Yaaa sudemim, teşekkür ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsun
Aslında çok aktifimdir, düzenli yürüyüş de yapıyorum üç aydır. İki öğün besleniyorum senelerdir, atıştırma huyum da yok. Ama kilom kitlendi 62 deKaç kilosunuz, hedefiniz kaç? Boyunuz kaç? İrade ve hareketle birlikte yapılabilir. Karbonhidrat ve şekeri bırakabilirseniz zaten, gerisi de bir şekilde geliyor.
Ayy öğretmen misiniz, gününüz kutlu olsun bir gün geçti amaYaaa sudemim, teşekkür ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsun
Teşekkür ederimAyy öğretmen misiniz, gününüz kutlu olsun bir gün geçti ama
Kilonuz iyiyimiş, 62 da çok yüksek bir kilo değil bana göre, benim zayıf halim. Boy 152 cm bende, genelde hep 70-67 kilo civarıydım, geçen yıl sıkı bir diyetle 58 e kadar düştüm, sonra tekrar 67 leri gördüm, şu an 65 civarıyımdır sanırım, epey tartılmadım.Aslında çok aktifimdir, düzenli yürüyüş de yapıyorum üç aydır. İki öğün besleniyorum senelerdir, atıştırma huyum da yok. Ama kilom kitlendi 62 dehedef once 60, sonra da mümkünse 55. Kendimi en mutlu ve fit hissettiğim kilo 53-55 arası. Daha altına düşünce çocuk gibi oluyorum, eşim de beğenmiyor öyle sjdjdjd
Teşekkür ederimAy ben atladım mı, öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlarr
Ben de pek boylu sayılmam, klasik Türk kadini boyu 164Kilonuz iyiyimiş, 62 da çok yüksek bir kilo değil bana göre, benim zayıf halim. Boy 152 cm bende, genelde hep 70-67 kilo civarıydım, geçen yıl sıkı bir diyetle 58 e kadar düştüm, sonra tekrar 67 leri gördüm, şu an 65 civarıyımdır sanırım, epey tartılmadım.
Keşke geri almasaydım, ama alınıyor işte.Ben de pek boylu sayılmam, klasik Türk kadini boyu 164bana sizinki gibi bir değişim lazım, çok güzel vermişsiniz vallahi
Eskiden annem dediğinde çok gülerdim, şimdi kendim diyorum ben evlendiğimde 48 kiloydum diyeKeşke geri almasaydım, ama alınıyor işte.
Her sokağa çıkmak bin tl olmuş gerçekten de. Yalnız olmadığıma sevindim desemArkadasla buluştum
Bin lira harcadım geldim pişmanım.
Güzel vakit geçirdiyseniz değerArkadasla buluştum
Bin lira harcadım geldim pişmanım.
Her sokağa çıkmak bin tl olmuş gerçekten de. Yalnız olmadığıma sevindim desem
Ama yani pazar harcadım.Güzel vakit geçirdiyseniz değer
Ay buluşun gitsin sizden kıymetli değilçantamda kolonya aramadım değil, gerçekten yer altımdan kaydı. Perşembe de arkadaslarla buluşacaktım vazgeçtim valla
Not:kesinlikle cimri degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?