Bugün ne pişirsem?

Qızlar kim istəsə soruşsun Azəri yeməklərinin resseptini yazım. Çox dadlı yeməklərimiz mətbəximiz var. Elə sizin də. Türklərin yəni)

Hoşgeldin pırlanta:)
Yemek tarifleri bekliyoruz...

Kızlar ben 2hafta daha annemlerdeyim:)
Hazır yemeğe konuyorum...

Yaşasın yemek yemek:)

Məndə bu gün menyumda monastr sayağı toyuq və çoban salatı var...

2 nəfər olduğumuz üçün çox yemək bişirmirəm. Artıq qalmasın deyə. Yoldaşım və mən.

İstəsəniz ressepti də yazaram)

Məndə bu gün menyumda monastr sayağı toyuq və çoban salatı var...

2 nəfər olduğumuz üçün çox yemək bişirmirəm. Artıq qalmasın deyə. Yoldaşım və mən.

İstəsəniz ressepti də yazaram)

Monastr sayağı toyuq yöresel bir yemek mi acaba bildiğimiz bir şey mi

bu keçən dəfə etdiyimdi

Eklentiler

• IMG_2340.webp
    IMG_2340.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 44
Selam kizlar.. bugun sabahtan biber dolmasi yaptim kuzularim seviyo diye.. sabah 10 da yemegim hazirdi, duduklude yapiverdim. Zaten elimden gelse pilav bile yaparim duduklude:))

Birde belki cacik yaparim yanina., gozum ac yine bugunlerde
Eline sağlık... En zaten dolma yanına yoğurtlu bir şeyler çok yakışır. Ben de et çıkardım buğu kebabı yapacağım yanına mercimekli bulgur pilavı salata veya cacık. Mercimekli bulgur çok çekti canım ama yemeğin tadını bastırır mi bilemedim şimdi. Olmazsa sade bulgur yaparım belki.

Eline sağlık... En zaten dolma yanına yoğurtlu bir şeyler çok yakışır. Ben de et çıkardım buğu kebabı yapacağım yanına mercimekli bulgur pilavı salata veya cacık. Mercimekli bulgur çok çekti canım ama yemeğin tadını bastırır mi bilemedim şimdi. Olmazsa sade bulgur yaparım belki.
Saol cnm seninde eline saglik simdiden. Yok ya bastirmaz bence. Bazen ben o kadar alakasiz seyler yerimki:) hele ramazanda aboww ne bulursam dolduruyodum ortaya:))

Saol cnm seninde eline saglik simdiden. Yok ya bastirmaz bence. Bazen ben o kadar alakasiz seyler yerimki:) hele ramazanda aboww ne bulursam dolduruyodum ortaya:))
Yok bebeem ben yemeklerin birbirine uyumuna dikkat ederim. Zaten az bir şey yiyorum damağımı senlendirsin bari. Benim mercimekli bulgurla yaptığım fiks bir menüm var çok yakisiyorlar birbirilerine en iyisi yarın öyle yapayım. Acıktım ben galiba yaaa...

Yok bebeem ben yemeklerin birbirine uyumuna dikkat ederim. Zaten az bir şey yiyorum damağımı senlendirsin bari. Benim mercimekli bulgurla yaptığım fiks bir menüm var çok yakisiyorlar birbirilerine en iyisi yarın öyle yapayım. Acıktım ben galiba yaaa...
Bazen uyumuna bakarim ama yerken daliyorum bazen:) yarina lahmacun yapmak istiyorum bakalim

Selam kizlar.. bugun sabahtan biber dolmasi yaptim kuzularim seviyo diye.. sabah 10 da yemegim hazirdi, duduklude yapiverdim. Zaten elimden gelse pilav bile yaparim duduklude:))

Birde belki cacik yaparim yanina., gozum ac yine bugunlerde
Aha,küçük düdüklü düşüncem kesinleşti:D
Bir onu yapmıyordum düdüklü tencerede,kusur kalmasın.Benimki 9 kiloluk,kuyu gibi içinden çıkaramam,küçük şart:))
Bazen uyumuna bakarim ama yerken daliyorum bazen:) yarina lahmacun yapmak istiyorum bakalim
Ben ince lavaştan yaptım tontriko,kolay ve güzel oldu;)

Aha,küçük düdüklü düşüncem kesinleşti:KK70:
Bir onu yapmıyordum düdüklü tencerede,kusur kalmasın.Benimki 9 kiloluk,kuyu gibi içinden çıkaramam,küçük şart:))

Ben ince lavaştan yaptım tontriko,kolay ve güzel oldu:KK66:
Haha 9 litre cokmus benimki daha kucuk galiba.. pilav yapanda varmis baktim netten simdi:)) yakinda onuda denerim.. ama suyunu iyi ayarlamak lazimdir ona.. hatta tavuklu pilav deneyim en guzeli.,pratikligi seviyorum ben yaaa.. hani sipsak olsun benim isim ole olcak:)) zamandan tasarruf birde lokum gibi olmus dolmalar. Cocuklar ole yiyolar, yoksa ben biraz sert severim pirincleri.

Lahmacunu lavasta kolay evet ama ben kendime eziyet etmeyi severim:)) illa yogurcam o hamuru:) zaten firinda degil tost makinasinda yspiyorum guzelde oluyo

Hazırda varsa affetmem canım o başka. Hazır yemek her türlü yenir. Lahmacun da süper olur bence:kk77:
Aynen.. bazen dusunuyorum yemek isi en basiti evde diye.. ben galiba yenek yapmayi seviyorum yemeyide severim:) bi keresinde 2 adana durum yemistimde kebapcidaki adam sasirmisti. Bi bana bakti bide iki adanaya:)) hahaha

Canim tatli biselerde istiyo yarin tiramisu yapcam canim cok cekti gene: (

Back
X