Bugün ne pişirsem?

Selam kizlar bacilar..naparsin ne pisirceniz..

Bugune lahmacun dediydim ama o is yatti:) dunden dolmalar var bi kac.. cocuklar onu yesin. Esimede yaparim biseler.. ben zaten yemicem evde.

@tuzsuz_ruh kankeytam nerelerdesin yaw? Ranazan ne guzel aktiftin burda : (

Selam kizlar bacilar..naparsin ne pisirceniz..

Bugune lahmacun dediydim ama o is yatti:) dunden dolmalar var bi kac.. cocuklar onu yesin. Esimede yaparim biseler.. ben zaten yemicem evde.

@tuzsuz_ruh kankeytam nerelerdesin yaw? Ranazan ne guzel aktiftin burda : (
Ben de bugün yemek yapmayacağım. Az önce oğlana salçalı makarna yaptım o sayılır mı bilmem. Yanında yoğurt da vardı:KK45:ben kendime minicik kasede yoğurtlu semizotu yaptım. Biraz makarnadan da yedim ne yapayım diyet de bir yere kadar:deli:

Ben de bugün yemek yapmayacağım. Az önce oğlana salçalı makarna yaptım o sayılır mı bilmem. Yanında yoğurt da vardı:KK45:ben kendime minicik kasede yoğurtlu semizotu yaptım. Biraz makarnadan da yedim ne yapayım diyet de bir yere kadar:deli:
O kadarciktan bise olmaz:)) diyette oldugunu bilmiyodum..kac kilosunki

Ben hep sizinleyim bebeeem:KK68: abur cubur tatlı yemek yiyorum onlarda sıkıntı yok sadece artık hunharca yemiyorum porsiyonları küçülttüm hehe:confused:
O daha iyi aslinda. Ne yediginden cok ne kadar yedigin onemli. Yeri gelince o sagliksiz gozukenler bile metabolizmayi hizlandiriyor. Birde o agirlik olmuyor insanda:) bugun ben baya simarttim kendimi.. gittim oglumla dondurma yedik ustune birde bol mayonezli patates kizartmasi yedim:) aksamada adana:)) midem bayram ediyo bugun.. bugunden sonra normale donerim:))

O daha iyi aslinda. Ne yediginden cok ne kadar yedigin onemli. Yeri gelince o sagliksiz gozukenler bile metabolizmayi hizlandiriyor. Birde o agirlik olmuyor insanda:) bugun ben baya simarttim kendimi.. gittim oglumla dondurma yedik ustune birde bol mayonezli patates kizartmasi yedim:) aksamada adana:)) midem bayram ediyo bugun.. bugunden sonra normale donerim:))
Oohhh en iyisi. Hem de patates kızartması Vuuuu. Adana neymiş.:KK53: ben de minigime dondurma ısmarlarim belki. Birazdan dışarı çıkacağız uyansin da hele.

Kısır
Peynirli börek
Domates,salatalık sögüş
patlıcan turşusu,yeşillik ve ayran.
Yaaa kısırrrr:rolleyes: ben de yarın yapacağım canım çok çekti... Eline sağlık menü çok güzel. Benim menü de şöyle:
Balık ızgara
Yeşil salata
Ağlayan kek
Ya bir de ayıptır söylemesi çok lezzetli bir kavun almışım kendimden böyle bir performans beklemiyordum bir de kavun dograrim.

Yaaa kısırrrr:rolleyes: ben de yarın yapacağım canım çok çekti... Eline sağlık menü çok güzel. Benim menü de şöyle:
Balık ızgara
Yeşil salata
Ağlayan kek
Ya bir de ayıptır söylemesi çok lezzetli bir kavun almışım kendimden böyle bir performans beklemiyordum bir de kavun dograrim.

Tam benlik menü :kk77:
Afiyet olsunn

Bende de;

Taze fasulye
Mercimekli bulgur pilavı
Soğan salatası vardı
Oh ellerine sağlık menü şahane... Dur kekimin de fotosunu atayım
IMG-20180629-WA0012.webp

Back
X