Öyle canım az çorba az yemekle insan doyuyor hemen.
Yok canım gizem koşucu diye birinin tarifi. Nyt deE bir dal tarif alırım. Atalar tarifiyse direkt bakayım yorulma.
Olur o da olur.Yok canım gizem koşucu diye birinin tarifi. Nyt de
İstersen olur. Ama peynir falan ye bol bol kan şekerin düşüp duruyor belli ki çok doyurucu şeyler yemiyorsun.Yarın sahura pattis salatası mı yapsam
Olur mu ki?
Yiyorum sıkı şekilde aslında, niye böyle oldum bu sene bilmiyorumİstersen olur. Ama peynir falan ye bol bol kan şekerin düşüp duruyor belli ki çok doyurucu şeyler yemiyorsun.
Kan değerlerin düşük o zaman.Yiyorum sıkı şekilde aslında, niye böyle oldum bu sene bilmiyorum
Olabilir. Aslında bir iki ay öncesine kadar iyiydi tahlillerim ama şu an düşük olabilir.Kan değerlerin düşük o zaman.
Menemen sosis kızartması su böreği kahvaltılık yani sanırım oyle olacak. Böreği buzluktan çıkardım. Gerisi Allah kerim sen ne yapacaksın patates salatasina karar verdin mi?Olabilir. Aslında bir iki ay öncesine kadar iyiydi tahlillerim ama şu an düşük olabilir.
Sahura napacaksın hamarat hatun
Oyy sahura bak heleMenemen sosis kızartması su böreği kahvaltılık yani sanırım oyle olacak. Böreği buzluktan çıkardım. Gerisi Allah kerim sen ne yapacaksın patates salatasina karar verdin mi?
Pişi de iyidir. İki de yumurta kır yiyorsunuz. Tok tutmaz pişi. Bizde illa ki sıcak bir şey olacak. Dün salçalı sosis yaptım aklımız kızartmasında kaldıOyy sahura bak hele
Yok onu yarına yaparım akşamsan patates haşlayıp
Bugün yine pişi yapacağım kardeşlerimin canı çekmiş
Bir de kahvaltılık
Sen söyleyince benim de canım çekti yarın da ben yapayım bir de patates salatasıPişi de iyidir. İki de yumurta kır yiyorsunuz. Tok tutmaz pişi. Bizde illa ki sıcak bir şey olacak. Dün salçalı sosis yaptım aklımız kızartmasında kaldıyıllardır almıyoruz minik bir kaçamak oldu
Benim oğlan salçalı sevmedi. Eşim de kızartması daha iyi galiba dedi.Sen söyleyince benim de canım çekti yarın da ben yapayım bir de patates salatası
Kızartma değil de salçalı yapıcam
Oğlan sevmez tabi kızartma severBenim oğlan salçalı sevmedi. Eşim de kızartması daha iyi galiba dedi.
Oğlan Pastırmacı ve turşucu. Babasıyla turşu için kavga ediyorlar ya.Oğlan sevmez tabi kızartma sever
Ketçaplı metçaplı canım çekti
Kız damak zevklerimiz aynı işteOğlan Pastırmacı ve turşucu. Babasıyla turşu için kavga ediyorlar ya.
Çay saati onun için önemli. Çay lafını duysun hemen elimden tutup ça, ça diyerek mutfağa götürüyorKız damak zevklerimiz aynı işte
Çay saatini falan da kaçırmıyor sksksma
Yerim onu minikaşkımÇay saati onun için önemli. Çay lafını duysun hemen elimden tutup ça, ça diyerek mutfağa götürüyor
Şimdi uyudu ben de egzersizimi yaptım pamuk gibi oldum. Uyanıkken yapamıyorum sırtıma çıkıyor. Normalde yüzüme bakmazken sarılıp opesi geliyorYerim onu minikaşkım
Ahahahsnsnö uyuzluk işteŞimdi uyudu ben de egzersizimi yaptım pamuk gibi oldum. Uyanıkken yapamıyorum sırtıma çıkıyor. Normalde yüzüme bakmazken sarılıp opesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?