Mmm menü çok güzel.Şehriyeli tavuk suyu çorbası
Yeşil mercimek çorbası (kp sevmiyor)
Yaz kızartması
Salata
Yoğurtlu semizotu
Baget haşlama
Zeytinyağlı biber dolması
Makarna
Menüler güzelmiş eline sağlık.cumartesi menüsü
tarhana çorba
kuru biber dolması
ekşili köfte
salata
yoğurt
pazar günü
tarhana çorba
mantı
salata
bugün
şehriye çorbası
kurufasulye
pilav
cacık
ben oruç tutamadığım için çok seviyorum salata cacık soğuk soğukMenüler güzelmiş eline sağlık.ben salata cacık yapmiyorum artık. Çabuk şişirip mideyi yoruyor dedik. Zaten yapınca artıyor yazık ertesi güne de kalmıyor. Ama bugün ne pisirecegime hala karar veremedim.
Ben de çok severim. Zaten diyetteyim diye az yiyorum salatayla şişip acıkmak istemiyorum. Acikinca ne yedigimi anlamıyorum. Siz yiyin bol bol semizotu cacık falan bu havalarda iyi gider. Gerçi burası geri serinledi ama olsun.ben oruç tutamadığım için çok seviyorum salata cacık soğuk soğuk
canım semizotu salatası çekiyor yakın zamanda alıp yesem bari
ahh o serinlik buralarada uğrasaBen de çok severim. Zaten diyetteyim diye az yiyorum salatayla şişip acıkmak istemiyorum. Acikinca ne yedigimi anlamıyorum. Siz yiyin bol bol semizotu cacık falan bu havalarda iyi gider. Gerçi burası geri serinledi ama olsun.
Amin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebisi. Ben de çok sıcaklıyordum. Ki Şubat'ın sonunda doğum yapmıştım. Doğumdan sonrasi çok acayipti. Şıpır şıpır terkerken iki dk sonra tir tir titriyordum sonra gene yanıyordum.ahh o serinlik buralarada uğrasa
gerçi benim hamilelikten bu yangınlarım
çok fena oluyorum Allahım yardım etsin
amin canım inşallah sağlıkla kavuşuruz annelik zorAmin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebisi. Ben de çok sıcaklıyordum. Ki Şubat'ın sonunda doğum yapmıştım. Doğumdan sonrasi çok acayipti. Şıpır şıpır terkerken iki dk sonra tir tir titriyordum sonra gene yanıyordum.
Zor hem de çok.amin canım inşallah sağlıkla kavuşuruz annelik zor
Afiyet olsun. Masa nefisBiz erken yedik çay keyfi yapıyoruz.
Teşekkür ederimMuhteşem görünüyor, ellerinize sağlık
Eline sağlık güzel menü. Ayran ya da cacık da çok yakışırKizlar benimm menum
Firinda kiymali patates ve patlican
Pirinc pilavi
Mor lahana salatasi
Tursu
Yanina yogurt var zaten,,,salatayi degistirdim...roka salatasi yaptimEline sağlık güzel menü. Ayran ya da cacık da çok yakışır
Roka salatası iyidir. Eline sağlıkYanina yogurt var zaten,,,salatayi degistirdim...roka salatasi yaptim
Sagol canim seninde ellerine saglikRoka salatası iyidir. Eline sağlık
Afiyet olsun. Dünden kalan yemek candır. Benim de yarına kaldı çok mutluyum.Bende dünkü yemekler vardı. Yanına
Mercimek çorbası birde haydari mezesi yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?