Anladım benKazadibi olacaktı o
Kakaolu çikolatalı tatlılar bas üzerine zatenBana sufleler brovniler at bebeğimsütlü tatlı da severim ama kakaolu/ çikolatalı başka. He ya midem kazındı. Mutfakta bir tepsi mozaik kek var gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Hedef kiloma indim aslında yani istesem yiyebilirim ama yemeyecegim. Akşama karniyariktan sonra güzel bir çayla bir dilim kek yemek daha zevkli olurKakaolu çikolatalı tatlılar bas üzerine zatenrejimdeysen gitmeeee yapmaaaa bunu
Bence de mantıklı benim hedef kiloma üç kilo varHedef kiloma indim aslında yani istesem yiyebilirim ama yemeyecegim. Akşama karniyariktan sonra güzel bir çayla bir dilim kek yemek daha zevkli olur
Ay sorma o gobekler zaten. Gerçi benim hamilelikten önce de gobegim vardı değişen bir şey olmadı. Ama şimdi bayağı indi. 64 kilo ile başladım diyete. 4 kilo vereyim yeter demiştim. Sonra nesne daha fazla olmasın ki dedim 5 kilo daha verdim. Bekarlık kiloma inmisimBence de mantıklı benim hedef kiloma üç kilo varbir de sezeryan göbegi
Vouwww supersin yaa , nasıl yaptın birsey mi uyguladn gerçi belli bir şeyden sonra iştah kapanıyor bende 3 kilo versem bekarlık kiloma dönmüş olacağımAy sorma o gobekler zaten. Gerçi benim hamilelikten önce de gobegim vardı değişen bir şey olmadı. Ama şimdi bayağı indi. 64 kilo ile başladım diyete. 4 kilo vereyim yeter demiştim. Sonra nesne daha fazla olmasın ki dedim 5 kilo daha verdim. Bekarlık kiloma inmisimgeçen eski kıyafetlerimi giydim inanamadim.
Aynen bana da dediler pek havalandimVouwww supersin yaa , nasıl yaptın birsey mi uyguladn gerçi belli bir şeyden sonra iştah kapanıyor bende 3 kilo versem bekarlık kiloma dönmüş olacağım
Herkes iyisin baya zayıflamışsın diyor ama bana yetmiyor
Aynen bana da dediler pek havalandimbiraz ev egzersizi yaptım. Yemeğimi eşimle karşılaştırdım esasen. Onunla aynı porsiyonu yiyordum. Bir de tatlı pasta merak sardım. Bayağı yiyordum. Çocuğu sütten kesince istahim arttı. Eski yedigimin yarısını yedim. Tatlı abur cuburu çok azalttım. Çaydan kahveden şekeri kestim. Çocukla beraber öğle yemeği de yiyordum onu da kestim. Üç öğün bana yaramıyor hemen kilo alıyorum. Sonra zaten midem küçülmüş. Şimdi istesem de çok yiyemiyorum.
Valla düzenli yemek yememek de kilo alma sebebi. Uzun süre aç kalırsan düzenli yemek yemezsen vücut hemen kendini korumaya alıyor. Gelen bütün yiyeceği yağa çeviriyor. Uzun süre aç kalınırsa kastan yiyor. Öyle derler yani. Metabolizma yavasliyormus. Ama azar azar sık sık yemek de bana yaramaz mesela. Sağlam iki öğün yesem bana fazlasıyla yetiyor. Öbür türlü sürekli yiyecek bir şey arıyorum.Ben ekmeği kesmiştim 20 gün denize gitmiştik orada yüzmek çok iyi gelmişti baya , göbegm de azıcık inmişti smdş eve gelince çıkmaya başladı ben hiç üç öğün yemem kahvaltı bile doğru düzgün yapamam ama nasıl gitmiyor bilmiyorumçocuğu okula yazıdırnca spora gitmeyi düşünüyorum bu sene bakalım
Evet öyleymiş duymuştum onu bilerek aç kalmıyorm aslında canım istemiyor çoğu zaman kahvaltı yapmak çocuklara hazırlıyorum bir iki atıstıryorm genelde meyve yiyorum brnm metabolizma sürüngen hayvandan bile yavaşValla düzenli yemek yememek de kilo alma sebebi. Uzun süre aç kalırsan düzenli yemek yemezsen vücut hemen kendini korumaya alıyor. Gelen bütün yiyeceği yağa çeviriyor. Uzun süre aç kalınırsa kastan yiyor. Öyle derler yani. Metabolizma yavasliyormus. Ama azar azar sık sık yemek de bana yaramaz mesela. Sağlam iki öğün yesem bana fazlasıyla yetiyor. Öbür türlü sürekli yiyecek bir şey arıyorum.
Benimki de cok matah sayılmazEvet öyleymiş duymuştum onu bilerek aç kalmıyorm aslında canım istemiyor çoğu zaman kahvaltı yapmak çocuklara hazırlıyorum bir iki atıstıryorm genelde meyve yiyorum brnm metabolizma sürüngen hayvandan bile yavaş
Yoksa kayıp ikizim misinAkraba kardeş çıkmazsak iyi
Yoksa kayıp ikizim misin
Ben de öyle tahmin etmiştimBulgur a çok şaşırdım
Ben de öyle tahmin etmiştim
Sağolasın sen ne pisirdin bakim?afiyet olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?