Bugün ne pişirsem?

Aynennn yaaa....dun yardimci abla geldi evin heryerini temizledi.. bugun de kayinvalidem gelicek... esim diyor yat kalma inanki yatmakta cok sıkıyor ama yapacak bisey yok bebegim saglikli olsun da
Canım yat kitap oku film izle dinlen sakın kalkma aman birde suyu bol iç lütfen normalden daha çok

Gunaydin kizlar:)

Bi yandan mutfak tezgahina oturdum bi yandan yayla corbami karistiriom:) bi yandan size cene yetistirip bi yandan kizima laf atiyorum:)) oglum istemisti corba ondan bu acele..zaten aksam ben iftara gitcem esim cocuklar uyur onlarla olcak.

Az once 3 makina camasir katladim utuledim yerlestrdim.. ama geberdim.. corba isi bitsin bide dus alirsam tum gun benim cocuklarla..

Nasil sicak Kmsl Hnd Kmsl Hnd Allah yardimcin olsun hanilesin.. bizimde olsun tabii.. hafta bugun bayram dimi kismetse:))

Gunaydin kizlar:)

Bi yandan mutfak tezgahina oturdum bi yandan yayla corbami karistiriom:) bi yandan size cene yetistirip bi yandan kizima laf atiyorum:)) oglum istemisti corba ondan bu acele..zaten aksam ben iftara gitcem esim cocuklar uyur onlarla olcak.

Az once 3 makina camasir katladim utuledim yerlestrdim.. ama geberdim.. corba isi bitsin bide dus alirsam tum gun benim cocuklarla..

Nasil sicak Kmsl Hnd Kmsl Hnd Allah yardimcin olsun hanilesin.. bizimde olsun tabii.. hafta bugun bayram dimi kismetse:))
Himmmmm sabah sabah pek hamaratiz canimm...kolay gelsin...evet sicak ama yapacak bisey yok... haftaya bugun bayrammmmm

Selam hamarat hatunlar. Biz oğlanla okula gidip geldik. Sabahtan beri basım ağrıyordu. Hala öyle. Adetliyim afedersiniz. Hava da sıcak cam pencere açamıyorum benim sıpa ya camdan sarkar ya balkonda zıplar. Cam yarım açık pisiyorum.

Selam hamarat hatunlar. Biz oğlanla okula gidip geldik. Sabahtan beri basım ağrıyordu. Hala öyle. Adetliyim afedersiniz. Hava da sıcak cam pencere açamıyorum benim sıpa ya camdan sarkar ya balkonda zıplar. Cam yarım açık pisiyorum.
Dikkat et pencereye tuylerim diken diken oluyo : (

Aynı şeyi bende söylüyorum vallahi çok şükür hayırlısıyla bitiyor ama bu yıl baya salladı uykusuzluk

Sıcak mı o 38 derece gellll vatandaş gel sıcak güneş istiyorsan gellll
adana eşittir aydın :duduk: pazara gidicem birde bugün ayvayı yedim sanki :işsiz:
Hissedilen 78135680023780046783333°°

Aynı şeyi bende söylüyorum vallahi çok şükür hayırlısıyla bitiyor ama bu yıl baya salladı uykusuzluk

Sıcak mı o 38 derece gellll vatandaş gel sıcak güneş istiyorsan gellll
adana eşittir aydın :duduk: pazara gidicem birde bugün ayvayı yedim sanki :işsiz:
burada sıcaklık 27,ya sorma uyku işi çok bir tuhaf oldu,yatmadan sahur,az sonra sabah:D

Deniz hic ağzını açma keşke 27 görse burası yanıyor yaniyor
Yok kuzu ağzımı açarmıyım,şükrediyorum,benim de sıcakla hiç aram yoktur,yarın alışverişe gideceğim,o biraz bunaltıcı olur,yoksa bak şimdi mutfak topluyorum,açık camdan giren rüzgardan tüller uçuşuyor çok şükür

Kızlar bugün k.validemleri iftara davet ettim
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Kıymalı Börek
Sac kavurma
Prinç pilavı
Salata
Karpuz
Ayran
Tatlı ne yapsam ki :hamarat:

Back
X