Bugün ne pişirsem?

Dolabı açtım bir de ne göreyim dolmalık biber beni pişir diye sırıtıyor dolma yaptım canım yanına cacık
Tek menüydğ
Kız daha ne olsun... Dolmaya bayılırım eşim illa etli ister. Etsiz yaparsam sorar hemen hani bunun kıyması diye ben de yanına bir cacık yaparım tamam.

Hosbuldum canım ya telefonum bozulmuştu kocışimden dogum hedıyesı telefon geldı ancak gırebıldım zaten çok ağırlaştım nefes alamıyorum valla
Hayırlı olsun ve de doğumgünün kutlu olsun havalar sıcak doğuma da az kaldı normal. Allah yardımcın olsun.

Hayırlı olsun ve de doğumgünün kutlu olsun havalar sıcak doğuma da az kaldı normal. Allah yardımcın olsun.
Sağol cnm dogumgunu degıl dogum hedıyesı.. aslında 6 gün sonrada dogumgunum bışey ıstesem mı acaba evet doguma da az kaldı havalarda çok sıcak klima altında yatıyom valla

Sağol cnm dogumgunu degıl dogum hedıyesı.. aslında 6 gün sonrada dogumgunum bışey ıstesem mı acaba evet doguma da az kaldı havalarda çok sıcak klima altında yatıyom valla
Ay ben doğumgünü sandım yaolsun erkenden kutlamış oldum. İste bence alsin en iyisini yapıyorsun fırsatın varken dinlen iyice. Klimaya dikkat et ama çarpmasın Allah korusun

Ay ben doğumgünü sandım yaolsun erkenden kutlamış oldum. İste bence alsin en iyisini yapıyorsun fırsatın varken dinlen iyice. Klimaya dikkat et ama çarpmasın Allah korusun
Sağol canım aynen ne ıstesem acaba bı düşüneydim ya var ya klimada bile terliyorum ya

Selam bacilar:) nabarsiniz:)

Bugun menude zeytinyagli kabak yemegi ve patates kizartmasi vardi:)) tum gun surttum bunlari bile yaptigimz sukur:) tosunlari yikadim herkes yataga.. cadiyla ugrasiyorum her zamanki gibi:))

Selam bacilar:) nabarsiniz:)

Bugun menude zeytinyagli kabak yemegi ve patates kizartmasi vardi:)) tum gun surttum bunlari bile yaptigimz sukur:) tosunlari yikadim herkes yataga.. cadiyla ugrasiyorum her zamanki gibi:))
Ayyyyyy yerim o cadıyıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…