Bugün ne pişirsem?

Kız fena mı olur şundan üj bej sene sonra siz harıl harıl menü yazarken, ben ayaklarımı uzatıp “kocam portakal soslu Pekin ördeği” yaptı desem
Kocayı boşatacaksin bize en sonunda ahahahahhahahah portakallı ördek mii ahahahhahahaha

Hırvat kısmına girmeye gerek bile yok italyan olsun çamurdan olsun pizza ve pesto soslu makarna hatta taze makarna tarifi isteriz
ahaahaha olayın içinde bir yabancılık olduğu belliydi
kahveden anladım.
yoksa yemek seysini benim kocamda yapar.
misal geçen hafta palican musakka yaptı.ondan iki hafta öncede fırında karisik sebze kızartma yemeği yaptı
ondan üç hafta öncede köfte yapmisti
alismayim diye aralıklı yapıyor.
çok düşünceli canım yaa

Ay iyi ya yapıyormuş yine
Benim babam hayatta yapamaz bir şey

Benimki de suyunu bile ayağına ister ama hakkını yemeyeyim bu ara yoruluyor diye yardımcı olamıyor yoksa hadi bi kahve yap içelim desem hayır demez hatta bugün gene diyeyim nımıssızın kahvesi de güzel oluyor
Yoksa yemek yapmaz girip mutfağa mazallah totosu erir yoksa bir elde kumanda bir elde telefon kim tv karşısında yan gelip yatacak

Gelelim bize yapsın birde bolonez soslu yapsın ben yerim 3 gün üst üste
Eşimde öyle işte neredeyse hergün yapar
Sarımsaklı,soğanlı,pestolu,bademli
Lazanya için yaptığında,sosu fazladan yapar buzluğa atar
Hele bir tanesi var herkes bayılıyor o favorisi
Bense kokusuna bile tahammül edemiyorum
İsmi putaneska ayıp bir ismi var
Balıklı birşey

Tarif ver tarif bebeğim bakalım beğenecek miyiz biz tarif al gel yaz bize hepsini

suyu ayağına istemede sıkıntı yok
onu çok güzel ister
eli çok lezzetlidir ve çok güzel yapar.
minik minik dograr tek tek uğraşır.
benim içim kiyilir o yaparken.
bana gösterir yaparken hee tamam derim.
sonra bir onun dogradigina bakarım
bir kendi dogradigima
bu adam nasıl dogradiki diye biberi şekilden şekile sokarim
beraber mutfağa girince çok keyifli oluyor ama onun yanında bütün eksiklerim ortaya çıkıyornetten çok guZel tarifler bulur ben şimdi onu aynı yapamam kii deyince malzemeleri alır gelir yapar.
o yüzden arada diyorum ki
canimm hani su geçen yaptığın enfes
yemeye doyamadigim.içinde ne olduğu bile görünmeyen ama sadece lezzet yediğim yemek vardı ya.hadi bir daha yapiver

bugünkü menum
kuru fasulye
yoğurt
salata
dünden kalan pogacalarim
tek ben yiyeceğim için yanına bişey yapmadım.
yoksa kurunun yanına pilav yakışır

Ahahahha ilahi içinde ne olduğu belli olmayan ahahahahahhahaha Allah daim etsin mutluluğunuzu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…