Evet karbonhidrat sebze ve protein guzel olur koftede.. baktim netten guzel oluyo mu? Gerci bEnim belli tarifim vardir tatliya tuzluya.. guzel tutar baska tarif pek yapmam:))Yaparım inşallah. Ben bu pilavın yanına kofteyi çok yakistiriyorum. Köfte de yapmamistim epeydir. Pazar günü yapayım bari. Kurabiye de starbaks kurabiyesi diye geçiyor. Yazımını bilerek öyle yaptım ehe marka vermiş gibi olmasıntarçınlı cevizli damla çikolatalı.
Ohh oh eline saglik:) niye tutmasin tutar hele bu havada:)))Yazlık turşu kurdum 5 adet 1 kiloluk kavanoza bakalım tutacak mıakşamki menü ise mercimek çorbası havuç tarator köri li sebzeli makarna ayrıca domates soğanlı salata ayrıca kremşantili halleyli tatlı
Bizim ev 40 derece dışarı 46 desemOhh oh eline saglik:) niye tutmasin tutar hele bu havada:)))
:) eline saglik rengarenk:) tursu olasim geldi hee:)))Eki Görüntüle 2165278
Bizim ev 40 derece dışarı 46 desem
Menü iyi daha ne olsun. Eline sağlık. Turşu iyidir çok severim.Yazlık turşu kurdum 5 adet 1 kiloluk kavanoza bakalım tutacak mıakşamki menü ise mercimek çorbası havuç tarator köri li sebzeli makarna ayrıca domates soğanlı salata ayrıca kremşantili halleyli tatlı
Yaa çok güzel görünüyor bunlarEki Görüntüle 2165278
Bizim ev 40 derece dışarı 46 desem
Ben de tam bir meraklı sincabım hehe sürekli yeni tarif ararım. Valla kurabiye iyi oldu tadına az önce baktım şahane olmuş. Benim pomcik tipini beğenmedi galiba fındık istedi.Evet karbonhidrat sebze ve protein guzel olur koftede.. baktim netten guzel oluyo mu? Gerci bEnim belli tarifim vardir tatliya tuzluya.. guzel tutar baska tarif pek yapmam:))
Afiyetle yeyin canim eline saglik.Eki Görüntüle 2165316
Bunlar da benim kurabiyelerim.
Sağolasın canımAfiyetle yeyin canim eline saglik.
Eline sağlık çok güzel görünüyor.
Şekerli su ya da süte batır. Biraz bekledim öyle. Umarım faydası olur.Kızlar ya turşuya doğradığım biberler aşırı acıymış şuan ellerim haşlanıyor bi çözümünüz var mı
Ooo diyet alırım bir dal...Salata
Ayran.
Sözde ben de diyetteyim yersen. Kurabiyelerimi de alıp gelirim ama
Haydi gelll..
Sözde ben de diyetteyim yersen. Kurabiyelerimi de alıp gelirim ama
Tamam tamam kurabiyesiz
Abovvv. Girme kanımaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?