Bugün ne pişirsem?

Ya seninde menün şahane canımmmmm ellerine sağlık
İnşallah becerebilirim. Geçenki lavasim fena olmamıştı şimdi de iyi yapabilirim umarım. Aslında babagannus da yapasim var da kırmızı biber almayı unutmuşum. Benimkine diyeyim de gelirken alsın. Acıkıyorum ben galiba. Oğlan mahalledeki bütün parklari gezdirdi. Yetmedi bakkalların çoğunu da taradı pert oldum

Anam hizuran niye banlanmisk?

Ben bugun menemen yaptim:)) yanina kahvaltilik koyarim isteyene sucuk kizartirim yumurtali durum yaparim.. sicakta ne yapiyim anam ?

Gene buralar durgun kimse yemek yapmiyo ellaam:)) dun kek borek piknige goturdum cocuklari. Bugunde yayla corbasi ve patatesli etli yemek yaptim duduklude. Akibeti nicedir birazdan bakicam:))

Son düzenleme:
Gene buralar durgun kimse yemek yapmiyo ellaam:)) dun kek borek piknige goturdum cocuklari. Bugunde yayla corbasi ve patatesli etli yemek yaptim duduklude. Akibeti nicedir birazdan bakicam:))
Ay çok sıcak ya pistik. Yemek düşünecek hal kalmadı ki. Ama misafirim var. Menüyü belirledim. Pişirmesi kaldı.
İslim kebabı
Pirinç pilavı
Salata/cacık
Belki biber ezmesi
İncirli tatlı
Çok sıcak olduğu için çorba düşünmedim. Börek türü de bilmiyorum sanırım yenmez.
Ben şuraya erimeye gidiyorum

Hahaha menu guzel ama tencere tava uzerinde yemek pisirmek iskence. Soguk bi corba yapabilirsin. Istersenvar bende tarif

Hahaha menu guzel ama tencere tava uzerinde yemek pisirmek iskence. Soguk bi corba yapabilirsin. Istersenvar bende tarif
Benim de tarifim var bizim memlekette çok sevilir. Ama pirinçten yapıyoruz. Pilav da var menüde. İkisi üst üste boğar. Güzel soğuk bir cacık yapayım. Çorba niyetine gider. Bizim memlekette öyle yazın çok çorba icmeyiz. Gelen dayimgil zaten. Corbasizligi yadirgamazlar. Ama ara sıcak ne yapsam diyorum bilemedim. Çok mu sade kaldı böyle?

Sade degilde illa corba sart gibi geliyo bana nedense:) ara sicak ne bilimki ne olur? Cig kofte yapsan? Yenmez mi bu havada?

Ben bugun nohutlu pilav ve tavuk corbasi yaptim. Noldu ama cocuklar yemegi disarda yemisler babalariyla.. yarin yeriz mecburen

Ben bugun nohutlu pilav ve tavuk corbasi yaptim. Noldu ama cocuklar yemegi disarda yemisler babalariyla.. yarin yeriz mecburen
Eline sağlık canım. Olmazsa getir beraber yeriz
Ben soslu tavuk mercimekli bulgur pilavı salata yaptım. Annem memleketten bir turşu göndermiş ki of... Bulgurla çok güzel gitti.

Eline sağlık canım. Olmazsa getir beraber yeriz
Ben soslu tavuk mercimekli bulgur pilavı salata yaptım. Annem memleketten bir turşu göndermiş ki of... Bulgurla çok güzel gitti.
Eline saglik.. farkettin mi sen bulgur pilavi cok yapiyon bende pirinc pilavi:))

Eline saglik.. farkettin mi sen bulgur pilavi cok yapiyon bende pirinc pilavi:))
Ben çok seviyorum ya.. aslında dönüşümlü yaparim. Bir gün pirinç bir gün bukgur. Makarna da yapıyorum ama daha nadir. Napim benimki yemeği sade istemiyor. Ben de öyle sevmem zaten.

Ben çok seviyorum ya.. aslında dönüşümlü yaparim. Bir gün pirinç bir gün bukgur. Makarna da yapıyorum ama daha nadir. Napim benimki yemeği sade istemiyor. Ben de öyle sevmem zaten.
Yeniyosa daha saglikli bulgur, benimkiler pirinc seviyolar. El mahkum onu yapiyorum yani. Benim kiz gala uyumadi yaninda delirtiyo beni gene : (

Yeniyosa daha saglikli bulgur, benimkiler pirinc seviyolar. El mahkum onu yapiyorum yani. Benim kiz gala uyumadi yaninda delirtiyo beni gene : (
Benimkiler yiyorlar severek mi sevmeyerek mi onu bilemem ben hangi yemege ne yakışırsa onu yapmaya çalışıyorum. İsteyen yer istemeyen yemez yarın için yemeğin de hazır kebap valla. Ben ne yapsam acep.

Benimkiler yiyorlar severek mi sevmeyerek mi onu bilemem ben hangi yemege ne yakışırsa onu yapmaya çalışıyorum. İsteyen yer istemeyen yemez yarın için yemeğin de hazır kebap valla. Ben ne yapsam acep.
Valla buyuk dert oluyo banada . Yapmasi degilde karsr vermesi.. bana kalsa 3 ogun salata yerim:))

Valla buyuk dert oluyo banada . Yapmasi degilde karsr vermesi.. bana kalsa 3 ogun salata yerim:))
Ben kahvaltılıgi bıkmadan yiyebilirim. Çok severim. Ama yemek yapmak da hoşuma gider. Kafa dağıtıyorum. Çocuk büyüsün ilerde bir yemek veya pasta kursuna gidesim var bakalım. Gerçi önce ehliyet işini halletmeliyim. Çocuk olmadan önce alsaydim şimdi kaç yıllık sürücüydüm hımbıllık hep

Tek olsan oluyoda kahvalti cocuk varken olmuyo malesef.

Bence ehliyet isi daha onemli ona git.. onemli helede cocuk varsa.. mesafe coksa is yerine filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…