Bunu duymamıştım okuyacağım mutlaka
Kendimi üzmek için sebep aradığımı düşünüyor eşim de
Ama bu duruma gerçekten üzülüyorum
Bilinçaltımda beni çok üzen şeyler var mı bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim terapi ile mi
Bahane ediyor olabilir miyim gerçekten
Hayatın döngüsü onlar bensiz ben olmadan önce de yaşamış ölmüş
Ölüm de bir gerçek ama ne bileyim ben sanırım kendimi sorumlu hissediyorum gördüğüm her kötü yaşayan canlıdan
Bu çocuk olsun kedi olsun köpek olsun kuş olsun farketmiyor

Boşuna dünya hassas kalpler için cehennem dememişler ben de sizin gibiyim, fazla empatlık bünyeye zarar malesef.

Boşuna dünya hassas kalpler için cehennem dememişler ben de sizin gibiyim, fazla empatlık bünyeye zarar malesef.
Bu nasıl geçer bilmiyorum
Tek istediğim artık üzülmek düşünmek istemiyorum
Yârına çıkacağımın garantisi yokken bugünümü mutlu geçirmek istiyorum
Üzüldüğüm hiçbir canlı için keşke üzülmeseydim demiyorum yine olsa yine üzülürüm elimden geleni yaparım ama çok yorgunum

Allah dermansız dert vermesin yine de diyelim bazen öyle büyük sınavlar veriyor ki, kendinizden başkasını düşünmeye mecal bile kalmiyor malesef. Sonra yine başkalarına üzülmeye dönüyorsunuz ama huy çünkü

Balım kedilerle kendi hayatını ozdeslestiriyor olabilir misin ?
Bekarlığinda kirayı odeyemediginiz ne bileyim babanın borcu vs olup haciz filan geldi mi hiç eve ya da başka şeyler temel ihtiyaçlarını gidermekte zorlandığın dönemler filan hiç oldu mu?
Bilinç altında yatan bir şey olabilir mi?
Kedileri cok sevdiğini çok hassas olduğunu bilmiyorum 3-4 yıldır seni tanıyorum ama bu kadar fazla üzülmen

Benim gün içinde düşünmeyip geri plana attığım ağlanacak hallerime gece reels izlerken başka şeyleri bahane ederek ağlamam gibi

Ben de son bir haftada tummm bölümleri izledim deliler gibi. Niye bu kadar sardı bilmiyorum halbuki dalga gecmek için açmıştım ilk bölümü
Evet ya bir arkadaş da dalga geçiyor aynen o kadar olay oluyor kimse ceza meza almıyor filan demişti
Çok merak edersem belki izlerim
HBO Max da kafama göre birşey bulamadım ne açsam sarmiyor vakit kaybı oldu resmen çoğu şey

Biz welcome to derry izliyoruz hbo da. Her hafta yeni bölüm gelmesini beklemek üzüyor sadece

Günaydın
6.30 da kalktım
Büyüğü uyandırıp kursa gönderdim deneme var bugün
Derken 7.30 da küçük uyandı
8.20 de kahvaltı yaptık.
Yumurta hasladim
Şimdi o resim yapıyor
Kaç saattir sayfalarda dolanıyorum ama sıkıldım

Günaydın
Ay masallah o kadar büyük mü çocuklarınız kaç yaşındasınız ki merak ettim

Ailem varlıklı değildi sudem
Çok maddi sıkıntı çektiğimiz günler oldu ama çocukluğumda öyle kötü hissettirmedi bu bana

Annem babam belki kıyafet alamazlardı ama aç açık da kalmadım hiç
Aslında gerçekten yaşadıklarımı yazsam kedilerle ilgili bunlar üzülecek şeyler

Her şeyle aşırı empati yapmaktan oluyor olabilir
Hani şu güvercin kümesinde bulunan çocuk var ya
Gözümü kapatınca o hali geliyor kim bilir ne kadar var böyle insan

Günaydın ben de bugün 5:30 da uyandım
Oğlum Mun vardı bir okulda oraya gitti 7 de durağa bıraktım
Eşimle kahvaltı yaptım Tv ünitesi almıştık o onu monte ediyor ben de çay içiyorum

Günaydın
Ay masallah o kadar büyük mü çocuklarınız kaç yaşındasınız ki merak ettim
40
Büyük oğlum 13
Küçük oğlum 2 yaşında
Aynen öyle Sarah
O kadar çok var ki
Maddi durumu olmayıp intihar eden yokluktan
Allah gerçekten yoklukla sınamasın
Ve insanlar çok derin yoksulluk içinde

Günaydın ben de bugün 5:30 da uyandım
Oğlum Mun vardı bir okulda oraya gitti 7 de durağa bıraktım
Eşimle kahvaltı yaptım Tv ünitesi almıştık o onu monte ediyor ben de çay içiyorum
Mun ne balım ?
Cahilligime ver
Bende 35 dk spor yaptım
25 dakika Leslie
10 dk da ev içi egzersiz

Mun ne balım ?
Cahilligime ver
Bende 35 dk spor yaptım
25 dakika Leslie
10 dk da ev içi egzersiz
Model birleşmiş milletler diye geçiyor kuzum
Öğrenciler toplanıp dünya sorunlarını ingilizce konuşuyorlar
Bu hafta cağaloğunda

Maşallah ne güzel spor yapmışsın darısı başıma

Son düzenleme:
Sabah 9 da uyandım kahvaltı hazırladım annemle babamı uyandırdım kahvaltı yaptık bulaşıklar yıkandı evi süpürüp sildim tozlar alinacak tuvalet banyo yıkanacak sonra pazara gidilecek yeşillik alicam meyve alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…