Zor olan hersey çok tatlı dimiBana fark etmez her türlü yerimyurttayken pazarlari kahvaltı ücretli olurdu. Oda arkadaşlarımla para toplayıp dışardan kahvaltılık alırdık. O sefil kahvaltilarin tadını alamıyorum şimdi. Malzeme aynı malzeme ama durum farklı işte hey gidi..
İyi bakalım tatil zamanı insan bayağı rehavete kaplıyorTatil o ,bu derken son zamanlarda uzak kaldım Canım...
Ramazan’dan sonra pasif üye oldum
Benimkiler hala ayakta
İyi bakalım tatil zamanı insan bayağı rehavete kaplıyor
5 , 3.5Kaç yaşındalar?
Ben uyuttum,sözde uyuyacaktım hemen...
Takıldım buraya
5 , 3.5
Seninkiler kaç yaşında canm
:) :)6 ve diğeride 3 olmak üzere...
Aynen. Öğrenci sefaletinin ayrı bir büyüsü var zaten. Zorlukla aldığın yaptığın şeyler hep daha tatlı daha kıymetli:)Zor olan hersey çok tatlı dimi
5 , 3.5
Seninkiler kaç yaşında canm
Amin cmlemizinkine inşMaşallah...
Allah bağışlasın,güzel ömür nasip etsin yavrularımıza
Kesnlkle katılıyorumAynen. Öğrenci sefaletinin ayrı bir büyüsü var zaten. Zorlukla aldığın yaptığın şeyler hep daha tatlı daha kıymetli:)
Şu an hiç öyle bir niyeti yok sanırım. Ama ilerde hayat ne getirir bilinmezEvet bende özledim...
Belki gelir yine
Su isiticisinda makarna yapmıştık. Hey gidi cepte 10 kuruş ile kalmıştım bir ara iyi sefalet çekmişim hakikatenKesnlkle katılıyorum
Ahahha ögren olup da sefalet çekmeyen yoktur herhalde alimuntum folyonun içine ekmeği koyup ütüyle tost yapanı da gördüm fotolardaSu isiticisinda makarna yapmıştık. Hey gidi cepte 10 kuruş ile kalmıştım bir ara iyi sefalet çekmişim hakikaten
Yok biz o kadar abartmadikAhahha ögren olup da sefalet çekmeyen yoktur herhalde alimuntum folyonun içine ekmeği koyup ütüyle tost yapanı da gördüm fotolarda
Yok biz o kadar abartmadikböyle saçmalama hakkını başka zaman elde edemiyorsun zaten
Sagolasin canim
Güzel meni :) afiyet olsun hamarat hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?