Off çok güzel olur ya, çok seviyorum bu tarz yemeklerio sizin tatliliginiz.ve nazikliginiz❤
ben patlıcan ve soğan koymadım içine.
ama tamamen unuttuğum için
içi tercihe göre ayarlanabilir.
hatta birde içi kıymalı ve tavuklu versiyonu var.
bir ara onlarida deneyeceğim.
ama üstüne mutlaka kaşar peynir olmalı
Tam bir hafta var canım yapalım resimle paylaşalım ınsallahRamazan'a şunun surasinda ne kaldı canım.
kesinlikle kilo almadan doymanin ve lezzet almanın güzel yolları:))Off çok güzel olur ya, çok seviyorum bu tarz yemekleri
Dediğiniz gibi hem orijinal hem sağlıklı hem de ağır değil
Sen hem şef hem gurmesin kız senin bilmediğin yemek mi olur smskdmdmEvett ben bunu biliyorum. Bu sitenin tarifleri güzel oluyor genelde. Ben mantarı tereyağıyla kavurup guveclere bölüştürüyorum. Üzerine kaşar rendeleyip fırına veriyorum çok güzel oluyor. Hafif değil ama yine de iyi oluyor.
Neymiş bu bir okuyayım
Bu topiğimi çok seviyorum ya, siz güzel hanımlar bana çok şey katıyorsunuz
Harika tarifler öğrendim, değişik tarifler keşfettim sayenizde. Her gelen bir şey katıyor
Hepiniz benim bebeklerimsiniz sösldm
Evet güvecin tadı çok başka. Ben sırf fırın sütlaç için almıştım guveclerimi sık sık yaparım zaten. Mantari da epeydir yapmıyorum bir ara yapayımayy bu yazdığınız tarifi bir yerde yemistim yıllar önce harikaydı.
evde çok denedim ama güveçdeki tadi vermiyor firin tepsisi.
Demeeee keşke benimde iştahım olmasaNeymiş bu bir okuyayım
Benim gibi iştah özürlü biri için belki işe yarar
Estağfurullah canım simaririm bak sonra deme öyle şeylerSen hem şef hem gurmesin kız senin bilmediğin yemek mi olur smskdmdm
Deme öyle deme çok illet bir şeyDemeeee keşke benimde iştahım olmasa
Hoş geldiniiizKostum geldim
afiyet şifa olsun insallh:))❤Evet güvecin tadı çok başka. Ben sırf fırın sütlaç için almıştım guveclerimi sık sık yaparım zaten. Mantari da epeydir yapmıyorum bir ara yapayım
Evliysen menülerini paylaş, değilsen hanımlardan çokzel tarifler öğrendim sen de şeet. Öğren smskdkxmDeme öyle deme çok illet bir şey
Yok yahu gel az sen bana ver az ben sana vereyim 83 kiloydum bir kaç ay önce diyetle 70 e düştüm korkuyorum yine aynı olurum diyeDeme öyle deme çok illet bir şey
Evliyim ama yemekleri çoğunlukla eşim yapıyorEvliysen menülerini paylaş, değilsen hanımlardan çokzel tarifler öğrendim sen de şeet. Öğren smskdkxm
Malum marketlere çok geliyor guvecler. Fiyatları da uygun. Fırında bir şey olmuyor. Ama büyük guvec almıştım ocağın üzerinde çatladı o attım. İçinde kurufasulye yapıyordum.afiyet şifa olsun insallh:))❤
bende yıllardır heveslenirim bir türlü alamadım güveç.
bir tane vardı minik hediye almıştım birseyin yanında
alışık olmayınca çatlar diye korkumdan kullanamadim hiç.
sonra ne oldu bilmiyorum
Ahhh keşke öyle bir nakil olsa hep hayalim :)))Yok yahu gel az sen bana ver az ben sana vereyim 83 kiloydum bir kaç ay önce diyetle 70 e düştüm korkuyorum yine aynı olurum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?