Ben yemezsem o karpuz mahvolur sevemedigim şeyi kesip koymak da aklıma gelmez bir istisna enginar. Onu da geçen nasıl pişirdiysem pek sevdim. Severek yiyorum artık. Önceden eşim seviyor diye yapıyordum.Bir miktar belki
Al da onlara kes, yesinler snsnsns
Benimkiler de pek sever baba oğul. Benim ufaklık hele tam turşucu. Ben karpuz sevmiyorum kavuncuyum. Şimdi de önümde var ama tam istediğim gibi değil. Erken daha ondan herhalde.
Evet bizde babagannus deriz nerelisin sen kizTamam bendensin ben de öyle yapıyorum. Of yarın ben de yapayım dur. Bazen yoğurtlu da yapıyorum patlıcanı o da guzel olur. Sadece közlenmiş patlıcan domates biber ve sarımsakla da yaparım ezme gibi hatta babagannus deriz o da acayip bir şey. Sanırım ben patlicani çok seviyorum
Hataylıyım ve ciğer şiş i çok özledim ağlıyorum şu anEvet bizde babagannus deriz nerelisin sen kiz
Pek güzelmiş menünüzBurası tam benlik aslında yaa güzel fikirler alabilirim hem muhabbet de var. :) Bekar evi mutfağımdan size uyduruk tariflerimle de gelebilirim ehehe. Bugün kardeşim eve erken gelince o hazırlamıştı yemekleri, valla iyi oldu keşke hep hazırlasa.
Domates çorbası (Biz çorba içmeden duramıyoruz maalesef, yaz kış öyle alıştık)
Kremalı mantarlı makarna
Bir de yeşillikli havuçlu bir salata yapmış
Pek güzelmiş menünüz
Gel tabi, aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Hem evli hatunlardan tecrübe edinmiş oluyoruz
Benim de üni okurken öyleydi, yalnız yaşadığım için evli ve çalışan kadınlar gibiydim smsmsmHahaha aynen. Bekar olsam da evli gibiyim sorma, kırk yılda bir kardeşim yaparsa yapıyor yemekleri onun dışında hep bana kalıyor.
Benim de üni okurken öyleydi, yalnız yaşadığım için evli ve çalışan kadınlar gibiydim smsmsm
Şimdi de anneme yardım ediyorum gerçi, pek bir şey değişmedi
Snsjsn gittiğin yerin aşçısı sen oluyorsun o zaman ama güzel bir şey ya seviyorsan ve çok yorgun olmuyorsan tabi...Şanslısın aslında, benim annem de hep yemek yapsa keşke ehehe. Ama annemlerle kalırken de annem çok yemek yapmazdı.
Yok sade ızgara gibi yapacağım yağsız. Tavuk göğsünü soslu yapıyorum kanada ihtiyaç olmuyorBizim belli değil henüz, olunca yazarım
Kanat çok severim, soslu yapıyorsun dimi tavada
Soslu seviyorum ben, soslayıp yağsız tavada yapıyorumYok sade ızgara gibi yapacağım yağsız. Tavuk göğsünü soslu yapıyorum kanada ihtiyaç olmuyor
Soslu da güzel olur. Ama kanadı daha ziyade sade yaoarim. Olsun hepsi bebeklerim. Sen de yap kız madem.Soslu seviyorum ben, soslayıp yağsız tavada yapıyorum
Canım çekti he
Biz de dışarıdan yedikBenimde belli değil. Bugün dışardan olabilir
Off bayılırım. Subway sandviçleri gibi olmuş resmen ki orada favorim ton balıklı sandviçtir. Aynı malzemeleri koydururum hemen hemen
Ellerine sağlık deneyeceğim
Edit: alıntılayamamışımAstoria
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?