Bugün ne pişirsem?

Vayyyy patlıcan salatası süperdir. Nasıl yaptınız peki? Bir sürü yapılış şekli oluyor.
Patlican, biber ve domatesi kozleyip kucuk kuck dogruyorsun sarimsak yesil sogan maydanoz naneyi de ince ince kiyiyorsun. Icerisinie biraz siviyag tuz toz biber ve limon ktiyorsunuz ,,,himmm yeme de yaninda yat cok guzel oluyor bence deneyin

Patlican, biber ve domatesi kozleyip kucuk kuck dogruyorsun sarimsak yesil sogan maydanoz naneyi de ince ince kiyiyorsun. Icerisinie biraz siviyag tuz toz biber ve limon ktiyorsunuz ,,,himmm yeme de yaninda yat cok guzel oluyor bence deneyin
Tamam bendensin ben de öyle yapıyorum. Of yarın ben de yapayım dur. Bazen yoğurtlu da yapıyorum patlıcanı o da guzel olur. Sadece közlenmiş patlıcan domates biber ve sarımsakla da yaparım ezme gibi hatta babagannus deriz o da acayip bir şey. Sanırım ben patlicani çok seviyorum

Biz patlıcanı közleyip, tereyağında sarımsakla birlikte kavuruyoruz. “Dövmeç” diyoruz
Bazen de aynısının, üzerinde sarımsaklı yoğurt olanını yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…