürürüm öğleden sonrA yemek yaparım birkaç planım daha var
EVde canım çok şükür bizim için görevler son buldu. Mali şubeye görevlendirildik maaşlarla ilgileniyor eşimOh ne guzel:)) esin evdemi canim? Artik gitmicek dimi?
Ee hadi gozun aydin:) kv deden kurtuldun:)) sabrin sonu selamet diye bosa dememis atalar:))EVde canım çok şükür bizim için görevler son buldu. Mali şubeye görevlendirildik maaşlarla ilgileniyor eşim
Hahah kv bize gelecek misafirliğe güyaEe hadi gozun aydin:) kv deden kurtuldun:)) sabrin sonu selamet diye bosa dememis atalar:))
Eh gelsin:) senin evlilik bundan sonra basliyo flort gibi biseydi sizinkisi:))Hahah kv bize gelecek misafirliğe güyagider ayak beni sinirlendirdi zaten
Gelsin gelsin ben istiyorum zaten gelmesini . Misafir perverlik ev düzeni yemek öğrenmesi lazım. Bana 3 gün aynı çorbayı içirmişti Ramazan günü bizim evde işler nasıl yürüyor görmesi lazımEh gelsin:) senin evlilik bundan sonra basliyo flort gibi biseydi sizinkisi:))
Kocanada bole deme heee:))Gelsin gelsin ben istiyorum zaten gelmesini . Misafir perverlik ev düzeni yemek öğrenmesi lazım. Bana 3 gün aynı çorbayı içirmişti Ramazan günü bizim evde işler nasıl yürüyor görmesi lazım
Yok ona sessiz kalıyorum hiç söylemiyorumKocanada bole deme heee:))
Benimki çoğu şeyi yer çok şükür. Ona özel yemek yapmıyorum. Et köfte tavuk makarna çok sever. Ama illa bunları seviyor diye aynı şeyleri yapmıyorum. O zaman çok seciyorlar.Evet aynen cnm yesinlerde yeterki:)) senin oglus neler yiyo fikir olur banada belki
Kız deme öyle şeyler aklıma malum kişi geldi bakGelsin gelsin ben istiyorum zaten gelmesini . Misafir perverlik ev düzeni yemek öğrenmesi lazım. Bana 3 gün aynı çorbayı içirmişti Ramazan günü bizim evde işler nasıl yürüyor görmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?