Işte malesef annelik böyle bisey uykun da olsa hasta da olsan ayakta olmak için sebebin varDüzeni var çok şükür. İki yaşında. Her sabah 7.30 veya 8 de uyanır. Sıkıntı su ben geç uyuyorum. Haliyle uykusuz kaliyorum.
Yüzünü bile asamazsin. Kerata anlayıp hemen güldürmeye çalışıyorIşte malesef annelik böyle bisey uykun da olsa hasta da olsan ayakta olmak için sebebin var
Allah bağışlasın canım sağlıklı olsunlar herşey unutulup gidiyor bir zaman sonra yeğenim annesini ağlarken görmesin o da başlıyor ağlamayaYüzünü bile asamazsin. Kerata anlayıp hemen güldürmeye çalışıyor
Allah razı olsun canım. Kahvaltıda ne var bakalım. Ben birazdan hazırlayacağımAllah bağışlasın canım sağlıklı olsunlar herşey unutulup gidiyor bir zaman sonra yeğenim annesini ağlarken görmesin o da başlıyor ağlamaya
Benimki diyet kahvaltısı peynir zeytin domates çay var alengirli bisey yokAllah razı olsun canım. Kahvaltıda ne var bakalım. Ben birazdan hazırlayacağım
Vuuuu sen asmissin bacım. Eminim çok güzel olur. Ben şu an kahvaltı derdindeyim daha.Merhaba
Herkese Günaydın
Yayla çorbası
Taze fasulye
Mantı yapcam
MantiiiiiMerhaba
Herkese Günaydın
Yayla çorbası
Taze fasulye
Mantı yapcam
Benim eşim evde bugün yoksa klasik diyet kahvaltısı yapardım. Şimdi iyi bir kahvaltı hazırlayıp neyi ne kadar yemeliyimi düşünmeliyim ama diyet yavaş yavaş ise yarıyor bu sabah 63 çıkmışım bir hafta oldu başladığımda 64 tüm. Bir sürü kacamaga rağmen iyi sanki.Benimki diyet kahvaltısı peynir zeytin domates çay var alengirli bisey yok
İnsanlar mantı yiyor lukse bakMantiiiiiiskencesiniz vallahi bana yaaaa
Tabağına al biraz biraz ekmek bir dilim al menemen yap mesela doyama kadar yiyebilirsin yanına domates zeytinle ekmeği kacirmadiktan sonra ne yesen karbonhidrat hariç bisey yapmazBenim eşim evde bugün yoksa klasik diyet kahvaltısı yapardım. Şimdi iyi bir kahvaltı hazırlayıp neyi ne kadar yemeliyimi düşünmeliyim ama diyet yavaş yavaş ise yarıyor bu sabah 63 çıkmışım bir hafta oldu başladığımda 64 tüm. Bir sürü kacamaga rağmen iyi sanki.
Valla ancak 60 kiloya düşersem yerim mantıyı yoksa zor animda geliyor geri kilo ve çok açlık yapıyorİnsanlar mantı yiyor lukse bakgerci az porsiyon olmak kaydıyla biz de yiyebiliriz. Ama gece açlıktan ne olur halimiz bilemem
Hiç tok tutmaz. Boşuna bir sürü kalori. Elbet rahatça yiyeceğiniz günler gelecek bu azimleValla ancak 60 kiloya düşersem yerim mantıyı yoksa zor animda geliyor geri kilo ve çok açlık yapıyor
InsallahhhhhHiç tok tutmaz. Boşuna bir sürü kalori. Elbet rahatça yiyeceğiniz günler gelecek bu azimle
Zaten günde bir dilim ekmek yiyorum. Başka yemiyorum bir de ekmeğim çok tahilli diye geçiyor bayağı besleyici. Çayın yanına kek gibi bile yenir ama yemiyorum tabi. Ama dün akşam bir tane de lavaş yedim dürüm gibi ama lavaş küçük zaten bir şey olmaz benceTabağına al biraz biraz ekmek bir dilim al menemen yap mesela doyama kadar yiyebilirsin yanına domates zeytinle ekmeği kacirmadiktan sonra ne yesen karbonhidrat hariç bisey yapmaz
Bir öğünde yememeye gayret et sadece porsiyon şeklinde sabah bir dilim akşam lavaş hic bisey yapmazZaten günde bir dilim ekmek yiyorum. Başka yemiyorum bir de ekmeğim çok tahilli diye geçiyor bayağı besleyici. Çayın yanına kek gibi bile yenir ama yemiyorum tabi. Ama dün akşam bir tane de lavaş yedim dürüm gibi ama lavaş küçük zaten bir şey olmaz bence
Bende kahvaltı hazırladım, şimdi.Vuuuu sen asmissin bacım. Eminim çok güzel olur. Ben şu an kahvaltı derdindeyim daha.
Hehehe gelin sizede ikram edimMantiiiiiiskencesiniz vallahi bana yaaaa
Oldu canım dünden bugüne 300 gram vermişim bide onu yiyip 1 kilo alamamBende kahvaltı hazırladım, şimdi.
:)
Hehehe gelin sizede ikram edim
Olsun, çaktırmadan tartıyı 1 kg geri alırızOldu canım dünden bugüne 300 gram vermişim bide onu yiyip 1 kilo alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?