Maşallah balım bende bir tek kendimi hamarat sanıyorumBen de bugün baya bir şey yaptım galiba
Sabah eşim fırına gitti simit almış iki simit yedim
Yemek olarak paça çorbası kuru fasülye pilav salata ve turşu vardı
Muzlu rulo pasta yaptım
Yarına beslenme için ıspanaklı börek pişirdim
Eşim çalıştı oğlum da biraz ders biraz basket öyle gün geçirdi
Sadece yatak odasının olduğu katı süpürdüm
Hasta kedi bakıyordum o iyi oldu çok şükür ona çok sevindim
Bahçeye çıkıp biraz onlarla oynadım
Maşallah balım iki simit nasıl yedin spor sonrası çok mu açtın geç saatte kahvaltıyı yaptın hem öğlen hem sabah yerine mi geçtiBen de bugün baya bir şey yaptım galiba
Sabah eşim fırına gitti simit almış iki simit yedim
Yemek olarak paça çorbası kuru fasülye pilav salata ve turşu vardı
Muzlu rulo pasta yaptım
Yarına beslenme için ıspanaklı börek pişirdim
Eşim çalıştı oğlum da biraz ders biraz basket öyle gün geçirdi
Sadece yatak odasının olduğu katı süpürdüm
Hasta kedi bakıyordum o iyi oldu çok şükür ona çok sevindim
Bahçeye çıkıp biraz onlarla oynadım
Davlumbaz evet iyi çekiyor bütün cam ve pencereleri de açıyorumMaşallah balım bende bir tek kendimi hamarat sanıyorum
Paça bile yapmışsın ev kokmuyor mu nerde yaptın ?
Davlumbaz iyi çekiyor mu ablamlarin binada kim ne pisirse bütün binada kokuyor
Bizim de böreğin artanini sarmanin artanini yarın götürürüz
Haftada bir gün çok yemek yapmak diğer günleri kurtarıyor iyi oluyor
Yılki atını bende okudum güzeldiDün çalıkuşunu bitirdim ondan önceki gün yılkı atı
Beyaz gemi de bitti hepsi çok güzeldi
Yaa ben çok severim geç de yapmadım kahvaltı ama yerim yani 2 değil 3-4 bile yerim ama tuttum kendimiMaşallah balım iki simit nasıl yedin spor sonrası çok mu açtın geç saatte kahvaltıyı yaptın hem öğlen hem sabah yerine mi geçti
Çocuğun ölümü beni çok etkilediYılki atını bende okudum güzeldi
Ama beyaz gemiye bayilmadim ya
Kitaplar konusunda artık ne bekliyorum bilmiyorum kolay kolay beğenmiyorum
Güzel bir pazar olmuşHerkese selam
geç uyandım bugün, kahvaltı ettik. Nevresim değiştim bu işi hep pazarları yapıyorum niyeyse. Evi supurdum lavabo tuvalet temizlemece günlük. Sonra annemleri kahveye çağırdım kahve muhabbet. Onları yolculayinca eşimle dün eve kurulan mutfak dolabını anca temizleyebildik. O sırada komşum sıcacık börek ve mercimek köftesi yapıp getirdi, azicik onları atıştırdık. İki saat kadar bilgisayarda işlerimizi toparladık akşam olmuş zaten. Yuruyerek sahile inip yemek yedik eve döndük, günlük yürüyüş de çıkmış oldu aradanşimdi banyo zamanı ve kapanış. Kanepeye devrileceğim anı bekliyorum
Ay ne kadar fazla imiş heryerde ihmal doluDavlumbaz evet iyi çekiyor bütün cam ve pencereleri de açıyorum
Ayakları ağrıyor eşimin bol bol yapıyorum o içsin diye
Beslenme şart dışardan bir şey yenecek gibi değil
Zaten hiç sağlıklı gelmezdi bu zehirlenme olaylarından sonra iyice korkar olduk
Ben işte iki poğaça yiyorum kahvaltıda arkadaşlar ikisini de yiyebilecek mısın diyorYaa ben çok severim geç de yapmadım kahvaltı ama yerim yani 2 değil 3-4 bile yerim ama tuttum kendimi
Geçen sene okudum ikisini deÇocuğun ölümü beni çok etkiledi
Böyle beklemiyordum güzel son bekliyordum ondan beğendim belki de
Sizi tanıyabilir miyiz?Herkese selam
geç uyandım bugün, kahvaltı ettik. Nevresim değiştim bu işi hep pazarları yapıyorum niyeyse. Evi supurdum lavabo tuvalet temizlemece günlük. Sonra annemleri kahveye çağırdım kahve muhabbet. Onları yolculayinca eşimle dün eve kurulan mutfak dolabını anca temizleyebildik. O sırada komşum sıcacık börek ve mercimek köftesi yapıp getirdi, azicik onları atıştırdık. İki saat kadar bilgisayarda işlerimizi toparladık akşam olmuş zaten. Yuruyerek sahile inip yemek yedik eve döndük, günlük yürüyüş de çıkmış oldu aradanşimdi banyo zamanı ve kapanış. Kanepeye devrileceğim anı bekliyorum
Evet yedim yanına ekmek bile yedim 3-4 dilimGüzel bir pazar olmuş
Ay ne kadar fazla imiş heryerde ihmal dolu
Kesinlikle herşey evde ve organik olacak
Ben işte iki poğaça yiyorum kahvaltıda arkadaşlar ikisini de yiyebilecek mısın diyoryanına kahvaltılık da yedin mi
Ay eski oturduğumuz yerde simitçi vardı simitleri efsaneydi 2 km yürüyüp ordan alırdım simiti
Geçen sene okudum ikisini de
Ay seve seveSizi tanıyabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?