Hmm bu da güzeldir o zaman.Yok kuzum annem de böyle yapıyor. İç pilavlı değil bizimkisi, orayı kaçırmışım
Çok güzel oluyor. Hele de ramazandaHmm bu da güzeldir o zaman.ben patlıcanlı pilav hiç denemedim orada böyle gördüm diye sordum. Olur bu da olur.
Tam ramazan yemeği gibi duruyor.Çok güzel oluyor. Hele de ramazanda
Lorentz sana küsüm bir miktar
Ama yine de merak ediorum bugün kanat yapıcaktın dimi? Yapınca foto at
Çok ihmal ettin burayı ve biziayy yine naptım ben acabaaa( pişiyor şuan kanatlar
Canımmmm çok mu ozledin sen beni sapsikÇok ihmal ettin burayı ve bizi
Herhalde özledim kız. Ne zamandır uğramıyorsun hiçCanımmmm çok mu ozledin sen beni sapsik
BendeeeeTam ramazan yemeği gibi duruyor.yapmazsam çatlarim.
Owwww taktiklere gellllll yiyor değil mi
Uzaktan çek ve resmi küçült öyle yuklenirResim yükleyemiyorum yaa sabahtan beri o kadar uğraştım ki olmadi. Kanatlar harika oluyor kızlar. Yiyince bildiririm
Bebeğim karabiber ve pul biber basur yapar yoksa kimyon daha kolaylaştırır esasen sıvı lifli şeyler yiyinmaşallah iyi yiyor. Çok şükür anladım kocamı sonunda. Ama bi sorunumuz var bu aralar. O kadar baharat ikimizi de basur yaptı :)) olsun ama napalim
Ahahsjdjdks kız Allah seni napmasınmaşallah iyi yiyor. Çok şükür anladım kocamı sonunda. Ama bi sorunumuz var bu aralar. O kadar baharat ikimizi de basur yaptı :)) olsun ama napalim
katıldım bile
Hoş geldiniz iyi ki geldinizmerhaba buradan faydalanmaya geldim
patlicanli pilavı not aldım bile .en kısa sürede deneyeceğim.
et alır almaz
herkese merhaba bu arada
+1 ile katılıyorum buyurun gelin.
Aynı anda yazmamız kalp benmerhaba buradan faydalanmaya geldim
patlicanli pilavı not aldım bile .en kısa sürede deneyeceğim.
et alır almaz
herkese merhaba bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?