- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Kendime karşı sorumluluğum var benim yiyememOlsun, çaktırmadan tartıyı 1 kg geri alırız
Ellerine sağlık. Ben de yaptım çay içiyorum. Hava da güzel. Çay da güzel daha ne olsun. Kocam bana acıyor aç kalıyorsun diyor ama olsun bence ben doydum. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.Bende kahvaltı hazırladım, şimdi.
:)
Hehehe gelin sizede ikram edim
Hedefine ulastigindaki doygunluk hic birseyde yokEllerine sağlık. Ben de yaptım çay içiyorum. Hava da güzel. Çay da güzel daha ne olsun. Kocam bana acıyor aç kalıyorsun diyor ama olsun bence ben doydum. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.
Sabah biraz daha verdigimi görünce pek mutlu oldum. Başarma hissi bambaşkaHedefine ulastigindaki doygunluk hic birseyde yok
Aynen öyle dünden bugüne 300 gram gitmiş bendede ama gerçekten büyük mutluluk yaSabah biraz daha verdigimi görünce pek mutlu oldum. Başarma hissi bambaşka
Tabi canım. Ben o kadar ağır yapmıyorum demek ki ağır diyet yapsam vuh huuu. Ama sağlıklı değil. Ben biraz düzen degisikligi yaptım kendimde yaşam tarzı olur belki kim bilir.Aynen öyle dünden bugüne 300 gram gitmiş bendede ama gerçekten büyük mutluluk ya
Of of nasıl yenir nasıl.Dünden mercimek çorbası var
Nohutu da geceden ıslattım
Pirinç pilavı yapıcam
Sen bilirsinKendime karşı sorumluluğum var benim yiyemem
Sağol canım, sanada afiyet olsunEllerine sağlık. Ben de yaptım çay içiyorum. Hava da güzel. Çay da güzel daha ne olsun. Kocam bana acıyor aç kalıyorsun diyor ama olsun bence ben doydum. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.
Cok tatlisin cnm sen ya:)Gel hele gel. Başka konuda yakaladım seni, yorumlarını görünce gözüm gönlüm açıldıtontriko
Elalemin topiğine yorum yazıp bizi ihmal edersen fena bozulurum. Bu topik kimler için açıldı biliyorsun..
Sen daha tatlısınCok tatlisin cnm sen ya:)
Yaa utaniom solemeye yeminlen artik :)) ama lahmacun gene:))) hahaha sebebi ne dersen:)) cocuklar bi onu yiyolar diye kp ha bire yaptiriyo :)Sen daha tatlısın
Menünde ne var de hele
AhahshshshYaa utaniom solemeye yeminlen artik :)) ama lahmacun gene:))) hahaha sebebi ne dersen:)) cocuklar bi onu yiyolar diye kp ha bire yaptiriyo :)
Yiyorumda 49 kiloydum bu gidisle 70 olcam :))Ahahshshshçocuklar ağızlarının tadını biliyorlar demek
E ne güzel kız işte yemek derdin de yok kaç gündür, lahmacun candır. Ben olsam ben de bıkmadan yerim
Aboo kız zayıfsın, kilo al zaten biraz.Yiyorumda 49 kiloydum bu gidisle 70 olcam :))
:) veririm geri sorun olmaz pek.. ama bi jac kilo alincada kotu hissediosunAboo kız zayıfsın, kilo al zaten biraz.
Yok yok hissetme, eminim her halinle güzelsin:) veririm geri sorun olmaz pek.. ama bi jac kilo alincada kotu hissediosun
Saol tatlim:) sen bekardin dimi? Yemek derdin yok yani.. kankeytam @tuzsuz_ruh nerdeyse bugun :)) tatil ya bugun mutfagin tadini cikariyodur sanirsamYok yok hissetme, eminim her halinle güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?