Bugün ne pişirsem?

Bugün eşim yoktu kızartma yaptm kolaya kaçtım
Vuuu kızartma süper bence afiyet olsun. Biz de cumartesi yola çıkacağız bozulacaktır şeyleri bitirmeye çalışıyorum. Yarına malzemem kalmadı ne pisirecegimi şaşırdım

Vuuu kızartma süper bence afiyet olsun. Biz de cumartesi yola çıkacağız bozulacaktır şeyleri bitirmeye çalışıyorum. Yarına malzemem kalmadı ne pisirecegimi şaşırdım
Ooo hagırlı yolculuklar tatile mi
Evet bayadır kızartma yapmıyordum iyi oldu
MenEmen yap patatesin var da kızartma yap

Taze yoğurt + bir yumurta + k.tozu bunlar varsa pisi yapabilirsin şipşak yanına peynir domates cay ohh miiiss
yoğurt da yok yumurta da az kalmış yarın oğlumla kahvaltıda yeriz. Bakalım bir çaresini buluruz hele sabah olsun:) eşim kahvaltılık yaparsın dedi. O da kalmamış. :)

yoğurt da yok yumurta da az kalmış yarın oğlumla kahvaltıda yeriz. Bakalım bir çaresini buluruz hele sabah olsun:) eşim kahvaltılık yaparsın dedi. O da kalmamış. :)
Yola çıkacak olunca insan almıyor bşsey :) anlıyorum en güzeli kahvaltılık

Bende severim ama tek başıma hazırlamam eşlik eden olmalı yoksa yemiyorum kahvaltı
Yeşil zeytine bayılırm
Bana fark etmez her türlü yerim yurttayken pazarlari kahvaltı ücretli olurdu. Oda arkadaşlarımla para toplayıp dışardan kahvaltılık alırdık. O sefil kahvaltilarin tadını alamıyorum şimdi. Malzeme aynı malzeme ama durum farklı işte hey gidi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…