Bugün ne pişirsem?

Bence de mantıklı benim hedef kiloma üç kilo var bir de sezeryan göbegi
Ay sorma o gobekler zaten. Gerçi benim hamilelikten önce de gobegim vardı değişen bir şey olmadı. Ama şimdi bayağı indi. 64 kilo ile başladım diyete. 4 kilo vereyim yeter demiştim. Sonra nesne daha fazla olmasın ki dedim 5 kilo daha verdim. Bekarlık kiloma inmisim geçen eski kıyafetlerimi giydim inanamadim.

Vouwww supersin yaa , nasıl yaptın birsey mi uyguladn gerçi belli bir şeyden sonra iştah kapanıyor bende 3 kilo versem bekarlık kiloma dönmüş olacağım
Herkes iyisin baya zayıflamışsın diyor ama bana yetmiyor

Aynen bana da dediler pek havalandim biraz ev egzersizi yaptım. Yemeğimi eşimle karşılaştırdım esasen. Onunla aynı porsiyonu yiyordum. Bir de tatlı pasta merak sardım. Bayağı yiyordum. Çocuğu sütten kesince istahim arttı. Eski yedigimin yarısını yedim. Tatlı abur cuburu çok azalttım. Çaydan kahveden şekeri kestim. Çocukla beraber öğle yemeği de yiyordum onu da kestim. Üç öğün bana yaramıyor hemen kilo alıyorum. Sonra zaten midem küçülmüş. Şimdi istesem de çok yiyemiyorum.

Ben ekmeği kesmiştim 20 gün denize gitmiştik orada yüzmek çok iyi gelmişti baya , göbegm de azıcık inmişti smdş eve gelince çıkmaya başladı ben hiç üç öğün yemem kahvaltı bile doğru düzgün yapamam ama nasıl gitmiyor bilmiyorum çocuğu okula yazıdırnca spora gitmeyi düşünüyorum bu sene bakalım

Valla düzenli yemek yememek de kilo alma sebebi. Uzun süre aç kalırsan düzenli yemek yemezsen vücut hemen kendini korumaya alıyor. Gelen bütün yiyeceği yağa çeviriyor. Uzun süre aç kalınırsa kastan yiyor. Öyle derler yani. Metabolizma yavasliyormus. Ama azar azar sık sık yemek de bana yaramaz mesela. Sağlam iki öğün yesem bana fazlasıyla yetiyor. Öbür türlü sürekli yiyecek bir şey arıyorum.

Evet öyleymiş duymuştum onu bilerek aç kalmıyorm aslında canım istemiyor çoğu zaman kahvaltı yapmak çocuklara hazırlıyorum bir iki atıstıryorm genelde meyve yiyorum brnm metabolizma sürüngen hayvandan bile yavaş

Bacilar neler pisirdiniz bakalım bugün? Ben taze fasulye ve bulgur pilavı yaptim yanına da salata. Eminim pilava çok şaşırdıniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…