Amin amin cümlemizin inşallahGünaydın hepinize kızlar hayırlı kandiller Rabbim gonlunuzden geceni nasip etsin insallah
Bende şuan hic belli değil ilerleyen saatlerde yazarım insallah
Dünden kalan yemek candır onu yiyen koca daha da candırKaçılın dünden kalan yemeklerim var menümü yazıcam
Taze fasulye
Pirinç pilavı
Yaprak sarması
Yoğurt
Turşu
Hepimiz birbirimize dua edelim insallah kuzum kimin duasi kabul olur hic belli olmaz ve asil faydali dua kişilerin birbirine ettikleri dualardır Allah gönlünden geçeni senin için hayırlı olanı nasip etsin insallanAmin amin cümlemizin inşallah
Hayırlı kandiller, dualarınızda beni de unutmayın
Bizim de belli değil henüz
Diyimi diyimiDünden kalan yemek candır onu yiyen koca daha da candırAfiyet olsun
Allah'ım gönlümüzden geçeni en doğru vakitte nasip etsin canimmm çok sağol sizlerinde kandili mübarek olsun inşallah balıklama daldım selamun aleykum bol bol selamlaşalim bugunDiyimi diyimi
Kandiliniz mübarek olsun bu arada
Allah dualarımızı kabul etsin
Birbirimize duayı unutmayalım
Hiiimmmmm tavaya bayilirim afiyet olsunBugünkü menümüz
Domates çorbası
Patlıcan tava
Pirinç pilavı
Salata
Teşekkür ederimHiiimmmmm tavaya bayilirim afiyet olsun
İyi yapmışsın ellerine sağlıkKizlar ben sarmami bitirdim ici biraz fazla olumca biber ve domares de doldurdum 2 gun yeriz artik yarin hemennn gezmeyeeeee
Ellerine sağlık bebeem hatun hamarat olunca...Hayırlı kandiller hanımlar. Herkes ne güzel şeyler pişirmiş öyle. Biz basite kaçtık tavuk dürüm ve ayran vardı yeşillik ve tursulariyla beraber.MariD 'in önerdiği tarifle yaptim. Güzel oldu dışarıdan döner yemeye gerek yok sanırım artık.
Estağfurullah o senin hamaratligin canım.Ellerine sağlık bebeem hatun hamarat olunca...
Basit masit ama doyuruyor
Günaydın. Erkenden uyandirilan annelere de selam olsun. Bugün benimki uzun aradan sonra geç uyandı. Çok duyguluyum.Günaydın kizlarrrrr
Hahahaha Allah bağışlasın canım zamanla oturacak düzeni kaç yaşındaGünaydın. Erkenden uyandirilan annelere de selam olsun. Bugün benimki uzun aradan sonra geç uyandı. Çok duyguluyum.
Düzeni var çok şükür. İki yaşında. Her sabah 7.30 veya 8 de uyanır. Sıkıntı su ben geç uyuyorum. Haliyle uykusuz kaliyorum.Hahahaha Allah bağışlasın canım zamanla oturacak düzeni kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?