Bugün ne pişirsem?

Kuru dolma super fikir bence:)) bizimkiler icini yiyo kaliyo nu gene bana dolmalarin sadece disi : (
Kuru dolmayi benim dana pek sever. Eline alıp alıp yer. Ama normal biber dolmasının dışını yemiyor. Eline alamıyor çünkü. Kendim yedirirsem biter de o yiyorsa kalır. Ben hala bulamadım büyük markete gidersem alır yaparım.

Kuru dolma oyle cerez gibi gidiyo cocuk hakli yani:)

Benim kafanin corba olmasi herkesin evde farkli seyleri sevmesi.. : (

Genelde azeriler filan yapiyo:) icine erik uzum bile katiyolar tatlimsi oluyo onu bende sevmiyorum:)) zaten pek yapamiyorum.. yapmasi sorun degil bunlara yedirmesi sorun.. basim agriyo bugun ya bulasik makinasinida calistirmayi unutmusum aksam : (
Bugün arkadaşımla buluşup yürüyüş yapıcaz. Sonra eve gelir siler süpürürüm öğleden sonrA yemek yaparım birkaç planım daha var

Oh ne guzel:)) esin evdemi canim? Artik gitmicek dimi?
EVde canım çok şükür bizim için görevler son buldu. Mali şubeye görevlendirildik maaşlarla ilgileniyor eşim

Eh gelsin:) senin evlilik bundan sonra basliyo flort gibi biseydi sizinkisi:))
Gelsin gelsin ben istiyorum zaten gelmesini . Misafir perverlik ev düzeni yemek öğrenmesi lazım. Bana 3 gün aynı çorbayı içirmişti Ramazan günü bizim evde işler nasıl yürüyor görmesi lazım

Gelsin gelsin ben istiyorum zaten gelmesini . Misafir perverlik ev düzeni yemek öğrenmesi lazım. Bana 3 gün aynı çorbayı içirmişti Ramazan günü bizim evde işler nasıl yürüyor görmesi lazım
Kocanada bole deme heee:))

Evet aynen cnm yesinlerde yeterki:)) senin oglus neler yiyo fikir olur banada belki
Benimki çoğu şeyi yer çok şükür. Ona özel yemek yapmıyorum. Et köfte tavuk makarna çok sever. Ama illa bunları seviyor diye aynı şeyleri yapmıyorum. O zaman çok seciyorlar.

Kız deme öyle şeyler aklıma malum kişi geldi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…