Bugün ne pişirsem?

Oh afiyet olsun canim:) bizde bugun havuza gittik, mayistim resmen.. kizim bile erkenden uyudu su yormus onuda.. tum gun kosturdum.. corbayi boregi gitmeden yaptimki gelince cocuklar yer diye..iyikide yapmisim.. baktim evde dondurma kalmamus esim almaya gitti.. cocuklar uyumusken bende bi keyf yapayim en iyisi:))

İlk hazır paketlerden alıp deneyeceğim sonra bir kerede kendim denerim
Var hazır ama kremalı yapmak çok pratik. Aslına bakarsan ben orijinal kremayi yapmıyorum. Türk usulü pişirerek yapıyorum ama çok severek yiyoruz

Çocuklar suyu çok seviyor ya. Babası bırakmış sesi geliyor keratanin şarkı söylüyor suyla oynayarak
Keyif yapmak hakkin valla yakışır.

Çocuklar suyu çok seviyor ya. Babası bırakmış sesi geliyor keratanin şarkı söylüyor suyla oynayarak
Keyif yapmak hakkin valla yakışır.
Evet diger ikiside bayiliyo.. ama ben 30 cm de bile bise olcak saniom

Evet diger ikiside bayiliyo.. ama ben 30 cm de bile bise olcak saniom
Ana yüreği tabi. Korkarsın çok normal. Benimki daha minicik. Geçen yıl termal tesise gitmiştik bir buçuk yaşındaydı. Önce cekindi etti. Sonra ayiramadik. Bir de o yaşlarda yüzme refleksi de oluyor şıpıdı şıpıdı yüzmüştü tabi yardimimla.

Kaydiragi seviyo kucuk oglan buyuk skliyo daha derin yerleri seviyo.. biraz buyusun balik gibi yuzersiniz annesi

Var hazır ama kremalı yapmak çok pratik. Aslına bakarsan ben orijinal kremayi yapmıyorum. Türk usulü pişirerek yapıyorum ama çok severek yiyoruz
Ben hiç bilmiyorum nasıl yapılır bakacağım

Selammmmm bugün ki menüm domates çorbası , göveç,pirinç pilavı, cacık, salata, trileçe

Selammmmm bugün ki menüm domates çorbası , göveç,pirinç pilavı, cacık, salata, trileçe
Eline sağlık menü şahane. Ben taze fasulye yapmak istiyorum da şöyle iyi bir fasulye bulamadım. Tavuk döner yapacağım ev usulü. Güzel bir ayran, yeşillik, turşu, patates kızartması ve ev yapımı lavaş. Tatlı yapmayı düşünmüyorum ama bana belli olmaz.

Ya seninde menün şahane canımmmmm ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…