- 19 Şubat 2021
- 7.228
- 22.080
- 298
- 39
Baya güzel bir şeye benziyorBende elmalı kek yaptım tarçınlı önceki gün nefis oldu
Bugünde tarçınlı rulo
Tarçın tereyag şeker kakao iç dolgusu
Hamuru da tereyagli üstune de en son labneli bir karışım var ama evde labne yok artık onu da belki yarın alır eklerim belki
Evet bazen kötü gördüğümüz şeyler güzellikler getirebiliyorS sarahconnor Eylül'de hep kötü şeyler yaşadım ve her yıl da kehanet gibi yaşamaya devam ediyorum ama belki de şeytanın bacağı kırıldı kv bebegi eylulde bıraktı baya panikledim çok yalvardım kaç gün dengem alt üst oldu ama şimdi bakıcı çok çok iyi maşallah ve ben aynı evde bir yabancı ile yasamaktan kurtuldum onu memnun etmeye calismaktan kurtuldum artık tamamen kendi hayatım kendi düzenim daginikligimdan şikayetciydi şimdi hiç olmadığım kadar derli topluyum
Babası da onu çok darliyor çocuğun ustunde sürekli baskı ama o da hiç çalışmak istemiyor o derecePeki babası ne düşünüyor lgs hakkında
Sana davranışlarına kızmıyor mu
Tam ergenlik yaşıyor desene
Bıraksan olmuyor ses çıkarsan yüz göz oluyorsun
Sanırım eşinle konuşup ortak noktada buluşup beraber yönetmelisiniz bu süreci
Allah yardımcınız olsun
Güzel olursa atarım tarifiBaya güzel bir şeye benziyor
Severim labneli tarifleri
Ellerine sağlık
2026 Eylül belirleyecek benceEvet bazen kötü gördüğümüz şeyler güzellikler getirebiliyor
İyi ki diyoruz
Şeytanın bacağı da kırılmış gerçekten
Sev artık bence eylülü
Kıyamam çok haklısın yazdıklarındaBabası da onu çok darliyor çocuğun ustunde sürekli baskı ama o da hiç çalışmak istemiyor o derece
Canım armut dibine düşüyor yıllarca babasının bana karşı kabaligini tabiri caizse okuzlugunu gordu aynisini uyguluyor işte o da normali bu sanıyor eş anneyi ne kadar sayarsa evlat da o kadar sayıyor bence
Artık eşimde umrumda degil inan bıktım her şeyden
Doldum doldum ve çoktan tastim bile bir damla daha yerim kalmadı
Tamam canım beğenirsen at ben de deneyeyimGüzel olursa atarım tarifi
O kızı çok begeniyorum ya tarifleri tutuyor
2026 Eylül belirleyecek bence
Gidip fırına vereyim bakalımTamam canım beğenirsen at ben de deneyeyim
Tamam canım hemen bakıyorumS sarahconnor tarçınlı rulo çörek tarifine oğlum bayıldı.
Hassas terazim olmadığı için bence ben ölçüyü ayarlayamadim.
Üstüne krem peynir evde olmadığı için esmer şeker olmadığı için tarifi tam uygulayamadim.Ama yine de ona rağmen güzeldi.
ikosun_kitchen sayfa adı canim
Son sayfalarda var tarif elmalı kek de ordan rulo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?