Çocuk biraz daha büyüse kursa gideceğim inşallah. Onu başka kursa veririm kendim de ehliyet giderim ehe.Tek olsan oluyoda kahvalti cocuk varken olmuyo malesef.
Bence ehliyet isi daha onemli ona git.. onemli helede cocuk varsa.. mesafe coksa is yerine filan
Eskisi gibi şevkle yemek yapmiyoruz zaar. Benim menü de barbunya ve dünden kalan kuru dolma var. Salata mi cacık mi yaparım bilemedim. Sen ne pişirdin?Gene in cin top oynamakta burda:))
Anam bu havada valla tencere tava cekesi gelmiyo insanin: ( cacik yap ohh ferah ferahEskisi gibi şevkle yemek yapmiyoruz zaar. Benim menü de barbunya ve dünden kalan kuru dolma var. Salata mi cacık mi yaparım bilemedim. Sen ne pişirdin?
Ellerine sağlık. Lahmacunu nasıl yapıyorsun bir tarif alırım.Anam bu havada valla tencere tava cekesi gelmiyo insanin: ( cacik yap ohh ferah ferah
Ben lahmacun yaptim canim kiz uyurken erkenden. Oglanlarin biri geldi oynadi digeri geldi oynadi kendi hamurlariyla. Bahaneyle yedi biri.. digeride az sonra yer insallah. Kalan hamurlada biraz peynirli gozleme yaptim bi kac tanede yagli katmer. Yanina ayran ya da icecekle yesinler, birde salatalik domates.
Simdi once ic harcini yapiyorum:Ellerine sağlık. Lahmacunu nasıl yapıyorsun bir tarif alırım.
Yok gayet güzel anlatmışsın canım sağolasın. Benim tost makinesi bozuldu nomissiz. Tavada olmaz mı acaba?Simdi once ic harcini yapiyorum:
Kirmizi yag biberi yesil biber sogan sarimsak maydonoz bunlari robotton geciriyorum. Oyle su gibi yapmiyorum, hafif taneli olacak.. kiymayida katip kirmizi toz biber kara biber istege gore pul biber tuz atiyorum.. domates salcasi ve biber salcasida ekliyorum azicik sivi yag ve su katiyorum. Ic harci guzel sivanacak ne sulu ne de kati olacak sekilde yoguruyorum.
Hamur tarifide:
Yaklasik 1 kg un, 2 tatli kasigi tuz, 6 yemek kasigi sivi yag, 1 paket yas maya.. guzel civik olmayacak biraz kati hamur yoguracaz.
Goz karari bezeler alip harctanda uzerine yayip pisircez.
Ben tost makinasinda yapiyorum canim arasinda teli var boylece hem uzeri pisiyo hemde alti.
Biraz karisik anlattim ama cok basit aslinda
Tavada yapanda varda sanki kiymalar pismiycekmis gibi geliyo bana : ( firinda olur ama uzun surer sankiYok gayet güzel anlatmışsın canım sağolasın. Benim tost makinesi bozuldu nomissiz. Tavada olmaz mı acaba?
En iyisi harcı yapıp fırına götürmek gerisini onlar hallediyor. Ah memlekette olsaydım.Tavada yapanda varda sanki kiymalar pismiycekmis gibi geliyo bana : ( firinda olur ama uzun surer sanki
O daha kolay canim:)) ufaklik uyudu mu?En iyisi harcı yapıp fırına götürmek gerisini onlar hallediyor. Ah memlekette olsaydım.
Uyumadı. Bugün mizmizligi üzerinde. Ama uykusu geldi galiba uyur birazdan. Seninkiler uyudu mu?O daha kolay canim:)) ufaklik uyudu mu?
Uyudular sukur .. hava sicak her gun hepsi dus aldiriyorum. Kizi gunduzden soktum banyoya oglanlar aksam. Malum parkta orda burda les gibi oluyolar, yataga oyle sokamam. Bende birazdan gircem bi daha yapis yapus oluyo insan : (Uyumadı. Bugün mizmizligi üzerinde. Ama uykusu geldi galiba uyur birazdan. Seninkiler uyudu mu?
Of yok yok valla. Beni de alsaydın ya yemeğeHanımlar menüm,
Izgara tavuk
Patates kızartması
Yaprak sarma
Tel şehriye pilav
salata
Zeytinyağlılar çok iyi gidiyor kesinlikle. Hazır tam zamanı üstelik...aslında en güzeli mis gibi bir smotthie olur bence, özelliklede yaz aylarında
yada hafif zeytinyağlılar
Of yok yok valla. Beni de alsaydın ya yemeğe
Benim menümde
etli bamya
pirinç pilavı
salata var.
Sağolasın ellerine sağlık. Artık yedik bir dahaki sefereBuyur gelbugün denk geldi öyle ýoksa fazla ağır geliyor. Seninde ellerine sağlık
Ben etli bamya yapacağım. Benimkiler çok sever. Yanına pirinc pilavı salata/cacık bitti gitti. Barbunya severlerse seninkiler ondan yap tam yaz yemeği. Dün canım karnıyarık cekemeseydi ondan yapacaktım.Selam kizlar gene pek sessizsiniz:))
Ne pisirceniz? Fikir verin oturdum dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?