Ah balım ya küçük saniyede yerle bir ediyor her yeri işler birikiyor o uyuyunca daha rahat yapabiliyorum2 ye kadar iş mi yapılır ya
Geçmiş olsun miniğe
Beslenme aldı başını gitti ben de toparlayamıyorum
Afiyet olsun canım ellerine sağlıkSelam canlar
Erken geldim bugün
Önce ATM den para çektim
Marketten mısır ve sucuk aldım
3 büyük dikdörtgen tepsi pizza yaptım
Akşama pizza yedik
Yarına da götürür bizi rahat
Sağ ol balımAfiyet olsun canım ellerine sağlık
Offf menüler yine şahane, böyle yemekler yapıp yemeden nasıl durabilir ki insanSelam canlar
Sabah 9 da küçük uyandı
Hemen kahvaltı hazırladım
Ona sade yumurta kendime sucuklu yumurta
Patates kızartması
Köy domatesi kahvaltılık
Boğazı sanırım tahriş olmuş pek yemedi istahsizdi
Arada bir saat büyüğün yapamadığı sorulara baktık
Öğlen bebeği uyuttum.
2 gibi mutfağa girdim
Ezogelin çorbası ilikli kemik sulu,tel şehriyeli ilikli kemik sulu pilav ,köfte kizarttim ,sarma pişirdim.
Yemek bulaşık derken 5 i geçti mutfaktan çıkmam
Çay demledim
Cevizli sucuk,kuru üzüm eşliğinde çay keyfimi yapıyorum
Büyük çikolataeşliğinde soru çözüyor
Küçük de çikolatalı ekmek istedi onu kemiriyor
Herkes kendi aleminde takiliyor
Salı sabahına kadar bitirmem gereken kitabım var daha bastayim inşallah bu gece oğlumu uyuyunca okuyayım
Valla balım kendim çalıp kendim oynuyomOfff menüler yine şahane, böyle yemekler yapıp yemeden nasıl durabilir ki insan
ay maşallah ya, gece hamur açıp gözlememi yaptınBugün neler yaptım ?
Oyalanmadim çocuğu alıp direk eve geldim
Pellini mantı vardı onu pişirdim yedik
Sonra akşam üstü büyük geldi o da yedi
Gece aciktik hemen mayalı hamur yoğurdum sucuklu kaşarlı gözleme yaptım yedik
Şimdi de sarma pisirecegim yarına hazırlık küçük baya seviyor sarmayı
Boy kaçtı canım? Menülerine yeşillik eklemeyi düşünebilirsin belki, bir de karbonhidrat ağırlıklı menülerin sanki? Aslında en güzeli, haftalık menü hazırlayıp, alışverişini yaptın mı, gerisi geliyor, mesele harekete geçmekteDut kurusu kaynattim onu iciyirum şimdi
Kilom 90.9 olmuş
Diyet modunda değilim ama biraz hareket vs lazım sanırım
Şu an önceliğim büyüğün sınav senesi ona ders çalıştırmak
Kucugunde sağlığına dikkat etmek
Huni takmadan gezersem iyidir
Ahh gece gündüz farketmiyor bir ürün ortaya çıkarmak bana acaip gurur veriyor ve tabi yiyince de aşırı mutlu oluyorumay maşallah ya, gece hamur açıp gözlememi yaptınvalla gündüz bile benim için bi meseledir o hamur yapıp gözleme yapmak, ama canım da çekmiyor desem yalan olur, annemi çağırıp, bi ara yapmak istiyorum.
Boy 171 cmBoy kaçtı canım? Menülerine yeşillik eklemeyi düşünebilirsin belki, bir de karbonhidrat ağırlıklı menülerin sanki? Aslında en güzeli, haftalık menü hazırlayıp, alışverişini yaptın mı, gerisi geliyor, mesele harekete geçmekte
Amin canım ben haftaya hızlı başladım anlatacağım birazdanSelam kızlar,
Yeni bir hafta güzellikler getirsin inşallah.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Afiyet olsunSelam kızlar, kimse yazmamış. İyisinizdir inşallah, bugün burda hava bulutlu. Sabah 5,30 gibi uyandım, uyku tutmadı, ben de mutfağı toparladım, çamaşır katladım, 7 gibi de yürüyüşe çıktım, dönüşte ıspanağım vardı, bir kısmını haşladım, bir kısmını da pirinçli yemek yaptım, işe geldim. Akşama yemeğim hazır.
Dizi öneriniz var mı? Komedi tarzı ve yerli olabilir.
İyiyim canım yoğunluktan fazla fırsat bulamıyorumNetflixte metruk adamı izledim, bayağı hoşuma gitti. Gelmemişsin, iyisindir umarım. Herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?