Sorma ya var bu ara bende bir şey. Bence diyet lobisinin işiCanim bu sira noluyo sana:)) tarifler elinde kaliyo:)) nazar mi oldun noldu:))
Yap yap tiramisu iyidirBende salı yapacağım canım kocam çok seviyor ama ben daha hiç yapmadım
İlk hazır paketlerden alıp deneyeceğim sonra bir kerede kendim denerimYap yap tiramisu iyidir
Oh afiyet olsun canim:) bizde bugun havuza gittik, mayistim resmen.. kizim bile erkenden uyudu su yormus onuda.. tum gun kosturdum.. corbayi boregi gitmeden yaptimki gelince cocuklar yer diye..iyikide yapmisim.. baktim evde dondurma kalmamus esim almaya gitti.. cocuklar uyumusken bende bi keyf yapayim en iyisi:))Yok ne uyuyacak canavar. Duütt diye götürdü. Dondurma koydurdu kendine. Aldı geldi güya yiyecek. Yüzüne bacağına koluna sürdü.babası banyoya götürdü simdi. Banyoda biraz oynar. Ben de rahat rahat çay iceyim
Var hazır ama kremalı yapmak çok pratik. Aslına bakarsan ben orijinal kremayi yapmıyorum. Türk usulü pişirerek yapıyorum ama çok severek yiyoruzİlk hazır paketlerden alıp deneyeceğim sonra bir kerede kendim denerim
Çocuklar suyu çok seviyor ya. Babası bırakmış sesi geliyor keratanin şarkı söylüyor suyla oynayarakOh afiyet olsun canim:) bizde bugun havuza gittik, mayistim resmen.. kizim bile erkenden uyudu su yormus onuda.. tum gun kosturdum.. corbayi boregi gitmeden yaptimki gelince cocuklar yer diye..iyikide yapmisim.. baktim evde dondurma kalmamus esim almaya gitti.. cocuklar uyumusken bende bi keyf yapayim en iyisi:))
Evet diger ikiside bayiliyo.. ama ben 30 cm de bile bise olcak saniomÇocuklar suyu çok seviyor ya. Babası bırakmış sesi geliyor keratanin şarkı söylüyor suyla oynayarak
Keyif yapmak hakkin valla yakışır.
Ana yüreği tabi. Korkarsın çok normal. Benimki daha minicik. Geçen yıl termal tesise gitmiştik bir buçuk yaşındaydı. Önce cekindi etti. Sonra ayiramadik. Bir de o yaşlarda yüzme refleksi de oluyor şıpıdı şıpıdı yüzmüştü tabi yardimimla.Evet diger ikiside bayiliyo.. ama ben 30 cm de bile bise olcak saniom
Kaydiragi seviyo kucuk oglan buyuk skliyo daha derin yerleri seviyo.. biraz buyusun balik gibi yuzersiniz annesiAna yüreği tabi. Korkarsın çok normal. Benimki daha minicik. Geçen yıl termal tesise gitmiştik bir buçuk yaşındaydı. Önce cekindi etti. Sonra ayiramadik. Bir de o yaşlarda yüzme refleksi de oluyor şıpıdı şıpıdı yüzmüştü tabi yardimimla.
Ben hiç bilmiyorum nasıl yapılır bakacağımVar hazır ama kremalı yapmak çok pratik. Aslına bakarsan ben orijinal kremayi yapmıyorum. Türk usulü pişirerek yapıyorum ama çok severek yiyoruz
Hayırlısı inşallah. Sonunda banyodan çıkmaya ikna ettik. Dit deyip kovuyor kerataKaydiragi seviyo kucuk oglan buyuk skliyo daha derin yerleri seviyo.. biraz buyusun balik gibi yuzersiniz annesi
Ben nefis yemek tariflerinden almıştım tarifi.Ben hiç bilmiyorum nasıl yapılır bakacağım
Pilav salata cacıkTaze fasulye yaptım birazda patates puresi var .
Bilmiyorum ne yapsam yanina .
Pilav sevmiyorum aklima geldi de .Yine de yapayim bari hofff .Erkekler pilav seviyo .Pilav salata cacık
Bende seviyorum ya garnitür gibi düşünüyorum sürekli onuPilav sevmiyorum aklima geldi de .Yine de yapayim bari hofff .Erkekler pilav seviyo .
Ekmek bandıra bandıra yemeyi de severim yanına güzel bir salata. Aslında söğüş salatalık domates de olur. Ama eşim hemen sorar o zaman " polov yopmodon mo"Pilav sevmiyorum aklima geldi de .Yine de yapayim bari hofff .Erkekler pilav seviyo .
Eline sağlık menü şahane. Ben taze fasulye yapmak istiyorum da şöyle iyi bir fasulye bulamadım. Tavuk döner yapacağım ev usulü. Güzel bir ayran, yeşillik, turşu, patates kızartması ve ev yapımı lavaş. Tatlı yapmayı düşünmüyorum ama bana belli olmaz.Selammmmm bugün ki menüm domates çorbası , göveç,pirinç pilavı, cacık, salata, trileçe
Ya seninde menün şahane canımmmmm ellerine sağlıkEline sağlık menü şahane. Ben taze fasulye yapmak istiyorum da şöyle iyi bir fasulye bulamadım. Tavuk döner yapacağım ev usulü. Güzel bir ayran, yeşillik, turşu, patates kızartması ve ev yapımı lavaş. Tatlı yapmayı düşünmüyorum ama bana belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?