- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
O zaman eşinin tariflerini alalım kocalara örnek olsun bu gün ne yapmış meselaEvliyim ama yemekleri çoğunlukla eşim yapıyor
Aksjshshs hayalimdeki evlilikEvliyim ama yemekleri çoğunlukla eşim yapıyor
Hayallerdeki koca.Evliyim ama yemekleri çoğunlukla eşim yapıyor
Güzelde yapıyor keretaAksjshshs hayalimdeki evlilik
ha haŞuan da demlenmekte olan bezelyeli pilavın başından yazıyorum kesinlikle deneyin yok böyle birsey3 gün detoks şart oldu bana
Datlım o güveçler önce firinlanacak yoksa catlar ve kısık ateşte pişecek yüksek ateşte yine catliyorMalum marketlere çok geliyor guvecler. Fiyatları da uygun. Fırında bir şey olmuyor. Ama büyük guvec almıştım ocağın üzerinde çatladı o attım. İçinde kurufasulye yapıyordum.
Ben onun tariflerini paylaşırım ozamanHayallerdeki koca.
yagladim firinladim bir sürü güzel baktım. Ama yine de çatlamış. Neyse ne yapayım.Datlım o güveçler önce firinlancak yoksa catlar ve kısık ateşte pişecek yüksek ateşte yine catliyor
Ne bezelyeli yeri yahu baya bildiğin pilavı yicem herşeyiyle ahahahahahha detoksla atarım ben onu az zıplar hoplarım Allah kabul etsinha ha
ben iki gündür oruç tutuyorum. Allah kabul ederse.sağlık açısından da
bedenim dinleniyor çok güzel detoks oluyor.
ama akşamına 5 tane pogaca yedim dünbezelyeli tarafından ye.
yanına mutlaka yoğurt:)
Püü rahatlığa bak söylüyor bir deBen onun tariflerini paylaşırım ozaman
Bende arada bir yaptıklarımı paylaşırım
Oo alırım bir dal yaz da yapalim.Küçül güveçlerle fırında soslu kaşarlı köfte yapıyorum
hizuran söylemiştim, onun tarifini de yazayım bir ara
Her güveç denildiğinde aklıma geliyor
Gördüm mu mesajımı pilav yaptım bezelyeli havuçlu canimi cektirdinyagladim firinladim bir sürü güzel baktım. Ama yine de çatlamış. Neyse ne yapayım.
Kocama örnek bir koca kör olmayasica en kısa zamanda mutfağa sokup yemek yaptırmak lazimBen onun tariflerini paylaşırım ozaman
Bende arada bir yaptıklarımı paylaşırım
Vuu eline sağlık pek guzel olmuştur. Kafama koydum yarın bende yapacağım. Şu an karnım gurulduyor.Şuan da demlenmekte olan bezelyeli pilavın başından yazıyorum kesinlikle deneyin yok böyle birsey3 gün detoks şart oldu bana
oda iyi o zamanNe bezelyeli yeri yahu baya bildiğin pilavı yicem herşeyiyle ahahahahahha detoksla atarım ben onu az zıplar hoplarım Allah kabul etsin
Soğanda koydum içine benVuu eline sağlık pek guzel olmuştur. Kafama koydum yarın bende yapacağım. Şu an karnım gurulduyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?