Dolabı açtım bir de ne göreyim dolmalık biber beni pişir diye sırıtıyorSagolasin canimsen ne pişirdin bakalım
Kız daha ne olsun... Dolmaya bayılırımDolabı açtım bir de ne göreyim dolmalık biber beni pişir diye sırıtıyordolma yaptım canım yanına cacık
Tek menüydğ
Kız daha ne olsun... Dolmaya bayılırımeşim illa etli ister. Etsiz yaparsam sorar hemen hani bunun kıyması diye ben de yanına bir cacık yaparım tamam.
Sorma kerata ağzının tadını bilirevet etli çok güzel oluyor bende çok seviyorum valla
Hoş geldinKızlar ben geldım nasılsınız bakımmmm
Hosbuldum canım ya telefonum bozulmuştu kocışimden dogum hedıyesı telefon geldı ancak gırebıldım zaten çok ağırlaştım nefes alamıyorum vallaHoş geldingözlerimiz yollarda kaldı nerelerdesin sen?
Hayırlı olsun ve de doğumgünün kutlu olsunHosbuldum canım ya telefonum bozulmuştu kocışimden dogum hedıyesı telefon geldı ancak gırebıldım zaten çok ağırlaştım nefes alamıyorum valla
Sağol cnm dogumgunu degıl dogum hedıyesı.. aslında 6 gün sonrada dogumgunum bışey ıstesem mı acabaHayırlı olsun ve de doğumgünün kutlu olsunhavalar sıcak doğuma da az kaldı normal. Allah yardımcın olsun.
Ay ben doğumgünü sandım yaSağol cnm dogumgunu degıl dogum hedıyesı.. aslında 6 gün sonrada dogumgunum bışey ıstesem mı acabaevet doguma da az kaldı havalarda çok sıcak klima altında yatıyom valla
Sağol canım aynen ne ıstesem acaba bı düşüneydim ya var ya klimada bile terliyorum yaAy ben doğumgünü sandım yaolsun erkenden kutlamış oldum. İste bence alsin en iyisini yapıyorsun fırsatın varken dinlen iyice. Klimaya dikkat et ama çarpmasın Allah korusun
Eline saglik super menu :)Kızlar neler var menünüzde bizde
Etli patlıcan tava
Nohutlu pirınç pilavı
Cacık
Var....
Sağol cnm... iPhone 7plus aldı kocişimmmmEline saglik super menu :)
Yeni telinde hayirli olsun:) gangi model aldi kocisin sana bakiim:))
Ayyyyyy yerim o cadıyııııSelam bacilar:) nabarsiniz:)
Bugun menude zeytinyagli kabak yemegi ve patates kizartmasi vardi:)) tum gun surttum bunlari bile yaptigimz sukur:) tosunlari yikadim herkes yataga.. cadiyla ugrasiyorum her zamanki gibi:))
Gule gule kullan cnm:) seninde doguma az kaldi dimi:))Sağol cnm... iPhone 7plus aldı kocişimmmm
Aynen canım az kaldı..herhangi bır sıkıntı olmazsa eylul 6 ya gün verdı heyecanlıyım zaten sıcaklar beni mahvedıyorGule gule kullan cnm:) seninde doguma az kaldi dimi:))
Allah kolaylik versin canim..sezeryan mi olxcak?Aynen canım az kaldı..herhangi bır sıkıntı olmazsa eylul 6 ya gün verdı heyecanlıyım zaten sıcaklar beni mahvedıyor
Evet canım sezeryan olucak....sımdıden korku başladı yaaaaaaAllah kolaylik versin canim..sezeryan mi olxcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?